Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הרבה זמן שוקל לקנות ראנקס מודל 2005-2006.

הדרישות שלי הן בעיקר חסכון בדלק, מנוע 1.6 ורכב שיהיה כיף לנסוע בו. (היום אני נוהג על קורולה 93 ומאוד נהנה).

תקציב בסביבות ה 90,000.

לא קל למצוא ראנקס שעשה מקסימום 15,000 ק"מ בשנה, במצב טוב (בלי תאונות) שבאמת מוצעת למכירה כיום, ולכן התחלתי לחשוב לכיוון של סוויפט חדשה מהניילונים שעולה 98,000.

האם סוויפט תתן תמורה הולמת לטווח הארוך?

אני יודע שמבחינת חסכון בדלק היא חסכונית, אבל מבחינת זריזות, היא משתווה לראנקס? או שניתן להרגיש בה שהיא לא סוחבת ולא מספיק זריזה?

פורסם

במחיר של סוויפט חדשה אתה יכול לקחת ראן אקס אפילו 2007 לדעתי תמורה עדיפה על הסוויפט בתקווה שלא יהיו בעיות במנוע.

פורסם

סוויפט תהיה ככל הנראה זולה יותר לאחזקה לטווח הארוך. היא גם קטנה יותר - יותר נוחה בחניות אבל פחות נעימה ל-4 אנשים על מטענם. מבחינת ביצועים - היא לא תהיה נחותה מהטויוטה.

סוויפט גם תתן לך אחריות ל-3 שנים ואתה קונה אותה ומקבל די מהר - RUNX יכול להיות שיקח לך זמן לחפש.

מכאן הבחירה שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis

העניין שהראנקס לא תיכנס למוסך.

והדבר החשוב ביותר ששכחתם לציין את ירידת הערך, הייתי הולך על ראנקס, ירידת ערך מינימלית, ושוק אש! וכן היא זריזה מעט מהסוויפט לא שהסוויפט איטית. יש לציין שסוזוקי מתאימה יותר לנשים לטעמי...

אני אישית נסעתי על הראנקס שנתיים כשהייתה עוד בהחזקת המשפחה, מאוד אהבתי את הרכב, 0 תקלות, ירידת ערך כמו שציינתי נמוכה ומכרנו אותה מהר. אישית שלנו נימכרה לפניי חצי שנה אחרי 68 אלף ק"מ מודל 2004 באלפיים מעל המחירון(טוב היה מגנזיום), ככה שתוכל למצוא אחת עם 15-17K בשנה :D

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

הדבר שבאמת חשוב לי הוא עניין הביצועים. אני מפחד לקנות סוויפט ולגלות שהיא הרבה יותר חלשה מהראנקס בכל מה שקשור לביצועים. הן באמת דומות בחלק הזה?

פורסם
sronis

העניין שהראנקס לא תיכנס למוסך.

זה מגיע עם ת. אחריות? כי אני מכיר RUNX אחת לפחות שראתה מוסך, מצידו הפנימי, והרבה.

טרנספורטר

לגבי עניין הביצועים - גש לסוכנות של סוזוקי ובקש נסיעת מבחן. למה אתה צריך להסתמך על עדות של אחרים?

פורסם
זה מגיע עם ת. אחריות? כי אני מכיר RUNX אחת לפחות שראתה מוסך, מצידו הפנימי, והרבה.

טרנספורטר

לגבי עניין הביצועים - גש לסוכנות של סוזוקי ובקש נסיעת מבחן. למה אתה צריך להסתמך על עדות של אחרים?

השאלה עד כמה באמת אפשר למדוד ביצועים של סוויפט בנסיעת מבחן ? במיוחד לאור העובדה שמעולם לא נהגתי על ראנקס.

פורסם

יש לנו ראנקס 2005 במשפחה, לא ראתה מוסך חוץ מטיפולים, נוחה מאוד לנסיעה, איכות הרכבה טובה (עדיפה מהסדאן) ומרגישה חזקה יחסית ל-1.6 משפחתיות מתחרות.

ההבדל בינה לבין הסוויפט לא משמעותי וזה לא אמור להיות הפרמטר שקובע.

אני אוהד גדול של הראנקס המעולה, אבל תמיד עדיף רכב חדש מהניילונים עם אחריות יבואן.

פורסם
השאלה עד כמה באמת אפשר למדוד ביצועים של סוויפט בנסיעת מבחן ? במיוחד לאור העובדה שמעולם לא נהגתי על ראנקס.

נו, זה מזכיר לי את ההוא שחשש שיש לו קטן, עד שגילה ש-7 ס"מ בזיקפה זה הממוצע (ככה הרופא הרגיע אותי...:roll:).

אם לא נהגת ב-RUNX, ואתה מתעתד (אולי) לקנות מכונית אחרת, מה איכפת לך מהביצועים שלה?

פורסם
נו, זה מזכיר לי את ההוא שחשש שיש לו קטן, עד שגילה ש-7 ס"מ בזיקפה זה הממוצע (ככה הרופא הרגיע אותי...:roll:).

אם לא נהגת ב-RUNX, ואתה מתעתד (אולי) לקנות מכונית אחרת, מה איכפת לך מהביצועים שלה?

מהסיבה הפשוטה- אני יודע שיש לי אופציה לקנות את זו, או לחפש את השניה ובסוף למצוא. לכן אכפת לי.

פורסם

שמר,צר לי לאכזב אותך.

אך גם הוריי מחזיקים ב RUN-X מבציר 2007 מדגם LUXURY

עם 40,000 ק"מ "על השעון".

הרכב מעולם לא ראה מוסך מלבד טיפולים שוטפים.

גם הרכב הקודם של הוריי היה RUN-X מודל 2003

ומלבד איכות הרכבה לא מרנינה ב 03 הרכב היה פנטסטי.

כמובן שהרכב נמכר לפני כשנתיים ב 4,000 ש"ח מעל למחיר המחירון שלו (רמת גימור LUXURY)

כשמד הק"מ הציג את המס' 90,000.

כנראה שהרכב שאתה מכיר הוא "מאנדיי קאר" או "לימון" בז'רגון המוסכניקים.

לצערינו תמיד יהיו מקרים כאלה.

אך זה בפירוש יוצא מן הכלל,שאינו מעיד על הכלל.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אתה לא מאכזב אותי, אבל לתת ת. אחריות על רכב משומש דרך המקלדת לא נראה לי רציני.

ברור לי שטויוטה לא הרוויחה את מוניטין האמינות שלה יש מאין, אבל עדיין - להבטיח הבטחות על רכב שאפילו לא ראית, רק על סמך המוניטין של היצרן שלו - נראה לי מפוקפק.

פורסם

שמר,אין ספק שאתה צודק.וחייבים לבדוק כל מקרה לגופו.

אבל אם מכר/לקוח שלי ישאל אותי על טויוטה קורולה RUN-X אני אמליץ לו עליה בחום.

כמובן שבכפוף להיסטוריית טיפולים מסודרת,ובדיקה במכון.

הרי אם הרכב היה גרוע/לא אמין הדבר היה מתבטא בסחירותו ובשמירת ערכו.לא כך?

בכל מקרה,אני לא מתיימר לספק אחריות דרך מקלדת.אבל אני עדיין מחזיק בדעה

שהרכב (בד"כ) אמין,חסכוני,סחיר ומהווה תמורה טובה לכספי.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תוכן חדש...