Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו אני מתענין בקנית יונדאי לנטרה 94-95 1600 סמק אוטמטי ב8K

היתי רוצה לדעת מהי הצריכת דלק שלו ועלות האחזקה [ האם יענו יש לו הרבה בעיות ] ומה הכי בעיתי ברכב שכדאי מאוד לבדוק לפני הרכישה.

והאם בדיקה ממוחשבת יכולה לכסות את כל הפרמטרים שיכולים להיות פגומים?

פורסם

הדגם הזה לא ממש מומלץ בשום מחיר...

נקודת התורפה העיקרית היא הגיר האוטומטי הלא אמין שלו.

ממליץ לוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור בעלים של רכב כזה כבר 8 שנים, אני דווקא ממליץ על הדגם הידני, כרגע אחרי 230K ק"מ צריכת הדלק שלי היא 1:11 במשולב.

אני לא יודע מה הניסיון שיש לשאר המגיבים אבל דווקא במחיר הזה קשה למצוא רכב עם יותר איבזור ומנוע חזק.

בנוסף כבר קראתי על האחיזה הנמוכה כנראה גם מאנשים שלא באמת נהגו באוטו ובטח לא השוו לרכבים בני זמנו,

הצמיגים הרחבים (185) והגובה הנמוך עושים את שלהם ומצאתי את עצמי לא פעם מופתע מהאחיזה לעומת המקבילות (323 רנו 19 וכו'), 4 חלונות חשמליים מראות חשמליות ושאר דברים שיותר נדירים בדגמים המקבילים בנוסף למחיר נמוך הופכים את הרכב לשווה בדיקה (כמובן אחת שנשמרה כראוי).

האמינות מפתיעה לטובה כל עוד היא מטופלת כראוי ובחלקים מקוריים או איכותיים (מיסביים מקוריים בלבד!) חולקת מכלולים ורכיבים עם קונצרן מיציבושי ולכן זמינות החלקים גבוהה.

אם אתה מתעקש על רכב אוטו' אז תעבור לאחת אחרת, למרות שבמחיר כזה קשה למצוא רכב אוטו' עם גיר תקין ומתפקד.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אני לא יודע מה הניסיון שיש לשאר המגיבים אבל דווקא במחיר הזה קשה למצוא רכב עם יותר איבזור ומנוע חזק.

לא הייתי אומר שלנטרה מפונקת מבחינת אבזור. מה כבר יש לה? חלונות חשמל, מראות חשמל ונעילה מרכזית. זה לא שיא האבזור של אותם זמנים בקטגורייה.

ממליץ על ס.לנסר ידנית. אותו אבזור, מחיר דומה, אבל לפי דעתי היא יותר טובה מלנטרה. אחיזת כביש של לנטרה בדגם 96+ בעייתית במילים עדינות (בנוסף לבעיות אחרות כמו צריכת דלק של דגם אוטומטי למשל).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתור בעלים לשעבר של לנטרה גם אני אזרוק מילה או שניים..

הדגם הידני הרבה יותר חסכוני מהאוטומטי, לי היתה ידנית שהראתה אמינות מופלאה, צריכת דלק היתה 1-13 במקרים טובים יותר אפשר פחות.

טיפולים- רק טיפולים שוטפים לא היתה עושה בעיות.

הרכב זריז בידיוק כמו סופר לנסר, למעשה הרכבים הללו זהים במכלולים שלהם לפי מה שאני יודע.

היונדאי פחות גניבה, הלנסר רכב מאוד גניב.

לגבי אחיזת כביש, אם להרכיב צמיגים כמו שצריך היא תאחוז כמו שצריך.

אני אמליץ לרדת מהאוטומט ולחפש ידני!

בהצלחה.

והמחיר של הלנסר ממש לא דומה ללנטרה.

פורסם
והמחיר של הלנסר ממש לא דומה ללנטרה.

הבדל באלפי שקלים בודדים ותמיד צריך להתמקח ואפשר להוריד מחיר עוד קצת:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=198&FromYear=&UntilYear=&Auto=0&fromPrice=10000&untilPrice=14000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבדל של 4-5 אלף זה משמעותי לאנשים בעלי תקציב דל.

את היונדאי שלי מכרתי ב 8 וחצי אלף, מטופלת ושמורה.

כמו שאמרתי הסופר לנסר רכב יותר גניב יותר יקר ויותר ויותר צעירים נוהגים עליו והרבה מאוד בדואים כמו שניתן לראות בבאר שבע.

:roll:מכת הסופר לנסר:roll:

פורסם

יש אקזמפלרים שניראים טוב לפחות במודעות של יד 2 במחיר של 10-11. אפשר להוריד מחיר של כזה ל-9~10.

פורסם

שנראים טוב, האמת שעברתי על כמה כאלה ורובן " משוברות " או שעשו המון קילומטרז'.

לא נגרור את זה לוויכוח אני אומר ששני המכוניות טובות בגרסא הידנית כמובן בהצלחה לקונה.

פורסם

סבבה תודה רבה

הבנתי באמת עדיף גיר ידני ולפי התגובות של אלה שהיה להם לנטרה דוקא ממליצים.

ואיך הרנו 19 אוטומט גם גרועה שכבר עדיף ידני ?כי תכלס זה רכב כונפה לאללללה

אבל עדין אף אחד לא ענה האם בבדיקה אחת ממוחשבת אני יכול לקבל את כל הנתונים על התקלות והמצב הרכב

פורסם

בבדיקה ממוחשבת לרכב משנת 1994 לא תקבל תמונה אובייקטיבית לגבי מצב הרכב -הכול יהיה לקוי.

עדיף לקבל חוות דעת ממוסך אמין לגבי התקלות.

אתה כנראה מחפש מכונית בגודל משפחתי עם עדיפות לגיר אוטומטי.

בתקציב הזה תמצא לך מיצובישי לנסר 1992-1993 במצב שמור, היא עדיפה על לנטרה, רנו 19 עוד..

הבעיה עם לנסר אוטומטית היא צריכת דלק גבוהה (אולי קצת יותר טובה מאשר ללנטרה).

אם אין לך צורך ברכב גדול, סוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד או טויוטה סטארלט יהיו מתאימות וחיסכוניות בדלק.

מוכן לוותר על גיר אוטומטי? פיאט פונטו ידנית תהיה גם משנתון יותר מתקדם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב משפחתי נוסף שיכול להיות מעניין בתקציבים כאלה הוא אפלאוז. ממליץ להוסיף אותו לרשימה.

פורסם
בתור בעלים לשעבר של לנטרה גם אני אזרוק מילה או שניים..

הדגם הידני הרבה יותר חסכוני מהאוטומטי, לי היתה ידנית שהראתה אמינות מופלאה, צריכת דלק היתה 1-13 במקרים טובים יותר אפשר פחות.

.

לחבר שלי יש סופר לנסר שנחשבת יותר חסכונית וטובה מהלנסר והיא עושה לו 8-1

הביעה ברכבים האלה שהצעתם שחוץ מהפונטו כולם מכוערים

שכחתי להוסיף שלסבא שלי יש ניסאן סאני אבל עם מנוע גמור [הוא קרע לו את הצורה של המנוע והוא גם גר בירושלים שזה כל הזמן עליות] שוה להשקיע במנוע ולהביא אוטו כזה?

איך אפשר לעשות חיפוש בפורום יענו יש מנוע חיפוש?

שבת שלום ותודה

פורסם
לא הייתי אומר שלנטרה מפונקת מבחינת אבזור. מה כבר יש לה? חלונות חשמל, מראות חשמל ונעילה מרכזית. זה לא שיא האבזור של אותם זמנים בקטגורייה.

ממליץ על ס.לנסר ידנית. אותו אבזור, מחיר דומה, אבל לפי דעתי היא יותר טובה מלנטרה. אחיזת כביש של לנטרה בדגם 96+ בעייתית במילים עדינות (בנוסף לבעיות אחרות כמו צריכת דלק של דגם אוטומטי למשל).

אלפא, מה שהתכוונתי לומר זה שהאבזור שאתה מקבל מרכב שיוצר בשנת 95 ובהשוואה למקבילים בשנים האלו האבזור הוא מפנק.

4 חלונות חשמל+פיקוד מקורי לא היה דבר טריוואלי באותן שנים ישנם מספיק 306, רנו 19 וכו' שהגיעו עם 2 או שהרכיבו אותן בארץ. כנ"ל לגבי מראות חשמליות.

בנוסף משענת יד אינטגרלית (דבר שנעלם בהמשך השנים בצורה לא ברורה, נוח ושימושי בטירוף), תאורת מפות לשני הנוסעים מקדימה, מזגן מקפיא(!), מתג חשמלי לפתיחת תא מטען ומפשיר אדים לחלונות צד. מבחינתי זה מספיק מפנק למחיר הזה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...