Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שאני משחרר כלב ליד להקת זאבים , מה יעלה בגורלו ? האם יאמצו אבותיו הקדמונים לחיקם ?

נניח שאשחרר זאבה צעירה בכלבייה עירונית , כנ"ל .

פורסם

במקרה הראשון, הזאבים יחסלו את הכלב.

במקרה השני, תלוי איזה כלב ימצא את הזאבה אבל תהיה מוכן לגורים ממש מוזרים :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקרה הראשון סביר להניח שהכלב יברח והלהקה לא תתעניין בו יותר מדי. (אלא אם זה כלב אדיוט, ואז הם יחסלו אותו גם אם זה רוטוויילר).

במקרה השני, הזאבה בסוף תזדווג עם אחד הכלבים ויצאו גורים חמודים להפליא אבל קצת פראיים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
נניח שאני משחרר כלב ליד להקת זאבים , מה יעלה בגורלו ? האם יאמצו אבותיו הקדמונים לחיקם ?

נניח שאשחרר זאבה צעירה בכלבייה עירונית , כנ"ל .

למה, יש לך במקרה זאב שמחפש בית חם? זאבה לאימוץ?
פורסם

במקרה הראשון לא יישאר מהכלב הרבה.

באילת למשל,יש את השכונות בקצוות של העיר ששם לעיתים מגיעים שועלים (גם סוג של קרוב משפחה רחוק) מהמדבר ונכנסים לשכונות האלה, צדות להן איזה כלב\חתול מזדמן וחוזרות איתו לארוחת ערב מדברית.

במקרה השני, אם הזאבה מאוד צעירה (גורה) היא תתביית ותחייה כשאר הכלבים (בדיוק כמו שאם תיקח גור של לביאה ותגדל אותו בתנאים ביתיים מה שיצא לך זה חתול מאוד גדול,פחות או יותר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במקרה השני, אם הזאבה מאוד צעירה (גורה) היא תתביית ותחייה כשאר הכלבים (בדיוק כמו שאם תיקח גור של לביאה ותגדל אותו בתנאים ביתיים מה שיצא לך זה חתול מאוד גדול,פחות או יותר).

הרשה לי לא להסכים איתך. גם אם תגדל את הגור כמו כלב ותעניק לו אהבה וכו וכו הוא לא יהיה כשאר כלבים ,זה לא רק עניין של חינוך וסביבה ,לומרות שהכלב הגיע מהזאב הגנים שלו השתנו במשך אלפי שנות אבולוציה עד שהגיעו למה שהם היום.

כנ"ל גם לגבי האריה.ברוסיה היה מקרה ידוע מאוד כאשר זוג מאלפים גידל זוג נמרים מגיל אפס אצלהם בבית ואז יום אחד הנמרים פשוט אכלו אותם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

באילת למשל,יש את השכונות בקצוות של העיר ששם לעיתים מגיעים שועלים (גם סוג של קרוב משפחה רחוק) מהמדבר ונכנסים לשכונות האלה, צדות להן איזה כלב\חתול מזדמן וחוזרות איתו לארוחת ערב מדברית.

שועלים הם יצורים ביישנים וקטני מידות, האפשרות היחידה בה אני יכול לדמיין שועל תוקף כלב היא אם הכלב הוא גור של צ'יוואווה.

אנחנו גרים באיזור מלא בשועלים, ממש מסתובבים בין הבתים בלילות, אבל כל רחש או נביחה משגרים אותם כמו טיל בחזרה למטעים, למחילות שלהם.

פורסם
הרשה לי לא להסכים איתך. גם אם תגדל את הגור כמו כלב ותעניק לו אהבה וכו וכו הוא לא יהיה כשאר כלבים ,זה לא רק עניין של חינוך וסביבה ,לומרות שהכלב הגיע מהזאב הגנים שלו השתנו במשך אלפי שנות אבולוציה עד שהגיעו למה שהם היום.

כנ"ל גם לגבי האריה.ברוסיה היה מקרה ידוע מאוד כאשר זוג מאלפים גידל זוג נמרים מגיל אפס אצלהם בבית ואז יום אחד הנמרים פשוט אכלו אותם.

ומה עם חתולים שמגדלים אותם מהיותם גורים עם כלבים ?

ומה עם דגים, שגודלים כגודל האקווריום ?

ידידי,

חיות,בין אם בר ובין אם מבוייתות מתאימות עצמן לסביבה בה הן גדלים (ואני מתכוון אם גודלו כך מהיותם גורים!!).

לא סתם יש בעייה לשחרר בטבע חיות בר שנולדו בשבי, החיות האלה חסרות כל כישורי ציד ואינסטינקטים של חיית בר\פרא.

אפרופו המקרה שציינת, יש גם את המקרה המאוד מפורסם (סרטון שרץ ביוטיוב) על זוג מאלפים שגידלו אריה עד גיל בוגר ואז האריה שוחרר בטבע הפתוח.

לאחר כמה שנים, אותם מאלפים הגיעו לסביבה המשוערת בה שוהה האריה, הם חיכו שם,ופתאום הארייה הגיע לשם,שם אליהם ריצה בשנייה שקלט אותם ופשוט קפץ עליהם והתחיל לחבק וללקק אותם !!

חיית בר שגודלת מגיל אפס בתנאים ביתיים,בדיוק כמו חייה מבוייתת שמגיל אפס גדלה מחוץ לבית,מפתחת אינסטינקטים בהתאם.

שועלים הם יצורים ביישנים וקטני מידות, האפשרות היחידה בה אני יכול לדמיין שועל תוקף כלב היא אם הכלב הוא גור של צ'יוואווה.

אנחנו גרים באיזור מלא בשועלים, ממש מסתובבים בין הבתים בלילות, אבל כל רחש או נביחה משגרים אותם כמו טיל בחזרה למטעים, למחילות שלהם.

באילת ספציפית הייתי עד פעמיים לשועל שנס על נפשו לכיוון ההרים כשבפיו כלב בערך במידותיו שלו (אני בטוח שאם יש פה תושבי שכונת השחמון או באיזור שמעל דקר,או בקיצור האיזורים שגובלים עם ההרים הפתוחים-הם יוכלו לאשר את מה שכתבתי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1. שועלים לא מצליחים אצלי אפילו להסתדר עם ארנבות, כנראה שמדובר בתנים/זאבים או אפילו (מאחר ומדובר באילת) צבועים.

2. זאב או אריה לעולם לא יהיה חיית בית אלא חיית בר שאולפה לסבול את השבי, מתי היא תחטוף את הג'ננה ותתקוף אף אחד לא ממש יודע אבל לרוב זה קורה, תשאל את זיגפריד, או שזה רוי? לא מבדיל בניהם.

3.רק בכדי שתבינו את תעצומות הגנים של הזאב, המקומות היחידים שמותר לסחור בהם בצורה כזאת או אחרת (אבל חוקית) בתערובת של זאב-כלב הן ארה"ב וקנדה. מעל 20% זאב זאת כבר חיית בר שאמורים לגדל ברשיון מיוחד בכלוב בחצר ואסור להוציא אותו מהכלוב.

מתחת ל 20% זאת כבר "חיית בית" אבל מדיווחים של בעלים זאת חיה דעתנית ועצמאית מאוד וקשה מאוד לשליטה ולא משנה מה אחוז הזאב בתערובת, לעולם לא לגדל אותו בבית עם קשישים או ילדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים, זה בערך חתול זבל מגודל עם זנב פרווה של שושת אלפים דולר...

76262900.jpg

• תוכן חדש...