Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להשתמש במעבד הנ"ל, אתה פשוט "גונב" עוד 20 וואט וגם חושף את המבנה לחום נוסף, זה לא אידיאלי ולמען האמת בפרוייקט כלכך יוקרתי מחיר מעבד של 300 שקל אני אישית לא אוהב קיצורי דרך - סורי :),

לגבי הנגן, בRR יש לך אופציה להגיד איזה סיגנל אתה רוצה שהוא ינמיך ויגביר בעזרת הכפתורים האם WAV, האם MASTER וכו' וכו'

ככה שאני בטוח שתוכל למצוא פתרון לזה ולעבוד עם הWIN AMP, בכל מקרה זה כבר התעסקות של ההמשך והדרך היחידה לדעת זה פשוט לנסות את ההרכב על החומרה, אני דוגל בלהתקין את הבסיס ולמצוא פתרון לבעיות שמתעוררות, ולא לעורר בעיות שצריך לחפש להם פתרון,

יש המון דברים בCARPC שמומלץ להיות פרואקטיבי וליזום את הפתרונות לפני שתצוץ הבעיה, בחירת חומרה נכונה לדוגמא, קונספט עבודה ועוד,

בשאר הדברים עדיף להיות ראקטיבי - זאת אומרת, להתקין את הדברים כמו ש"כולם עושים" ורק מה שלא מסתדר להתחיל לחפש פתרונות

*מה נסגר - למה אף אחד לא עוזר לי איזה קומפוננט לקחת, עם דיאמונד או קאפה פרפקט :)

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע איפה קראת ביקורת רעה על ה M4-ATX

אבל אני ממש מבסוט ממנו אחלה של ספק עושה עבודה טובה, לא עושה בעיות

ובכלל אני לא חושב שיש הבדלים משמעותים בניהם חוץ מהתמיכה ביותר WATT

אם אתה חושש שהספק הקטן יותר לא יספיק אני לא חושב שיש לך מה לחשוש מהגדול יותר.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

כבר לא ממש קשור לכותרת השרשור אבל הערה לגבי הכרטיס של ESI

יש לי כרטיס כזה איפשהו, היה הכרטיס החצי-מקצועי הראשון שלי.

ה 1010LT טוב ממנו מבחינת ממירים ונחשב לכרטיס מאד מוצלח באופן כללי, עם דרייברים יציבים כסלע.

ל-ESI אין צמת חיווט אלא break-out box אשר מתחברת לכרטיס בכבל עבה ולא גמיש במיוחד. לדעתי עוד יתרון ל-1010LT.

בחלק מהפורומים מסרו לי שעם משתמשים ב DIRECTWIRE (תכונה של הכרטיס של ESI)...
אני לא יודע אילו יכולות יש לדרייבר של ה-1010LT לניתוב של האות (בין ASIO ל-MME למשל - מה שה-ESI כן מאפשר), אבל כדאי שתבדוק אם הוא מתאים לך מבחינה זו.

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

ברצוני לחזק את דברי CTZVI

"ה 1010LT טוב ממנו מבחינת ממירים ונחשב לכרטיס מאד מוצלח באופן כללי, עם דרייברים יציבים כסלע. - כרטיס מאוד איכותי שיצא לי לעבוד איתו אחרי שהיה לי כרטיס ESI

ל-ESI אין צמת חיווט אלא break-out box אשר מתחברת לכרטיס בכבל עבה ולא גמיש במיוחד. לדעתי עוד יתרון ל-1010LT. - הכבל מאוד עבה ואוד לא גמיש ואני חושב שיהיה לך בעיה ממש גדולה לעבוד איתו (במיוחד כשמדובר במקום מאוד צפופ להתקנה) "

נ.ב - איך אני מוריד פה את תיקון שגיאות הזה שמסמן לי מלמטה הכל באדום :oops: ?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

המארז הגיע לידי היום בבוקר והנה התמונות שהבטחתי.

כמה הערות: ה-HD שבתמונה הוא להמחשה בלבד (20GB זה קטנצ'יק), שרשור מפורט יועלה בקרוב.

עדיין לא נעשו פתחים לאוורור וכדומה, אבל זה כנראה יקרה בקרוב, מקווה שאמצא לזה זמן.

IMG_0206.jpg

IMG_0208.jpg

כמובן, ברגע שאסיר את שכבת ההגנה המארז יהיה בצבע אלומיניום טבעי, שבסוף הולך בכלל להצבע בשחור.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אהבתי. עכשיו פתחת את התיאבון לרצות לראות עוד תמונות ועוד פרטים..

דווקא נראה לי שהייתי משאיר את זה באלומיניום טבעי, אבל אולי כשאראה את זה בשחור אבין שאני טועה.

פורסם

עבודה באמת יפה אצלי בסט אפ זה לא היה עובד כי אצלי הכל בנוי לגובה ולא לרוחב, כי זה יושב בתוך הגלל, אבל בהחלט עבודה יפה

אגב ההארד דיסק הוא 3.5 אתה לא הולך על 2.5 ?

ומישהו רואה את המארז הזה בכלל הוא חלק מהתצוגה של הבניה כאילו ?

פורסם

צביקה,

היות ובפתיחה של תא המטען המארז יראה לעין אני מעדיף לצבוע אותו בשחור. כמה שפחות בולט ככה פחות קורא לגנב.

עתיד,

HD 3.5 בהתחלה, עד שהפרוייקט יתרומם ובהמשך אחליט לאן לעבור, 2.5 או פלאש. (2.5 זה הכיוון).

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

IMG_0206.jpg

IMG_0208.jpg

כמובן, ברגע שאסיר את שכבת ההגנה המארז יהיה בצבע אלומיניום טבעי, שבסוף הולך בכלל להצבע בשחור.

לדעתי זה לא אלומיניום, זה נרוסטה לא?

פורסם

3.5 זה די טעות כי אלו דיסקים חמים משמעותית (שמגיעים בקלות ל50 מעלות) , הם רגישים משמעותית וצורכים יותר חשמל גם בדי משמעותית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה ההבדל מבחינת מערכת החשמל ברכב בשימוש ב-M2-ATX או M4-ATX?

נניח מצב שבו יש 2 מחשבים זהים לחלוטין מלבד הספק, בפעולות זהות, במידה וה-M2 יספיק לצריכת החשמל של המחשב,

יהיה הבדל מבחינת העומס על מערכת החשמל ברכב?

אם לא - אז ה-M4 פשוט יהיה מסוגל להחזיק מערכת מחשב חזקה יותר?

פורסם

ההבדל הוא שM4 הוא חזק יותר מבחינת הספק

מצד שני M2 מוכר מאוד ואמין מאוד,

אם הייתי צריך לקנות היום הייתי קונה M4,

• תוכן חדש...