Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שילמתי עליו הרבה יותר מ 13 אלף סה"כ, כולל המון דברים, כולל בנייה של ראוטר בגג, פיוזיון בראיין למי שמכיר הכולל שליטה על החלונות רכב,מזגן ועוד המון, אני כרגע מתייעץ בפורומים בחול בנוגע למפרט למחשב SQ לתחרויות (כן זה אפשרי בניגוד למיתוסים שהיו פעם, וזה גם לא כזה קשה).

ואני כרגע בתהליכי תכנון (ובעזרת השם בביצוע) של מחשב חדש למטרות SQ בלבד!

את כול המסביב יש לי, רק לחליף לוח מעבד, וכרטיס קול, RCA מולחמים ישירות לכרטיס קול.

זאת הסיבה שאני מוכר את שלי....

בברכה טל.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כמו שאני אגיד שהמחשב עלה לי 76 אלף שקל עם הגולף שהוא מותקן בו

אם אתה אומר ששילמת 13, אז זה אמור להיות 13 על המוצר שאתה מוכר בדיוק,

אחרת יוצא שאתה משקר

פורסם

שמישהו מוכר ככה מוצר בסופו של דבר קומפלט אני הייתי מצפה שהמחיר יהיה עם מרווח בטחון די רציני בשבילו כי הוא צריך בסופו של דבר גם לתת אחריות כלשהי על הרכיבים שהוא מוכר + רווח כלשהו

וזה בסדר גמור זה מקובל

אבל כשמישהו בא ופשוט עובד עליך בעינים ומרוויח עליך לא 200% ולא 300% אלה פשוט פי 4,5,6 משווי המוצר זה כבר ממש לא לעניין

אני בכיף הייתי מקבל מישהו שמשווק מחשבים חדשים בארץ קומפלט עם מסך בסביבות 3000-5000 שקל (תלוי עם מה הוא מגיע כמובן) בלי טענות בכלל

אבל זאת באמת הגזמה מטורפת... 13000 בשביל מחשב ומסך ועוד מחשב מעפן..

זאת ממש חוצפה :פ

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

גם 7 אלף שקל עבור מחשב ומסך קומפלט זה עוד סביר אם הוא בא עם WIFI BT GPS וכו',

אבל פה הוא רוצה 13 אלף שקל בלי מסך בלי שום אביזר היקפי, אחרי כל התוספות שלו אתה תגיע ל16 אלף שקל לפני מסך

יענו עם מסך 20 אלף שקל !!

פשוט הזוי לחלוטין,

פורסם
אני בכיף הייתי מקבל מישהו שמשווק מחשבים חדשים בארץ קומפלט עם מסך בסביבות 3000-5000 שקל (תלוי עם מה הוא מגיע כמובן) בלי טענות בכלל

יאללה, זרקת את הכפפה. גורל! להרים בבקשה..:-D

פורסם

סתם 2 הערות מחשוביות לגבי דברים שנכתבו פה:

א. אטום - הוא בהחלט מעבד שמיועד לניידות כשה330 כמו שעתיד אמר הוא מאוד בסגנון של VIA (לא הכל על הצ'יפ עד כדי כך - אבל זה נותן מרווח לביצועים בלי להגזים כפולים מכל מה שיש לVIA להציע בתחום) , בקשר ללוח אם - אם הוא מותקן כראוי במתקן - אין שום דבר! שיכול לקראת לו.

אם הוא לא מותקן עם שיכוך כראוי - לא יעזור גם אם הוא היה עשוי מפיסה אחת של פלדה בערך.

להזכיר את הVIA השונים באותו משפט כמו הATOM זו אמרה עצובה.

הATOM בזכות הקפיצה הרצינית שלו בביצועים ובצריכה הוא מה שגרם להיווצרות שוק שלם של מחשבים בתנאים ודרישות חשמל שלא היו קיימים בכלל קודם (נטבוקים לדוגמא).

ב. דיסקים קשיחים - שוב מסכים עם המגודל , השימושים של הדיסקים האלו הם קיצוניים הרבה יותר ממה שיש ברכב.

כונן 2.5" איכותי עם התקנה טובה (לא הברגה ישירה , אלא מיקום נכון עם תותבי גומי) יעשה את העבודה מעל ומעבר , ולנסחפים - כונן SSD סוגר את הפינה אפילו יותר טוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו פעם אחרונה שאתה מסכים איתי, זה שובר את כל המסורת וויכוחים הארוכה שלנו :(

צביקה - האמת שזאת יכולה להיות אופציה טובה לבצע מכירה של ציוד כזה, ויותר מזה אפשר לארגן יבוא מרוכז לחברי פורום שרוצים להכנס לתחום הזה, בלי רווח פשוט להינות ממוצר טוב יותר בעשירית מחיר,

אבל אין לי בית התקנות ואני לא אתקין בחצר של הבית בצורה שכונתית,

לכן אני אשאיר למקצוענים כמו יוסי ושות' לבצע את ההתקנות (אני בטוח שיוסי מבצע התקנה כזאת עם מברגה ביד אחת ופיתה עם סביח ביד השניה)

או כמובן למי שירצה להתקין בעצמו,

בקיצור אם מישהו מעוניין ביבוא של ציוד כזה אני מוכן לסייע,

פורסם

מתקין שילך לכיוון הזה עכשיו רק ירוויח לדעתי

זה תחום שמתפתח חזק מאוד ואני בטוח שהרבה רוצים ללכת לכיוון של מחשב

:)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מסכים, אבל ישנה 'בעיה' שלכל משתמש CarPC פוטנציאלי, יש דרישות שונות, לכן גם כאן יהיה קשה לבנות מוצר סופי שיהיה מורכב מ1,2,3. לאחד הרצון למחשב ברכב מאפיין רצון לשליטה על מאה ג'יגה בלי אייפוד, קצת GPS, קצת מצלמת רוורס וכו', לשני יש דרישה לאיכות סאונד גבוהה שיתאפיין ברצון לרכישת כרטיס קול/תוכנה ברמה גבוהה יותר.

מאידך, אני חושב שאפשר כן לפנות למכנה משותף רחב של לקוחות, כמו זה שאליו מופנה מכירת המחשב ב13K. בלי דברים משוגעים בתוכו ולתמחר אותו קומפלט במחיר סביר של כ4-4.5K. הבעיה האחרת שלקוחות כאלו קצת ירתעו ממחשב קאסטום מקומבן מבחינה ויזואלית [אלא אם כן זה יכלול מארז ייעודי], שלא מגיע להם בקופסה סגורה ויאללה להתקין.

תגובתכם?

פורסם

עם קצת רצון וקצת יכול גם פיל *** תרנגולת

אני בטוח שניתן למצוא פתרון יצירתי, אולי התקנה מוסתרת לחלוטין כמו אצלי :)

לא יודע אם אתה זוכר אבל אצלי התא מטען מאוד אלגנטי מבחינת ההתקנה, עדין ומשתלב בלי "פרובוקציות"

פורסם

אני מאתגר אותך/כם למצוא לי מארז שכזה, או בתצורת MATX או MINI ITX שאוכל להרכיב עליו כרטיס PCI (לא נכנס ב VOOMPC).

מצאתי דברים כאלו, נורא יקרים !! (מארזי WALL MOUNT תעשייתיים)

עדכון ה CAR PC SQ שלי:

מסך הוזמן - דאבל דין, מגע, פאנל חשמלי מתכוונן, הכולל בתוכו צורב, מיקרופון, וכניסות USB (יגיע עוד שלושה שבועות)

כרטיס קול - בתהליכי רכישה (כרטיס אולפני, חצי מקצועי עם RACK)

כרגע נתקלתי בבעיות בעניין המחשב הביתי שלי (AMD 939 X2 DUAL CORE) - פשוט חשבתי שאם אמצא מארז MATX אני אוריד את המחשב הזה לרכב (בשינויים המחוייבים +הרד-דיסק 2.5 320GB לFLACׂ ) ואקנה רכיבים חדשים יותר למחשב הביתי (שני ציפורים..)

דעתכם, עזרתכם וכיו"ב תתקבל בברכה

חגי

...CASKA for life

פורסם

אתה לא מתבייש ? זה אתגר בכלל ?

כל מארז של מדיה סנטר הוא לרוב מיועד לMATX, ומלבד כמה בודדים שהם נמוכים יכול לקבל כרטיס בגובה מלא

לדוגמא

זה הבחור שלך :)

• תוכן חדש...