Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CARPC - תמחור שערורייתי

עתיד
שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מפרסם את זה כי פנו אלי מספר אנשים בפרטי בנוגע לרכישת מחשב לרכב, שקיבלו הצעות כאלו ואחרות מכל מיני מתקינים,

בחנות אודיו בישראל מוכרים מחשב ב13 אלף שקל ! ללא GPS (אופציונאלי) ללא BT (אופציונאלי) ללא WIFI (אופציונאלי), המחשב עצמו הינו מחשב מיושן ובמילה פשוטה - עגלה !

הינה הקישור לחנות

הנקודה היותר כואבת זה שהחנות הזאת לא עושה שום מאמץ היא קונה את זה מחברה אחרת פה בארץ הקודש, החברה הנ"ל מוכרת את זה בעצמה ב7500 שקל, זאת אמרת שהחנות גוזרת 5 וחצי אלף שקל על אותו בחור שלא כלכך מבין שבא להתקין אצלה, זה כמו למכור JBL GTO קומפוננט ב4 אלף שקל ללקוח ולהגיד לו שזה פסגת הטכנולוגיה,

שורה תחתונה החנות לא מביאה מוצר מוגמר בסכום הזה, אלא גוזרת קופון מכוער על הלקוח, ועוד ממשיכה לגזור :

מקלט GPS במחיר של 800 שקל (יבוא מחול ללא מכס עד הבית עולה 155 שקל הזמנתי לפני שבועיים, פה בארץ בחנות עם אחריות וכו' עולה 350 שקל)

מסך 7 אינץ' (אפילו לא רשום של איזה חברה) 5!!!! אלף שקל ?

זה פשוט הזוי, ולחשוב שבן אדם כבר חשב להזמין, מזל שהוא דיבר איתי בפרטי !

חברים - כל מי שחושב על פרוייקט כזה או עושה חיפוש בפורום ומגיע להודעה הזאת,

תבררו טוב טוב תתיעצו תתרשמו אל תעשו החלטות פזיזות שעולות הרבה כסף סתם !!

סתם לשם השוואה :

מחשב VOOMPC בעל ביצועים טובים יותר פי מליון (מעבד אטום 1.6 במקום VIA 1, גיגה ראם במקום חצי, 120 גיגה הארד דיסק במקום 40 גיגה, ) כלל הכל מוצר מוגמר !! 400 דולר כלל משלוח לישראל !

מסך של ליליפוט עולה 300 דולר כלל משלוח לישראל

מקלט GPS עולה 150 שקל כלל משלוח לישראל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

על חוסר ידע משלמים, חבל שלא משלמים גם על ניצול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את המחשב הנ"ל.

הוא מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו, מסיבות אחרות אני מוכר אותו.

לאחר בדיקה באתרים בחול, הלוח הזה נחשב אולי לנחות במהירות, אבל הוא הכי אמין שיש יותר מה ATOM המולחמים של אינטל או כול שאר הבאנדלים שקונים לוח ומעבד בנפרד, דבר הגורם בעיות ותחולת החיים של המחשב היא שנה, וזה מעדויות של מספר אנשים בפורומים בחול!

יש לו את האמינות והעמידות הכי גבוהה.

לי יש עם וינדוס XP והוא עובד מעולה, ויסטה ניראה לי כבר דורש מעבד יותר חזק.

האופציות למחשב מאוד יקרות כי זה לא חנות מחשבים, לכן מומלץ לקנות בחנות אחרת את התוספות.

הדיסק הקשיח לפי מה שהבנתי הוא לא של מחשב נייד רגיל אלא ניקראה אם אני לא טועה "אקסטרים קונדישנס"

כמו כן הספק החשמלי נחשב לטוב ביותר בתחום האודיו לרכב.

את המחשב קניתי בפחות מהסכום שרשום, וזה לא היה מחול.

נכון ששווה להביא מחול, גם IPHONE נמכר פה בארץ במחיר מופקע, כי ככה זה כוח השוק!

לפי דעתי משלמים פה גם על האחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את המחשב הנ"ל.

לאחר בדיקה באתרים בחול, הלוח הזה נחשב אולי לנחות במהירות, אבל הוא הכי אמין שיש יותר מה ATOM המולחמים של אינטל או כול שאר הבאנדלים שקונים לוח ומעבד בנפרד, דבר הגורם בעיות ותחולת החיים של המחשב היא שנה, וזה מעדויות של מספר אנשים בפורומים בחול!

יש לו את האמינות והעמידות הכי גבוהה. הוא לא טוב יותר מלוח מבוסס אטום, אבל אם אתה ממש רוצה הנה לוח מבוסס VIA, 1.5 גיגה ולא חלש כמו שלך, עם מפרט פי מליון חזק יותר באותו מחיר שהצגתי,

לי יש עם וינדוס XP והוא עובד מעולה, ויסטה ניראה לי כבר דורש מעבד יותר חזק. תגדיר עובד מעולה ? לחבר אחר יש משהו דומה ומוזיקה+ניווט מעלה אותו ל60 אחוז CPU אז מה ? מה טוב בזה בדיוק ?

האופציות למחשב מאוד יקרות כי זה לא חנות מחשבים, לכן מומלץ לקנות בחנות אחרת את התוספות.

הדיסק הקשיח לפי מה שהבנתי הוא לא של מחשב נייד רגיל אלא ניקראה אם אני לא טועה "אקסטרים קונדישנס" שלא יעבדו עליך, זה הארד דיסק של נייד רגיל לחלוטין, יש סדרות של הארדיסקים לניידים שטוענים שהם בעלי בולמים טובים יותר, זה לא יותר מגימיק שיווקי

כמו כן הספק החשמלי נחשב לטוב ביותר בתחום האודיו לרכב. נכון, ובמחשב שמוכרים בארץ יש M1-ATX, בעוד במחשב שאני הבאתי יש M2-ATX שטוב בכמה וכמה רמות מהM1

את המחשב קניתי בפחות מהסכום שרשום, וזה לא היה מחול. סבבה - אז אותך לא עשקו, אשמח לדעת ממי קנית

נכון ששווה להביא מחול, גם IPHONE נמכר פה בארץ במחיר מופקע, איפון עולה בחול 700 דולר, ונמכר פה במקומות מסויימים ב3500 שקל, המחשב הנ"ל עולה בחול 350 דולר ! ונמכר פה בארץ ב13 אלף שקל, או במקרה הטוב 7 וחצי, יחי ההבדל כי ככה זה כוח השוק! כי ככה זה שעושקים בצל הטכנולוגיה אנשים שאין להם מושג

אני מן הסתם לא בא בטענות אליך,

אבל חשוב לי לפרסם את זה שאנשים ידעו להנצל מהעושק הזה !!!

ובקשר למה שרשמת חבל שאתה טועה ומטעה, לוחום אם של אטום לא חיים שנה, ולוחות ומעבדים בנפרד חיים שנים רבות, אתה כנראה לא בקיא בתחום אבל תסתובב בMP3CAR ותראה שכמעט כולם שם עברו לתצורות קאסטום וזנחו את הVOOMPC המוכלל, אנשים נוסעים עם לוחות ATX רגילים במשך 3 שנים בלי שום בעיה, אז בבקשה ממך אל תטעה אנשים, לפי האג'נדה שלך המחשב שלי אמור לשווק חיים חודש הבא :)

א.לא נראה לי בכלל,

ב.גם אם כן לוח אם עולה 220 שקלים, נראה מה יקרה שלקונספט מבוסס VIA יהיה תקלה בלוח,

ראיתי את המודעה שלך בפורום ובכוונה לא הזכרתי אותך או את המחיר, כי לא רציתי להרוס לך את המכירה כי אתה שילמת כנראה יותר מידי, אז זכותך לדרוש בהתאם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי דבר ראשון.

אני התכוונתי למעבדים הלא מולחמים שהם בעליי אורך חיים נמוך, מעבדי האטום מחזיקים יותר אבל בעלי ביצועים נמוכים.

אני מכיר את האתר MP3CAR ואת תוכנו, נכון שאנשים עוברים למחשב אחרים וזונחים את ה VIA ובצדק!!!!, אבל לארצנו הקטנה לוקח זמן עד שדברים כאלו מגיעים אם בכלל.

הספק שיש לי עולה בחול 300-400 דולר והוא 320 ואט עם בקרה של המצבר, ולא M2-ATX או הישן יותר.

תוספת: גם לא ה M4-ATX, אין לי מושב מה הדגם שלו, אולי אני יבדוק יותר מאוחר.

לאחר חיפוש seagate extreme conditions זה סדרה של דיסקים קשיחים למחשבי רכב ועולים פי 3 מ 2.5 רגיל.

המחשב שלי שלמכירה עדיין עם הנילונים, ולכן אני מבקש עליו כזה מחיר.

אני חושב שהוא במצב מעולה ומצדיק את המחיר שלו, ככה שלא הרסתה לי את המכירה. (המחיר גמיש:roll:......)

יש עליו ניווט IGO 8 3D שמאוד קשה למצוא, והוא ללא באגים, וזה נעשה בזכות ימים שלמים על האיטרנט וקצת עזרה מחברים שמבינים במחשבים שסידרו לי את התוכנה ללא באגים עם כול הרחובות וה 3D.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספק הכי פופולארי בעולם היום הוא M2-ATX ומציג אמינות אבסולוטית

הוא עולה 74 דולר, אם בחרת לרכוש משהו יקר יותר אלוהים יודע למה זה לא הופך את זה לטוב יותר

המעבדים מתוצרת אינטל, סידרת אטום טובים פי מליון מאשר VIA, חזקים יותר ואיכותיים יותר בכל פרמטר, לאטום יש גם את סידרת ה330 שמדובר בלוחות אם מוכללים בדיוק כמו VIA עם מעבדים כפולי ליבה שאז בכלל אין מה לדבר מבחינת ביצועים,

בקשר לזה שמעבדים שנפרדים מהלוח הם פחות אמינים ממעבדים מולחמים זה פשוט לא נכון !, מתי שמעת מחשב ביתי סטנדרטי שהמעבד היה הרכיב הראשון שהולך ? מעבדים הם רכיבים מאוד אמינים אם לא עושים להם OC ושות', לוחות אם ושאר רכיבים הולכים הרבה לפניהם

אני מציע לך לערוך את ההודעה - IGO8 לPC הוא לא חוקי ואתה מצהיר פה שאתה מוכר אותו, חבל שNAV&GO ידפקו אצלך בדלת, האחרון שקיבל מהם תביעה סיים אותה עם פיצוי של 350 אלף שקל, בקשר למה יש למי יש תבוא למפגש בהזדמנות אתה תופתע מה כבר קיים - התחום הזה עף קדימה

בקשר לקשיחים, אנשים נוסעים 5 שנים עם דיסק 2.5 רגיל, אז למה צריך להשקיע יותר באחיזת עיניים ? ואני לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים האלו, אבל כונן של 32GB שהוא בוודאי יותר אמין מהדיסק שלך עולה 89 דולר ! ללא חלקים נעים

תראה אני לא מתווכח איתך על המכירה שלך ומה היא שווה או לא שווה כי זה לא עיניין שלי,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הספק, רציתי ללכת על משהוא שנחשב להכי טוב, כדי לשמור על המצבר ולהשתמש בשאר הפיצרים, לא מה שהכי הולך הוא הכי טוב, כמו בארצנו, מורל או בזמן האחרון הרץ שהכי נמכרים, לעומת גנסיס או שאר חברות העל.

אין לי מושג למה אנחנו מתווכחים על האטום או אינטל שנינו חושבים אותו הדבר!

מחשב ביתי נמצא בבית ללא התנאים שבהם נמצא ברכב.

תמכור -> תמחור.

באתר יש עוד מחשב ב 8900 ש"ח והוא יותר טוב מהמחשב שהצגתה בהודעה הזאת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הספק, רציתי ללכת על משהוא שנחשב להכי טוב, כדי לשמור על המצבר ולהשתמש בשאר הפיצרים, לא מה שהכי הולך הוא הכי טוב, כמו בארצנו, מורל או בזמן האחרון הרץ שהכי נמכרים, לעומת גנסיס או שאר חברות העל. - בוא תאמר לי בבקשה איזה פיצ'ר יש לך שלא קיים בM2-ATX, אני אשמח להכיר

אין לי מושג למה אנחנו מתווכחים על האטום או אינטל שנינו חושבים אותו הדבר! - אנחנו לא מתווכחים, אנחנו מדיינים

מחשב ביתי נמצא בבית ללא התנאים שבהם נמצא ברכב. - מחשב הוא מחשב, הוא לא ביתי ולא ריכבי הוא מחשב, והתצורה שתבנה אותו תקבע את יכולת השרידות, מחשבים "ביתיים" מתפקדים ברכבים רבים בינהם הרכב שלי, הרכב של ניר, ועוד איזה 5 אלף רכבים בMP3CAR, הסטאפ הזה עובד טוב, אפילו פה בארץ היה את ליאור עם 3 שנים לוח מיקרו ATX ומעבד סלרון רגיל

תמכור -> תמחור. תודה על התיקון,

באתר יש עוד מחשב ב 8900 ש"ח והוא יותר טוב מהמחשב שהצגתה בהודעה הזאת במה הוא יותר טוב ? אני אשמח לשמוע

הצגת -> הצגתה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג למה אנחנו מתווכחים על האטום או אינטל שנינו חושבים אותו הדבר!

מחשב ביתי נמצא בבית ללא התנאים שבהם נמצא ברכב.

באתר יש עוד מחשב ב 8900 ש"ח והוא יותר טוב מהמחשב שהצגתה בהודעה הזאת

יש לי ברכב מחשב ביתי, והוא עובד יותר טוב מלפ-טופ שלי שהוא ברמה הרבה יותר טובה מכול הארגזים שחורים :-D

אני לא רואה שום הבדל בן אם זה ברכב בן אם זה בבית, מחשב הוא גם ברוסיה מחשב.

לגבי התנאים של מחשב, על איזה תנאים אתה מדבר? איזה תנאים יש בארגז השחור הזה שאין אותו במחשב ביתי?

מחשב לרכב 8900 ???? מה זה המחיר הזה?

לדעתי היבואן או יישות אחרת, שמציגים את המחירים אלו הם פשוט מורדים את הרמת הטכנולוגית שלנו, ומתיחסים בזלזול לצרכנים בארץ. זה דעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחשב אפשר להשיג אותו ב- 5500 אלף (עם זכרון של 2GB ודיסק קשיח של 320GB) שמה שהוצע באתר זה 40GB דיסק קשיח וזיכרון של 0.5GB.

בנוסף המסך הזה מעפן, אפשר להשיג מסך טאצ' 7" של פרונו 9600 שעולה 3600 ש"ח. המסך כולל WIFI BT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדגר מתי הספקת להתחדש במחשב ? :|.

אני לא מופתע,ככה כל עסק שני עובד בארץ,מה לעשות.

לא מבין רק דבר אחד:

מחשב ביתי (טוב יותר מהמחשב הנ"ל פי כמה וכמה) עולה סביבות ה1200 שקל (ללא מסך ושטויות).

מה חסר למחשב?,ספק מותאם למתחי הרכב? ותוכנה? נגיד סביבות ה1000 שקל ואני מגזים לדעתי.

מסך כמו שנאמר פה איכותי ב300$.

כמה יצא?,3400? ופה רוצים עליו 18K כולל מסך?.

תקנו אותי אם אני טועה,אשמח ללמוד תמיד.

סטס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחשב אפשר להשיג אותו ב- 5500 אלף (עם זכרון של 2GB ודיסק קשיח של 320GB) שמה שהוצע באתר זה 40GB דיסק קשיח וזיכרון של 0.5GB.

בנוסף המסך הזה מעפן, אפשר להשיג מסך טאצ' 7" של פרונו 9600 שעולה 3600 ש"ח. המסך כולל WIFI BT

אפשר קישור?

אדגר מתי הספקת להתחדש במחשב ? :|.

אני לא מופתע,ככה כל עסק שני עובד בארץ,מה לעשות.

לא מבין רק דבר אחד:

מחשב ביתי (טוב יותר מהמחשב הנ"ל פי כמה וכמה) עולה סביבות ה1200 שקל (ללא מסך ושטויות).

מה חסר למחשב?,ספק מותאם למתחי הרכב? ותוכנה? נגיד סביבות ה1000 שקל ואני מגזים לדעתי.

מסך כמו שנאמר פה איכותי ב300$.

כמה יצא?,3400? ופה רוצים עליו 18K כולל מסך?.

תקנו אותי אם אני טועה,אשמח ללמוד תמיד.

סטס.

סטס, אם קצת להכנס לפרטים ולחשוב, לחפש... ניתן לסגור מחשב שהוא ביתי ב-1000 ש"ח, שזה זיכרון 2G+כונן 320G, מעבד Dual Core 2, כולל לוח אם. מה נשאר? ספק כוח (באיבי) ומסך מגע (באיבי) + כבלים, חוטים, מפצלים בארץ בגרושים.

תעשה שיקול לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את המחשב הנ"ל.

את המחשב קניתי בפחות מהסכום שרשום, וזה לא היה מחול.

נכון ששווה להביא מחול, גם IPHONE נמכר פה בארץ במחיר מופקע, כי ככה זה כוח השוק!

אז למה בהודעת מכירה אתה כותב ששילמת עליו 13000ש"ח??:shock:

under construction..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...