Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 316 עם מנוע V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהאי אם כל הכבוד אתה העלת פרויקט לפה כדאי שנראה ונתרשם, התרשמתי והבאתי את דעתי.. בשביל זה יש פורום

בקשר לגישה שלי, מה רצית שניתן אייקון מוחה כפיים ואכתוב בראבו על משהו שאני לא מאמין בו?

הפרויקט חאפרי ולא לטעמי המספרים והמידע לא מדוייקים וזכותי להגיב על כך בדיוק איך שאני רוצה.

וכן היה לי את העונג להכיר אותך באותו יום עם איציק,אני מקווה שאתה עושה את ההבדלה בין מה שאני חושב עליך לבין הפרוייקט :)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זהאי אם כל הכבוד אתה העלת פרויקט לפה כדאי שנראה ונתרשם, התרשמתי והבאתי את דעתי.. בשביל זה יש פורום

בקשר לגישה שלי, מה רצית שניתן אייקון מוחה כפיים ואכתוב בראבו על משהו שאני לא מאמין בו?

הפרויקט חאפרי ולא לטעמי המספרים והמידע לא מדוייקים וזכותי להגיב על כך בדיוק איך שאני רוצה.

וכן היה לי את העונג להכיר אותך באותו יום עם איציק,אני מקווה שאתה עושה את ההבדלה בין מה שאני חושב עליך לבין הפרוייקט :)

ידעתי שזה אתה.... אהלן יא קובי :-).(רק שלא תחשוב שתקבל הנחות).

אתייחס לשני רבדים, ראשית בוא לא נתווכח על העובדה המוגמרת שמעשה/פרוייקט/רעיון כזה לא יושם מקודם בארץ, ושוב שים את המספרים היבשים בצד,וגם שים את הפינישים (מסתבר ששנינו דואגים להם מאוד) בצד!

רובד שני זה שאתה מתעלם מהעובדה שדעתי היתה, וכבר הוזכרה, שהפרוייקט עודו בחיתוליו, ויש עוד הרבה מה לעשות, על כן הבעלים קיבל את דעתי וחידש את העבודות, כך שתהיינה יותר יסודיות.

למה לו לתת צ'אנס לבחור? רק בגלל שהמנוע 250 כוח ולא 350?

קובי ,תהיה עם מחשבה רחבה (לפחות כרוחב הבייבי שלך) ותשקופת כוללת....... הבנאדם מתאמץ ומשקיע, האמן לי.

בכל מקרה,אני לפחות איתן גיבוי לפרוייקט, וייעוץ במידה ויש שאלות קונקרטיות שקשורות לבימר, לא למנוע.

תיקון אחרון ברשותך, האיות הנכון של השם שלי. זאהי .

אמרתי לך כבר שלא אתן הנחות?:wink:

גם אני שמחתי להכיר אותך, למרות מכשיר ה-GFORCE :-D:-D......

ניפגש מחר

סוף שבוע טוב.

מועדון BMW ישראל.

פורסם

זאהי קודם כל זה התקדמות ... כי פעם קראתי לך בטעות זייד :wink:

אני גם לא נותן הנחות.. בגלל זה הפרויקט חוטף בראש.

לפי דעתי.. הפרויקט של הבימר עם המנוע סופרה יותר פסיכי..

ואני חולה V8

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גם אני לא נותן הנחות!

בנדיקס זה חברה לברקסים פעם אחרונה שבדקתי..

יכלת להקיש בגוגל בנדיקס ו ECU ולראות כמה תוצאות מעניינות אתה מוצא (כמו למשל זאת).

במקום זה החלטת להתלהם, לטעות ולצאת חומוס.

ועל זה זיאד,חבר טוב שלי אומר "בטיר טר וואז, ווא אנזק עלא טיזק רז".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
"בטיר טר וואז, ווא אנזק עלא טיזק רז".

לא יודע למה התכוונת בדיוק, אבל בטוח שהערבית שלך הרבה פחות רהוטה מהעברית שלי.:wink:

בקיצור אנחנו מדברים על הקונספט מאוחרי השרשור, ייחדיות ומיוחדות.

נשתמע!

סליחה ששמתי לב קצת מאוחר מידי:

ולגבי ההערה על השיפור בהספק - מבלי לזלזל, 100 סוסים [או שיפור של יותר מ-50 אחוז מההספק המקורי] לא באים בלי שינוי מהותי מאוד במנוע.

רון.

ללא שום קשר,בין אם זה בר ביצוע ובין אם לאו.

250 עד 350 זה לא "שיפור של יותר מ-50 אחוז מההספק המקורי".

רון ,בד"כ אני יודע שאתה יותר מדוייק.

מועדון BMW ישראל.

פורסם

קובי,

1. לא שאני צריך להצדיק משהוא בפניך, אבל יש ברשותי 3 רכבים פעילים ונוסעים, שלושתם גודשים (כששניים מהם במקור אטמוספרים)ושלושתם משופרים אז להבא בדוק את הקשקושים שיוצאים לך מהמקלדת לפני שאתה מקיש על "פרסם תגובה".

2. אתה לא ממש תורם משהוא לפורום הזה ועד שאתה נכנס אתה מבקר אחרים ,עונה תשובות שגויות ומתחצף כשמעירים לך על טעויות שאתה כותב בבטחון מלא אז אנא שים לב להבא כי קצת ענווה לא תזיק לך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באמת כל הכבוד על הפרויקט, חזק ואמץ..

מעניין אותי לדעת, האם מתוכנן לפנק את ההמי הזה במגדש על?

יש חשיבה בכיוון?

בכל מקרה אחלה פרויקט, בהצלחה בהמשך!

CoupéF7R

פורסם

נעלתי את השרשור מכיוון שאנו , או יותר נכון זאהי יעלה את הפרוייקט עם הסברים ותמונות כמו שצריך בשרשור חדש .

אנו מקבלים גיבוי מהמכונאי/בעל המוסך וכמובן שיתוף פעולה מלא מצידו לגבי מידע , הסברים ותמונות .

הרווח כולו שלנו :idea:

תודה לזאהי ולמכונאי על שיתוף הפעולה !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...