Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם.

יש לי מאזדה 6 מודל 2004 והשאלה שלי היא כזאת..לכל מאזדה 6 יש את הפסי קישוט בדלתות, האם אפשר להוריד את פסי הקישוט האלה ושהדלתות יהיו בלי הפסי קישוט?

כי ראיתי מאזדה 6 בלי הפסי קישוט והיא הייתה מאוד יפה דווקא בלי הפסי קישוט!

תודה לעוזרים.

פורסם

חבר'ה קשה למישהו פה לעזור?

כ"כ הרבה צפיות ואפילו תגובה אחת אין...אני לא מכיר את הפורום ככה

לעזור בבקשה כל מי שיכול.

פורסם

בטח שאפשר, יראה יותר טוב. לעשות לאחר מכן פוליש עדין בדלתות. אני רציתי לעשות את זה גם, רק לא מצאתי זמן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כמה דברים:

1. פסי קישוט מחוברים ב-2 אופנים - בד"כ יש חורים בדלתות ואליהם נכנסים הפסים עם פלסטיקים ,אם תוציא את הפס תישאר עם ה...חורים בדלתות. חלק אחרים מודבקים בעזרת דבק בלבד, אחרי ההורדה, תישאר עם שאריות דבק ואם הרכב ישם יחסית (לא ציינת איזה שנה הוא) ייתכן גם עם הבדלים מינוריים בצבע (מתחת לפסים הוא במצב יותר טוב) ולכן ההמלצה לפוליש.

2. פסי קישוט הם לא לקישוט, כי בד"כ יפים הם לא, הם יותר למנוע או ליתר דיוק למזער נזקים לדלת עצמה ע"י פתיחת דלתות וכו' על הדלת, ובעת הצורך יותר קל לצבוע רק אותם מאשר דלת. הם צריכים להקרע פסי ספיגה ולא פסי קישוט.

• תוכן חדש...