Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

*** ההודעה נערכה ***

כבר די הרבה הזמן האיתות שמאלה ( הידית שלו ) לא עובדת טוב , אני צריך מדי פעם ללחוץ קצת בכוח כדי שיהיה מגע ,

עכשיו גם הופיעה בעייה אחרת , אני יכול להדליק אור רחוק קבוע בלבד ( לא יכול לאותת עם האור רחוק ) .

אני יודע שהכל זה בעיה של מגעים ,

מה אתם מציעים לעשות , לפתוח ולנקות עם ספריי אלקטרוניקה , יש לכם המלצה מסויימת לספריי מסויים ואיפה קונים אותו ?

תודה מראש ,

אלי.

פורסם

יכל להיות שאתה צודק וזה רק עניין של לכלוך\קורוזיה במגעים וספריי באמת אמור לפתור את הבעיה, אבל מה שאתה מתאר יכול גם להיגרם כתוצאה מחימום יתר של החוטים בפלג של הידית -זה בדרך כלל קורה כשהם רופפים.

אם זה מה שקרה אז ספריי לא יעזור וייתכן שתצתרך להחליף את הפלג (לפעמים הוא ממש נמס וזה מה שגורם למגעים רופפים) או את אחד מנעלי הכבל שלו, בכל מקרה צריך לבדוק.

ספרי מגעים ניתן להשגה בחנויות עשה זאת בעצמך.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם
שלום ,

*** ההודעה נערכה ***

כבר די הרבה הזמן האיתות שמאלה ( הידית שלו ) לא עובדת טוב , אני צריך מדי פעם ללחוץ קצת בכוח כדי שיהיה מגע ,

עכשיו גם הופיעה בעייה אחרת , אני יכול להדליק אור רחוק קבוע בלבד ( לא יכול לאותת עם האור רחוק ) .

אני יודע שהכל זה בעיה של מגעים ,

מה אתם מציעים לעשות , לפתוח ולנקות עם ספריי אלקטרוניקה , יש לכם המלצה מסויימת לספריי מסויים ואיפה קונים אותו ?

תודה מראש ,

אלי.

ספריי לניקוי מגעים ניתן להשיג בכל חנות אלקטרוניקה או עשה-זאת-בעצמך.

אם זה לא עוזר, תחליף את הידית באחת חדשה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי אלי ...

הייתה בעיה דומה , בהתחלה ספריי מגעים פתר את הבעיה באופן זמני , אתה יכול לפרק את הידית , היא סגורה עם מעין קליפסים מתכתיים , רק תזהר , ישנו שם קפיץ - תזהר שלא יעוף .

אני , באופן אישי כבר הבאתי ידית חדשה והתקנתי , לי זה לא עלה כי לקחתי מחבר - אם תקנה חדש זה בערך 200 שקל , אפשר להביא גם מפירוק .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
היי אלי ...

הייתה בעיה דומה , בהתחלה ספריי מגעים פתר את הבעיה באופן זמני , אתה יכול לפרק את הידית , היא סגורה עם מעין קליפסים מתכתיים , רק תזהר , ישנו שם קפיץ - תזהר שלא יעוף .

אני , באופן אישי כבר הבאתי ידית חדשה והתקנתי , לי זה לא עלה כי לקחתי מחבר - אם תקנה חדש זה בערך 200 שקל , אפשר להביא גם מפירוק .

לא מומלץ להביא מפירוק (לפחות לא בסכומים של הידיות איתות/מגבים בצרפתיות).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
סבבה ,

אני אנסה עם הספריי ,

אתה אומר שמקורי חדש עולה 200 ש"ח ?

מקורי של וולאו.

אם לסמוך על האיכות של החלקים המקוריים הללו, צפה פגיעה נוספת עוד 3 שנים :p;-):wink:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם אני לא יכול לאותת עם האורות הגבוהים , רק להיות על מצב קבוע ולשחרר....

לא ניראה לי שזה בעיה במגעים או משהו.... מדובר בפונטיאק סנבירד....

יוצא לריס?

פורסם
גם אני לא יכול לאותת עם האורות הגבוהים , רק להיות על מצב קבוע ולשחרר....

לא ניראה לי שזה בעיה במגעים או משהו.... מדובר בפונטיאק סנבירד....

ככה זה ברוב האמריקאיות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב ,

פרקתי את החלק ופתחתי אותו ,

ניקיתי את כל המגעים ( בלי הספריי :( כי לא הספקתי לקנות ) ,

העניין פתר לי את בעיית האיתות והוא עובד חלק אבל אני עדיין לא יכול לאותת עם האור הרחוק ( רק להדליק אותו קבוע ) .

מה אתם חושבים שזה ?

בכל מקרה המנגנון שם בפנים לא פשוט , ולקח לי די הרבה זמן להבין מה עושים עם הקפיצים שפשוט נפלו ברגע שפתחתי אותו ( מי שפתח את זה בפג'ו בטח מבין למה אני מתכוון ) .

• תוכן חדש...