Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שאתה רואה ב MBK

זה חיקוי לא יחזיק לך יותר מחודש ימים. אני אומר את זה מנסיון של שני חברים שקנו שם DVD אל תתקרב!!!:x

אבל עד כמה שאני יודע יש גם חנויות מחוץ לבנקוק מרחק נסיעה של כמה דקות, ששם יש ג'נסיס,פיוניר,וכל החברות הטובות. מקורי במחירים טובים מאוד.

ואל תשכח להתוכח איתם, גם עם המחיר הראשוני הוא זול מאוד.

בהצלחה ואל תשכח להנות.:wink:

פורסם
כל מה שאתה רואה ב MBK

זה חיקוי לא יחזיק לך יותר מחודש ימים. אני אומר את זה מנסיון של שני חברים שקנו שם DVD אל תתקרב!!!:x

אבל עד כמה שאני יודע יש גם חנויות מחוץ לבנקוק מרחק נסיעה של כמה דקות, ששם יש ג'נסיס,פיוניר,וכל החברות הטובות. מקורי במחירים טובים מאוד.

ואל תשכח להתוכח איתם, גם עם המחיר הראשוני הוא זול מאוד.

בהצלחה ואל תשכח להנות.:wink:

ואיך קוראים למקום הזה שאתה מדבר עליו.

במקרה pantip plaza?

ואם לא איך קוראים למקום שאתה ממליץ שמחזיקים מקורי תן לי את החנויות אחי בבקשה.

פורסם

אני לא יודע איך קוראים למקום אבל אני יכול להגיד לך שעם אתה בקווסאן(רחוב הקניות)

אתה לוקח מונית לכיוון השדה תעופה. וזה מצד שמאול שלך אבל אתה חייב להגיד לנהג שיקח אותך לחנות של סטרעאו לרכב.

עם אתה רואה שהוא לא נוסע לכיוון הנכון אז תשאל אותו על מקום אחר.

אולי גם אתה יכול לשאול ב"קשר הישראלי"...

חבר שלי הגיע לזה בטעות.

תברר ותכין חצי יום פנוי.:wink:

פורסם
אני לא יודע איך קוראים למקום אבל אני יכול להגיד לך שעם אתה בקווסאן(רחוב הקניות)

אתה לוקח מונית לכיוון השדה תעופה. וזה מצד שמאול שלך אבל אתה חייב להגיד לנהג שיקח אותך לחנות של סטרעאו לרכב.

עם אתה רואה שהוא לא נוסע לכיוון הנכון אז תשאל אותו על מקום אחר.

אולי גם אתה יכול לשאול ב"קשר הישראלי"...

חבר שלי הגיע לזה בטעות.

תברר ותכין חצי יום פנוי.:wink:

יש לך אפשרות לבדוק לי עם חבר שלך בבקשה?

פורסם
כן אני אברר לך מחר.

אבל עד כמה שאני זוכר עוד כמה אנשים פה בפורום קנו משם אז אולי עוד מישהו יודע.

אבל אני אברר לך.

אוקיי מחכה בכיליון עיניים לתשובה חיובית בעיקר חחחח

ותודה רבה לך ולעוזרים שיענו לי אם יהיו

פורסם
פנה לחבר הפורום ליאון, [leonm12]

הוא רכש משם את הפיוניר P9 קומבו, אולי יוכל לכוון אותך יותר.

שלח לו אימייל למה פרטי אי אפשר לשלוח לו מה זה הפיוניר P9 קומבו הזה?

יש לו איזה תמונה או סרטון שאפשר לראות?

פורסם

הP9 זה משהו מאד מאד טוב ומאד מאד יקר..:wink:

HU בשילוב [קומבו] פרוססור של פיוניר

http://www.caraudiomag.com/testreports/0112cae_pioneer_premier_dexp9_deqp9_car_audio_head_unit/index.html

התכוונתי לומר רק, שכאחד שרכש משם משהו שבכל מקום אחר הוא מאד יקר, הוא יודע כנראה איפה אפשר לרכוש שם.

פורסם
הP9 זה משהו מאד מאד טוב ומאד מאד יקר..:wink:

HU בשילוב [קומבו] פרוססור של פיוניר

http://www.caraudiomag.com/testreports/0112cae_pioneer_premier_dexp9_deqp9_car_audio_head_unit/index.html

התכוונתי לומר רק, שכאחד שרכש משם משהו שבכל מקום אחר הוא מאד יקר, הוא יודע כנראה איפה אפשר לרכוש שם.

לא כזה אהבתי אותו אני מחפש מראה יפה בעיקר.

מישהו יכול להמליץ כל מגברים וסאב?

פורסם
לא כזה אהבתי אותו אני מחפש מראה יפה בעיקר.

אתה גדול :-D. מה לא כזה אהבת? קודם כל לא מדובר בכלל בDVD כמו שאתה רוצה. אני רק אמרתי לך שליאון קנה דבר כזה בתאילנד אז אולי הוא יוכל להפנות אותך למקומות טובים, הוא בטח בדק זאת. אז שאלת מה הוא קנה, מה זה P9, אז הבאתי לך לינק. פשוט הP9 זה חלום של לא מעט חבר'ה..

ואגב, אם כבר, הוא בעיניי פשוט יפהפה.

פורסם
אתה גדול :-D. מה לא כזה אהבת? קודם כל לא מדובר בכלל בDVD כמו שאתה רוצה. אני רק אמרתי לך שליאון קנה דבר כזה בתאילנד אז אולי הוא יוכל להפנות אותך למקומות טובים, הוא בטח בדק זאת. אז שאלת מה הוא קנה, מה זה P9, אז הבאתי לך לינק. פשוט הP9 זה חלום של לא מעט חבר'ה..

ואגב, אם כבר, הוא בעיניי פשוט יפהפה.

חחח כל אחד והטעם שלו הבעייה שהוא לא עונה לי באסה...

אשמח לקבל עוד תשובות בעניין ולקבל הצעות בנוגע למגברים סאב וקסנון שאף אחד לא דיבר עליו

• תוכן חדש...