Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיח לרכב מסוג POLO שנת 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפשת בדחיפות שטיח קדמי לרכב מסוג פולסוואגן POLO קלאסיק שנת 97' בצבע שחור.

תוכלו לומר לי באילו בתי עסק ניתן למצוא שטיח מסוג זה, שיהיה מקורי?

תודה רבה!

פורסם

היי

השטיחים של הבחור שמוכר מהפורום הם בצבע אפור...

אני זקוקה לצבע שחור.

אם יש עוד מישהו בפורום שמעוניין למכור זה יהיה מצויין..... :)

תודה בכל מקרה!

פורסם

אני יודע איפה תוכלי להשיג בחינם אין כסף, אבל אני מציע שהחבר\אח\אבא ייסעו לשם ויביאו:

יש פירוקיות במג'ד אל כרום, בדיר אל אסד ובכפר יאסיף.

שיטוט זריז בפירוקיות האלה, בוודאי יניב שטיח מקורי שחור ומשומש במצב סביר.

בטח לא יעלה כסף, אם יעלה אז גג 20 ש"ח.

רק לזכור לנקות אותו היטב...כי בכ"ז זה גועל נפש :?.

פורסם

כשבנאדם רוצה משהו ספציפי, אם אפשר להשיג אותו בכפר הערבי - אז הוא ייסע לכפר הערבי.

מה לעשות, בפירוקיה אחרת באיזור תעשייה בחיפה או בקרית אתא יגבו על שטיח מקורי כזה קרוב ל-100 ש"ח. סתם בגלל שאתה רוצה אותו.

עדיף ללכת לאחד הכפרים האלה (שנמצאים במרחק של 3 דקות מהבית שלה) ולהביא את השטיח, לנקות אותו וזהו.

פורסם

יש המון מקרים דחופים, מזכיר לי מקרה שבאוטו של אבא דפקתי את הג'אנט מהחלקה במדרכה וכולו התעקם, ידעתי שלאבא שלי כל כך יכאב לראות את זה, תוך כמה שעות הצלחתי למצוא אותו ג'אנט מקורי במחיר של 200 ש"ח החזרתי את האוטו בערב וכאילו שום דבר לא קרה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...