Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו קאסטום 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום.

תוכלו לתת לי הערכה כמה בערך עולה לשפץ סובארו קאסטום 79 שעמדה בערך 10 שנים במוסך ?

נושא התקציב לא ממש משנה כאן. אני פשוט רוצה אומדן כי אינני מנוסה בתחום.

בתודה מראש לכל המגיבים !

פורסם

השאלה שלך היא כללית מדי.

צריך לדעת מה מצבה המכאני, מצב הפחחות, חלודות, רקבונות, איזה חלקים חסרים ועוד הרבה פרטים.

תמונות יעזרו מאוד במקרה הזה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בנוסף- לאיזו רמה אתה מתכוון להגיע בשיפוץ- "יומיומי", "קלאסי-סביר", "תצוגה"? -הבדל בין כל הרמות האלה עלול להיות אלפים, ואף עשרות אלפי שקלים!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני הגעתי לאיזור ה 40,000

אחרי שקיבלתי את הרכב עם : גיר מחליק (שופץ ועבר הסבה לידני בסוף) רדיאטור מפוצץ, ציריות דופקות, ועוד...

ושוב.

לאיזו רמת מקוריות תרצה להגיע.

לאיזו רמת פחחות תרצה להגיע.

עם אילו בעלי מקצוע אתה מתכוון לעבוד? כמה שיותר טובים גם העבודה וגם העלות ברמה יותר גבוהה.

כח בחשבון שלא קל למצא חלקים.

אני כיוונתי גבוהה ובגלל זה גם המחיר כזה.

עזרה תוכל למצוא גם בפורום מועדון סובארו קלאסי: http://erezwolf.net/page1.html

משה אזולאי.

subaru111.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זה האוטו שפורסם למכירה.

מצבה המכני לפי המתואר במודעה הוא יד ראשונה שעברה 63000 ק"מ בסך הכל (לך תדע אם זה באמת נכון...)

פחחות - לא יודע להגיד מה רמת הריקבון אבל אם היא עמדה 10 שנים במוסך סביר להניח שיש לא מעט חלודה :cry:

אני מאמין שכאן תהיה רוב ההוצאה על הפחחות. אינני יודע או מכיר אנשי מקצוע בנושא (כמו שאמרתי, אני "ירוק" בעסק

הזה).

לגבי רמת הגימור - לא הייתי רוצה שתהיה ברמה של אוטו תצוגה אבל כן הייתי רוצה שתהיה בעלת נוכחות (למי מכם שיש ניסוח טוב

יותר אני אשמח לשמוע).

לגבי חלקים - עד כמה קשים להשגה ?

שוב תודה מראש. לא האמנתי שיהיו כל כך הרבה תגובות בזמן כל כך קצר

custom1.jpg

פורסם
זה האוטו שפורסם למכירה.

מצבה המכני לפי המתואר במודעה הוא יד ראשונה שעברה 63000 ק"מ בסך הכל (לך תדע אם זה באמת נכון...)

פחחות - לא יודע להגיד מה רמת הריקבון אבל אם היא עמדה 10 שנים במוסך סביר להניח שיש לא מעט חלודה :cry:

אני מאמין שכאן תהיה רוב ההוצאה על הפחחות. אינני יודע או מכיר אנשי מקצוע בנושא (כמו שאמרתי, אני "ירוק" בעסק

הזה).

לגבי רמת הגימור - לא הייתי רוצה שתהיה ברמה של אוטו תצוגה אבל כן הייתי רוצה שתהיה בעלת נוכחות (למי מכם שיש ניסוח טוב

יותר אני אשמח לשמוע).

לגבי חלקים - עד כמה קשים להשגה ?

שוב תודה מראש. לא האמנתי שיהיו כל כך הרבה תגובות בזמן כל כך קצר

אני מכיר את הרכב הנ''ל.

שייך לבן אדם מבוגר שבנו מנסה להעיף אותו.

הרכב הוא יד 2 ברשיונות.

דגם DL1400 ולא קסטום 1600,והמנוע שמורכב עליו 1300 סמ''ק כרגע.

מצבו המכני סביר,אין לו טסט קרוב לשנה וחצי.

6 אלף מחיר מוגזם לטעמי.

בהצלחה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

ממש אחרי שפירסמתי את זה שמתי לב שכבר בדקו לפני את הרכב חבר'ה מאתר "סובארו קלאסיק".

ואיך לומר, ההתרשמות העיקרית מהאוטו שלא הייתה כל כך טובה, אבל מריח הערק שיצא מהפה של הבעלים קצת התרשמו יותר :lol:

פורסם
דגם DL1400 ולא קסטום 1600,והמנוע שמורכב עליו 1300 סמ''ק כרגע.

מצבו המכני סביר,אין לו טסט קרוב לשנה וחצי.

6 אלף מחיר מוגזם לטעמי.

בהצלחה.

נו מה לעשות קומבינות שמו מנוע לא מקורי בנפח נמוך יותר,

6,000??????? :shock:אולי 1500 אם אני אהיה במצב רוח טוב.

אל תצא פראייר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
נו מה לעשות קומבינות שמו מנוע לא מקורי בנפח נמוך יותר,

6,000??????? :shock:אולי 1500 אם אני אהיה במצב רוח טוב.

אל תצא פראייר.

רוב דגמי ה 1400 סמ''ק ,הוחלפו בהם המנועים לנפח 1300 סמ''ק .

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

• תוכן חדש...