Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודש שאני מנסה לפתור את התקלה אך ללא הועיל, החלטתי להחליף מנוע.

אבל בכל זאת, הבעייה היא כזו, עשו לאוטו ראשי מנוע (3000 ס"מק V6 ) ומאז התחילה בעיית הלחץ שמן.

המנוע היה מלא בבוצה שנוקתה ע"י חומצה ולאחר שסגרו את הראשים מרימי השסתומים התחילו לדפוק ממש חזק, אז גם הם הוחלפו והמנוע שתק. אבל אז שמתי לב לבעייה אחרת, לחץ השמן נמוך נורא, נמוך עד כדי ירידה לפחות מחצי BAR על סל"ד סרק (מה שגורם להדלקת מנורת לחץ השמן) כבר עשיתי הכל, החלפתי פילטר שמן + שמתי שמן דקסרון בכדי לעשות "פלשינג"

וזה לא עזר, פתחתי את הקרטר ובדקתי את העניינים שם, הכל היה תקין.

אז על הדרך החלפתי את מייסביי המנוע כי הוא התחיל להשמיע דפיקות קטנות (ראשיים + טלטלים) ופרקתי את משאבת השמן (שנמצאת בחזית המנוע) והיא נמצאה תקינה, אין שריטות והמרווחים תקינים, בדקתי את שסתום הפריקה של המשאבה וגם הוא תקין.

הנעתי את המנוע לאחר מכן ושוב הבעייה הופיעה... אז לפני היאוש והחלפת המנוע (שאני עדיין מחפש), מה עושים? אני לא ממש בקיא במנוע הזה (הוא לא איטלקי...)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

"אז על הדרך החלפתי את מייסביי המנוע כי הוא התחיל להשמיע דפיקות קטנות (ראשיים + טלטלים)"

הבעיה היא בקרנק, יש לחרוט אותו.

לא יעזור לך שהחלפת את המייסבים, אם הוא דפק הוא אווולי, ובזמן הקרוב שוב ידפוק.

אני מקווה שהחלפת את יונית לחץ השמן תחילה.

אפשר לפרק ולחרוט את הקרנק בלי להוריד את ראש, כאשר המנוע בחוץ.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

"לעשות פלסטיקג'ייג למייסבי מנוע." דן תן לו הסבר כיצד לעשות.

דוד.

פורסם
"אז על הדרך החלפתי את מייסביי המנוע כי הוא התחיל להשמיע דפיקות קטנות (ראשיים + טלטלים)"

הבעיה היא בקרנק, יש לחרוט אותו.

לא יעזור לך שהחלפת את המייסבים, אם הוא דפק הוא אווולי, ובזמן הקרוב שוב ידפוק.

אני מקווה שהחלפת את יונית לחץ השמן תחילה.

אפשר לפרק ולחרוט את הקרנק בלי להוריד את ראש, כאשר המנוע בחוץ.

דוד.

הקראנק יפה וללא שריטות, ויוניט השמן מזמן כבר לא על האוטו... חובר שעון לחץ שמן מכני

אז הבעייה היא בקראנק?

פורסם

אין קשר ליפה וללא שריטות, ואין לך את המכשיר לבדוק אווליות, רק לחרטים יש.

כן, הבעיה בקרנק.

דוד.

• ספונסר פורום
פורסם

צריך לבדוק היטב היכן נופל הלחץ,במייסבי הארכובה,בקאמשפטים,או שהמשאבה לא מייצרת מספיק לחץ(אני אתפלא)

אני במקומך הייתי מתחיל מהקאמשפטים,תפרק את השלות ותראה אם האלומיניום שפוך והקאמשפטים מחורצים,אם כן זו הבעיה שלך

במידה והקאמשפטים יפים,חובה לבדוק מרווחי שימון באמצעות מד מרווח פלסטי(פלסטיגייג') למייסבי הארכובה.

אורן

פורסם
צריך לבדוק היטב היכן נופל הלחץ,במייסבי הארכובה,בקאמשפטים,או שהמשאבה לא מייצרת מספיק לחץ(אני אתפלא)

אני במקומך הייתי מתחיל מהקאמשפטים,תפרק את השלות ותראה אם האלומיניום שפוך והקאמשפטים מחורצים,אם כן זו הבעיה שלך

אורן

אורן, לאור הנתונים שנכתבו ע"י לנצ'יהוליסט, ניתן לקבוע בוודאות שהבעיה בקרנק.ראה מה כתב: א. ופרקתי את משאבת השמן (שנמצאת בחזית המנוע) והיא נמצאה תקינה, אין שריטות והמרווחים תקינים, בדקתי את שסתום הפריקה של המשאבה וגם הוא תקין."

ב. עשו לאוטו ראשי מנוע. בעבודה הזאת סביר להניח שבדקו את הקאמשפטים.

ג. על הדרך החלפתי את מייסביי המנוע כי הוא התחיל להשמיע דפיקות.

דוד.

פורסם

לגבי ראשי המנוע, לא אני עשיתי ולא יודע אם בדקו את הקאמשפטים.

ולמען האמת היום בבוקר התבשרתי על הגעתו של המנוע שהזמנתי ארצה, והוא צריך להגיע עוד שעתיים (יצא שהמחיר כל-כך זול שלא שווה לי להתעסק עם המנוע הישן...)

שוב תודה.

• תוכן חדש...