Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר ברכב מתרוקן אחרי יומיים ,ראוי לציין שהמצבר חדש המתח כשהרכב מונע הוא 14.4 וולט (טעינה תקינה),

בדקתי זרם זליגה ואכן כשהרכב מכובה הצריכה גבוה כ-0.3A ניתקתי את המערכת ישירות מהקונקטור שלה ועדין הצריכה נשארה 0.3A חיברתי אותה חזרה אבל הפעם ניתקתי אותה ע"י הוצאת הפיוס בקופסה ברכב והזרם ירד ל-30mA משהו שמחובר בין המערכת לקופסת פיוסים הוא הגורם כנראה לצריכה הגבוה מישהו יכול להגיד לי מה מחובר ביניהם?

תודה

שי

פורסם

יתכן והתחברו על הקו הזה.

האם האור הפנימי ממשיך לפעול כאשר אתה מוציא את הנתיך מבית הנתיכים?

האם יש מצית ובית מצית ברכב, אם כן, בדוק אם הפיוז מספק הזנה גם להם, אם כן, נתק את המחובר לבית המצית, ככל שמשהו מחובר שם.

האם יש דיבורית ברכב, ו/או אזעקה, ו/או כל אביזר אחר, שכאשר אתה מנתק את הנתיך מבית הנתיכים, מפסיק לפעול חוץ מהרדיו שמפסיק?

האם הותקנה ברכב סוללה כלשהי/מוצר הכולל סוללת גיבוי?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כשאני מנתק את הפיוז של הרדיו המזגן מפסיק לפעול (הכל נעשה בלי סוויץ') אז הוצאתי את הפיוז של המזגן הרדיו ממשיך לפעול והצריכה נורמלית חשבתי שכל פיוז מחובר לצרכן אחד אבל כנראה שלא.

אין ברכב אזעקה לפי מה שראיתי הכל עובד חוץ מהמזגן

מה דעתכם מה גורם למזגן לצרוך זרם בזמן שהוא מכובה או שאולי יש עוד צרכן שמחובר בטור למזגן ?

שרטוט2.JPG

פורסם

בנוסף, בדוק האם האור בתא המטען נשאר דלוק לאחר שסוגרים אותו...

עצה שקיבלתי בזמנו מרפי לין והצילה אותי משיגעון, מפני שלא הבנתי מה אוכל את המצבר כל הזמן!

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
זה לא המנורה היא נכבית כשסוגרים את תא המטען.

quote]

יש מנורה בתא המטען של הטווינגו? היכן?

הטווינגו שלי שנת 94 ואין לי מנורה בתא המטען.

יש לך אולי תצלום שלה?

תודה

כבר חתמתי...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...