Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנת 2003 בשימוש רגיל ובתנאי מזג האוויר בארץ אין צורך לפרנס את המוסכים בטיפול כול 10K.

אני משאר לעצמי שהייצרן ממליץ על 15K או שנה הקודם מבניהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

פותח האשכול שאל כול מה זמן עושים טיפול לרכב ואני מניח שהוא התכוון להנחיות הייצרן/ייבואן ולא דעתך או המלצתך האישית שמבוססת על קריאה בפורום.

במידה ומנהל מוסך כמו איציק או רון שמטפלים ברכבים ביום יום היו כותבים שמתוך ניסיון מומלץ לרכב X להחליף שמן כול Y אזי הייתי לוקח את ההמלצה ומחבק אותה.

החלפה של השמן כול 5K + פלגים+פילטר כול 2K + ניקוי מצערת אחת לחודש תעשה עוד יותר טוב וגם חור קטן בכיס.

פורסם

ולמרק:

ואם מותר לשאול מאיפה אתה מביא את המידע? אם לא מכל הקבצי PDF שאתה אוסף מרחבי הרשת כדי לחלק לאנשים ששואלים, שיראו איזה ידע יש לך(בחיפוש קבצים).

לפי הוראות יצרן עושים טיפול כל 15K ק"מ, וכתוב שאם הרכב עובד בתנאים קשים אז יש להקדים את הטיפול.

פורסם

לפחות אני לא מחרטט "תעשה טיפול כול 10K או 12K" מבלי שום סימוכין מקצועי של בעל מקצוע או מידע של הייצרן.

יש לי חומר אז אני מפרסם אותו ולא משחק בכאילו יודע !

בפעם הבאה שאתה כותב תשובה אל תשכח לצרף את כול החומר בפורמט PDF שיש לך במחשב בזמן שאתה עונה למישהו בנושא מאזדה 323 או שואל בפורום מאזדה וחוזר לדווח בפורום זה כאילו זו תשובה מניסיון שלך.

הוויכוח איתך הסתיים בזה הרגע.

פורסם

ובמה אני טועה?

לפי הוראות היצרן הטיפול מתבצע כל 15K ק"מ.

ותשאל כל מכונאי וכולם יגידו שטוב להקדים טיפולים בלי שום קשר.

שואל בפורום מאזדה?! - אני מזמין אותך "לפורום מאזדה" ותגלה מי אני שם.

פורסם

למרק הנכבד, בבקשה הנה מספר ציטוטים מאשכול מסויים:

אנא הסבר למה אתה מתכוון, למקרה שפותח האשכול יתקל באשכול הזה וגם יצא מבולבל, כמוני.

בדוק את הגבלת הזמן או השנים הראשון מבניהם קובע.

במידה ובספר הרכב רשום להחליף פילטר דלק לאחר 80K או 3 שנים אז מי שמגיע ראשון.

80K נשמע מוגזם לפילטר דלק החלף לאחר 30K.

שמן לרכב מהשנתון שציינת מומלץ להחליף כול 10-15K תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

פילטר אוויר מנסיוני בגולף אחרי 15K הפילטר מלא אבק ואני נוסע רק בעיר.החלף אותו גם.

כולם כאן ממליצים מנסיונם ,לך נותר להחליט מה טוב לרכב שלך ולכיס שלך.

כפי שרשמת במידה והיצרן אומר להחליף פלגים אחרי 60K ואתה מחליף אחרי 30K אין שום בעיה עם זה. (לא צריך כול 10K).

אותו דבר גם עפ פילטר דלק.

שמן מנוע + פילטר שמן החלף כול 10-15K פה הניסיון של חברי הפורום מדבר על החלפה של שמן מנוע כול 5K למפונקים שבנינו.

בארה"ב חברת VW יצרנית פאסאט ממליצה (דורשת) להחליף שמן מנוע בדגם מסויים כול 8K או חצי שנה בגלל משקעים שהרסו מנועים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95006

אני מקווה מאוד שיהיה לך הסבר לזה כי אני מאוד מבולבל ...

פורסם
10,000 או 15,000?

תודה רבה.

לפי הוראות יצרן , כל 15.000 ק"מ או 1 שנה .

( בתנאי שימוש קשים , כגון משמש כמונית , או מנייד כוחות קומנדו בשטחי עפר קשים רצוי לטפל כל 10.000 ק"מ )

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מודה לך באופן אישי על המידע המדוייק שרשמת.

אני מבין שניוד כוחות קומנדו בשטח עירוני (לא דרכי עפר קשיים) מתחנת הכוח רידינג לכיוון תוכנית ל' לא נכנס תחת הכותרת תנאים קשיים :-) כלומר טיפול כול 15K.

פורסם

נכון מאוד .:lol:

שאלו שאלה פשוטה , וסיבכו את השואל באופציות שהוא לא שאל .

" קריאה נכונה של השאלה - זה כבר חצי תשובה "

בתנאי שימוש רגילים של אדם מהישוב ההמלצה 15.000 או שנה .

( אם הוא היה שואל בתנאים אחרים , התשובה הייתה בהתאם לשאלה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...