Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

way????

shadyabs
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו לי האם כשכול שה way גדול הבאסים פחות ???? למשל : 4way ,2way האם ב 2 וואי הבאסים יותר חזקים מהבאסים ב 4 וואי ?????!!! או שזה לא קשור בכלל ??!!! ותגידו לי ה RMS הוא שקובע את הבאסים (ככול שה "ארמס" נפחו גדול אז הבאסים יותר חזקים ?? )

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

אין קשר בין WAY לבאסים

WAY מציין את כמות האלמנטים

לדוגמא 2 WAY זה טוויטר ומידבאס

3WAY זה טוויטר , מידבאס ומידראנג'

שום קשר לכמות באסים .......:|

פורסם

2 וואי, 4 וואי וכדומה מדבר על מס' האלמנטים המפיקים צליל ברמקול, RMS היא עצמת הרמקולים בוואטג', למידע מפורט יותר בצע חיפוש בפורום והתחל בכללי פרסום הודעות. אני בטוח שעוד יוער לך בהמשך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תריץ חיפוש (ארוך) ותלמד כמה דברים

בקצרה,כל WAY זה אלמנט (רמקול בפני עצמו,ובמקרה שאתה מדבר עליו זהו רמקול קטן לתדרים הגבוהים בלבד)

זה לא קשור לבאס,הממברנה - כלומר השטח הגדול של הרמקול הוא שמפיק את התדרים הנמוכים

ככול ששטח הרמקול גדול יותר כך הוא יוכל "לרדת" בתדר ולספק באס בשרני ועמוק יותר - "ידחוף" יותר אוויר

בגלל זה סאב הוא בעל קוטר ממברנה גדול יחסית לאלמנטים האחרים,הוא מיועד לספק את תחום התדרים הנמוך

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

על מנת לספק תדרים נמוכים (באסים) יש צורך באלמנט אחד (WAY) שזה סאב.

ככל שיותר כח תזרים לא (RMS) כך תקבל יותר לחץ (DB) באוזניים שלך.

כדי להשלים את הצליל, יש צורך לאלמנטים שיכולים לנוע מהר יותר ולהפיק תדרים יותר גבוהים (2WAY-3WAY).

ולא מדובר כאן על רמקולים 6*9 בעלי 80WAY למינהם.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...