Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בחוות דעת לגבי 2 נושאים:

1) נוחות למשפחה בת 3 נפשות.

2) בטיחות. למיטב הבנתי הרכב נבדק במבחן הריסוק וקיבל תוצאה גבוהה אולם מדובר בדגם המאובזר ביותר מבחינת בטיחות ככל הנראה ושונה במפרט מהרכב המוצע בארץ לציי רכב.

פורסם
מעוניין בחוות דעת לגבי 2 נושאים:

1) נוחות למשפחה בת 3 נפשות.

2) בטיחות. למיטב הבנתי הרכב נבדק במבחן הריסוק וקיבל תוצאה גבוהה אולם מדובר בדגם המאובזר ביותר מבחינת בטיחות ככל הנראה ושונה במפרט מהרכב המוצע בארץ לציי רכב.

מבחינת נוחות נסיעה מדובר בחבילה בינונית כאשר לוקחים בחשבון טלטולים בזמן העברות הילוכים של התיבה הרובוטית.

מבחינת הבטיחות, קורולה בגרסת SUN המיועדת לציי רכב, מציעה 4 כריות אויר בלבד וללא מערכת בקרת יציבות ESP.

הרכב שנבדק ב NCAP וקיבל 5 כוכבים כלל 7 כריות אויר ומערכת ESP. אבזור בטיחותי זה משווק בארץ רק בדגם GLI Plus.

אני אישית לקחתי קורולה בליסינג והחזרתי אחרי חודש גם בגלל הגיר וגם בגלל הבטיחות.

פורסם

דגם ה SUN עם 4 כריות וללא מערכת לבקרת יציבות לא נבחן?

אפשר קצת יותר פרטים לגבי נוחות הנסיעה מלבד העברת ההילוכים הבעייתית? הרכב נראה מרווח יחסית לאחרים בקבוצה, איך איכות הנסיעה, בידוד הרעשים, תמיכת המושבים בגב וכו...

בכל זאת התרגלתי לנסוע על צרפתיה, לא רוצה מנוי אצל כירופרקט בעקוות המעבר ליפנית.

פורסם
בקש נסיעת מבחן וסגור עיניין...

אם כך אז מה מטרת הפורום הזה?

נסיעת מבחן כבר נקבעה לשבוע הבא אי"ה.

רציתי חוות דעת של בעלי קורולה מנוסים יותר מנסיעה של 20 דק על הרכב. עניין הנוחות חשוב לי מאין כמוהו ולא אתפשר בסעיף זה.

פורסם

בנסיעה עירונית שהרכב מעביר הילוכים לעיתים תכופות יש הרגשה שהרכב מקולקל, זה אומנם לא קשור באופן ישיר ליכולת של הרכב לשכך מהמורות אבל זה פוגע משמעותית באיכות הנסיעה.

נוחות הרכב כשלעצמה סבירה, לא טובה מדי, לא מזעזעת מדי, משהו באמצע.

ההמלצה על נסיעת המבחן במקום, יש דברים שצריך להרגיש ואי אפשר להעביר בפורום.

פורסם
דגם ה SUN עם 4 כריות וללא מערכת לבקרת יציבות לא נבחן?

אפשר קצת יותר פרטים לגבי נוחות הנסיעה מלבד העברת ההילוכים הבעייתית? הרכב נראה מרווח יחסית לאחרים בקבוצה, איך איכות הנסיעה, בידוד הרעשים, תמיכת המושבים בגב וכו...

בכל זאת התרגלתי לנסוע על צרפתיה, לא רוצה מנוי אצל כירופרקט בעקוות המעבר ליפנית.

הדגם עם 4 כריות אויר וללא ESP הינו פרי המצאתו של היבואן הישראלי כדי להוזיל עלויות ולא נבחן בשום מבחן בטיחות.

איכות נסיעה די טובה (אם לא לוקחים בחשבון גיר רובוטי). הרכב גדול ונוח.

איכות ההרכבה איכזבה אותי קשות - מהיום הראשון היו 3 מוקדים של רשרושי פלסטיק. לאחר מספר פניות למוסך רק אחד מהם נמצא ותוקן וגם זה במקרה.

כאמר החזרתי את הרכב כעבור חודש והזמנתי במקומה פורד פוקוס החדשה.

פורסם

רכב ללא ESP צריך להיפסל על הסף, מה עוד שהרכב מצויד ב 4 כ"א בלבד.

יש אלטרנטיבות טובות יותר מהרכב הנ"ל, שאלה של העדפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
רכב ללא ESP צריך להיפסל על הסף, מה עוד שהרכב מצויד ב 4 כ"א בלבד.

יש אלטרנטיבות טובות יותר מהרכב הנ"ל, שאלה של העדפה.

האלטרנטיבות האחרות הן לרדת מליסינג ולרכוש רכב פרטי...

בכל מקרה לאחר נסיעת מבחן על הרכב אכן הגיר משונה משהו אך נדמה לי כאילו אפשר לחיות עם זה (מקווה שאני לא טועה) בהנחה שאני נהג רגוע בד"כ ולא נוטה להשתולל. ברכב שנסעתי לא שמעתי קירקושים בנסיעה, ויש לי אוזניים רגישות, אך נראה כאילו כל הרכבים החדשים מורכבים באותו מפעל פלסטיקים ("מעאפן"). מלבד זאת תנוחת הישיבה סבירה לא יותר ולא פחות.

את המכה הקשה ספגתי לאחר נסיעת המבחן, כאשר נכנסתי ל 406...

פורסם
נדמה לי כאילו אפשר לחיות עם זה (מקווה שאני לא טועה) בהנחה שאני נהג רגוע בד"כ ולא נוטה להשתולל

דווקא ב-"השתוללות" הבעיה פחות חמורה כי אפשר להעביר הילוכים עם המנופים שמאחורי ההגה, ולהוריד את הרגל מהגז ברגע הנכון.

החסרונות של הגיר הדפוק הזה באים לידי ביטוי בעיקר במצבים יומיומיים רגועים - זחילה בפקק, זינוק בעלייה, חנייה במקביל למדרכה בין שני רכבים, העברת הילוכים אוטומטית ללא התערבות הנהג וללא הורדת הרגל מדוושת הגז.

פורסם

עליה בפוקוס לירושלים (מת"א) וחזרה "פירקה" אותי לגמרי, שמעתי מהרבה אנשים שהם מאד מרוצים מהפוקוס, אבל אף אחד מהם לא היה מעל 1.90 מ' גובה. זו אופצה שלא באה בחשבון מבחינתי.

מלבד זאת אני ממש יכול לחלוק עליך בעניין הריווח, כיוון שבפוקוס מאחורי (הרי הבנת שאני ארוך) לילד כבר צפוף, ואילו בקורולה הרווח שנשאר לנוסע מאחורי גדול בהרבה, ואפילו מבוגר קומפקטי יוכל לשבת שם.

• תוכן חדש...