Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה אוהב SPL ואתה אוהב שנות ה80 - יש לך בעיה חמורה ואני מכיר פסיכולוג טוב שירפא את זה.

הSPL היחידי שאתה תקבל מסמנטה פוקס זה כשהיא מורידה את החזייה והם פוגעים ברצפה:idea:

מעבר לזה, הגיע הזמן שתעבור למוזיקה שחורה או אלקטרונית...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, מוסיקה זה עניין של מוזה. אני מוצא את עצמי לפעמים בבוקר בדרך לעבודה שומע אנני לנוקס או נורה ג'ונס, ובדרך חזרה - אינפקטד.. ולפעמים זה ההיפך.

כשאתה יושב על הבאר ושותה בכיף שלך, בא לך מוסיקה מסויימת. כשאתה "טורק" את עצמך באיזה מסיבה - מוסיקה אחרת.

אני יכול להנות ממוסיקה של שנות ה80, ואני גם יכול מ"מוסיקה" של מיסי אליוט..

פורסם
אדי, מוסיקה זה עניין של מוזה. אני מוצא את עצמי לפעמים בבוקר בדרך לעבודה שומע אנני לנוקס או נורה ג'ונס, ובדרך חזרה - אינפקטד.. ולפעמים זה ההיפך.

כשאתה יושב על הבאר ושותה בכיף שלך, בא לך מוסיקה מסויימת. כשאתה "טורק" את עצמך באיזה מסיבה - מוסיקה אחרת.

אני שומע הכל - אבל SPL ושנות ה80 זה כמו לאמר SQ ודיסק צרוב ושרוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מיסי אליוט צביקה ?:lol: לא הייתי חושב אף פעם

פורסם

זה כמו לקרוא הודעה של שומאכר שהוא אוהב לשמוע פאבארוטי - קינקי משהו...

Pioneer TS-X150

פורסם

:lol: למה דיסק צרוב ושרוט,אני יכול לשמוע באותו הדיסק שרון זריהן,מדונה,TECKTONIK,COOL&THE GANG,La Bouche או ביגי סמולס.8)

אני חושב כל הזמן איך אפשר להנות גם מ SQ וגם מSPL ואולי הדרך הכי טובה זה לשים IDMAX מצד אחד וBTL מצד שני(נכנסתי לאיזה סרט של הרבה שטויות אבל שיהיה):?.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
מיסי אליוט צביקה ?:lol: לא הייתי חושב אף פעם

תגיד לי, אני נראה לך אודיופיל בריטי בן 70 ששומע רק קלאסיקות כמו סימפוניות של מאהלר או אופרות של ואגנר?:-D

אני גם ילד שאוהב לפעמים להכנס לגרוב של מיסי אליוט או איב, שלא נדבר על סנופ.. מה יש? משהו שיזיז קצת את הת*ת בנהיגה.. תלוי במוזה [ובסוג החומר:twisted:]..

פורסם

צביקה - תעצור כאן

לפני שזה נגמר בבית מעצר מחוזי ליד בחור שקוראים לו באבא :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

תשמע, קיבלתי מבחור נחמד בשם אלכס [רד-בול] פלאקים של מייקל ג'קסון. חתיכת נוסטלגיה בשבילי הדבר הזה. בזמנו - לפני 12 שנים או יותר, הייתי עומד מול הקליפים שלו שעות ומנסה לחקות את הצעדים.., לקחתי צעד או שניים אחורה כשהבנתי שבתור ילד אני יעד מועדף על ידו.. אבל המוסיקה שלו - עד היום - חקוקה בפנתיאון אצלי, ושלא נדבר על ההפקות האיכותיות, הטובות והמהוקצעות שלו.

מוסיקה זה כמו אוכל. פעם בא לך לנגב חומוס, פעם לובסטר, פעם סטייק ופעם סושי..

פורסם

כל פעם שאני נעמד מול המקרר אני שואל את עצמי "אז, מה אוכלים עכשיו?":) באותה צורה שאני נכנס לרכב ושואל "מה בא לי לשמוע עכשיו?" (אני משונה, זה ידוע)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מוזר - אף פעם לא "התחשק" לי לאכול חרא :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...