Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לפני שעה בערך כשחזרתי הביתה, אחד שעמד לפני 2 מכוניות ברמזור יצא מהרכב באור אדום והתחיל לחפש את הרעש, הגיע אלי, אמר לי "מה זה?? איזה סאבוופר יש לך שם?"

אמרתי לו יש לי זוג סאבים 8" 400 וואט

והוא בצחוק אומר "בטח יש לך 2 סאבים 15" שם עם 2000 וואט"

השאיר אותי בהלם

:Q

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רציני ביותר חביבי:)

מילא הייתי ממציא הייתי אומר שנפל איזה בניין :D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

נראה לי צריך לחייב כל מי שיש לו סראבים בעוצמות האלה , כמו בחיל האויר, בדיקת שמיעה לפחות פעם בחצי שנה.

אתם יודעים, סתם כדי לראות כמה הלך ועוד כמה נשאר לאבד, מקסימום תוסיפו עוד סאב כדי לחזור לעוצמה המקורית:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מילא אם סאבים היו פוגעים בשמיעה:) אם כבר צריך לחייב את כל בעלי הטוויטרים בשקל לעשות בדיקות, השמיעה שלי בסדר גמור:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי אולי הוא משוטט בפורום והוא זיהה את הרכב.:lol:

חבר'ה שתי שאלות בשבילכם:

א.מישהו יכול להמליץ על דיסק בדיקה טוב,עדיף שיהיה דיסק בדיקה לסאב,פשוט לא יורד לי כלום ואני לא מוצא שום דבר.

ב.אני מפחד שבזמן ברקס מטורף הסאב פשוט יעוף לכיוון שלי(היות ואני לא נהג רגוע),שמתי לו זוויות מכל כיוון שמחוברות לפלטת MDF,נראה כאילו הן עושות עבודה טובה.

איך זה יושב אצלכם?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

התיבה אצלי לא קשורה לכלום, אתה לא צריך לדאוג אם אתה אומר שאיבטחת אותה. בקשר לדיסקים לבדיקה, אל תדאג, נארגן לך משהו;)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי, התיבה שלך לא זזה משני סיבות:

א. מהמשקל ומהגודל שלה.

ב. היא מפחדת שאם היא תזוז, אתה תחליף אותה לאחת פתוחה, ואז כל מה שמישהו חשב שיודע על הבאסים אצלך יתגמד..

נ.ב.

כבר ארגנתי לו משהו..:wink:

• תוכן חדש...