Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיטוף רכב מסחרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי פג'ו בוקסר 2002 ארוך וגבוה

אני רוצה לבצע עיטוף רכב מסחרי שזה אומר שכל הרכב עטוף במדבקה כולל חלונות לא כולל גג

השאלה שלי אם מישהו יודע את התקנות לגבי איטום חלונות צדדים{לא של הנהג כמובן} כלומר לא לשים מדבקת רשת אלא מדבקה רגילה

ועוד שאלה, יש לי 3 כסאות ברכב מאחור והייתי רוצה לפרק אותם, משרד הרישוי קשים בעניין הזה:?:

תודה

ואחלה יום

פורסם

על הורדת הכיסאות, הם קשים, אבל תלוי בבוחן והיכן אתה עושה טסט. בפעם האחרונה הם חפרו לנו על כך שהורדנו את הספסל מאחור (הרכב משמש לעבודה), מבחינתם זה שינוי מבנה. הספסל שמור אצלנו בכל מקרה, אם ממש מציקים אז אנו מחזירים אותו, עוברים טסט ואז... :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...