Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי וולקן שנת 94 ידנית 2.0 ליטר לבדיקה בדינמומטר.

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת מכם,אני מודע לזה שרוב הנאמר והנכתב בבדיקה הינה אך ורק על מנת לכסות אותם במקרה של טעות ולכן הם נוטים להגזים ולנפח.

אנא עיזרו לי.

מנוע - בלאי פנימי גבוהה-לחץ עוקה גבוהה,לחץ שמן פגום-לתיקון.

רעשים במנוע אביזרים וגלגלות,רעש מערכת תיזמון,CO2 נמוך,נזילות שמן בין מנוע לגיר.

לאחר שיפוץ ראש.

תושבות מנוע חלשות\בלויות,שינויים במערכת הקרור,סיבובי מנוע לא יציבים,לתקן מערכת דלק,מסנן אוויר לא כחוק.

סרן קדמי והיגוי- נזילת שמן במערכת הידראולית,לתקן זויות היגוי.

קפיצים - הפרשי לחצים בולמי זעזועים קדמי\אחורי.

שילדה - תיקון תאונות בגוף,הלחמות לא מקוריות ברך\תומך שילדה לגשר מצננים כולל כיפופים והפרדות,כיפופים דופן תא מנוע + הפרדות בית בולם ימין,תיקונים כללים בגוף המרכב.

בלמים - צינורות גמישים קדמיים פגומים,לפרק גלגלים לבדיקה.

העברת כוח- חופשים ורעשים במערכת הנעה ודפרינציאל,חריקות בשילוב הילוך אחורי,תושבות תיבת הילוכים חלשות.

הערות כלליות- ביטנות גלגלים ומגינים בתחתית פגומים,כיסוי בית מראה פגום,רפודים וגומיות דלתות פגומים.

השמטתי דברים טיפשיים ומיותרים בד''וח הנ''ל אך עדיין השארתי כמות גדולה של פרטים שחלקם נראים חשובים יותר וחלקם סתם כסת''חים.

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת.

לרכב צנרת חדשה מלאה,הרכב עבר טסט לפני 3 חודשים,גיר חדש עם קוויק שיפט,הפגיעה בשילדה לטענת הבוחן ללא משמעות בטיחותית או בהתנהגות.

הרכב ללא ממיר קטליטי.

הרכב שמור חיצונית ופנימית אך הייתי מעוניין בדעתכם ,עיזרו לי לסנן את הכסת''חים ולבדוק את הפרטים החשובים באמת,אם ניתן לקבל הצעת מחיר(אפילו גסה) עבור תיקון כלשהו אני אשמח גם כן .

תודה רבה מראש

פורסם

לחץ שמן נמוך, איך בדק? זה רישום חמור!

CO2 נמוך, מנוע בביצועים ירודים.

דווקא נראה לי שעל פי הרישום, אלה ממש אינם כסת"חים, בטח לא כולם, אלא ממש תקלות, כי רשומים דברים מאוד נקודתיים.

נשמע לכאורה לא כדאי,

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...