Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בפורום ואבקש את עזרתכם .

בעקבות נזק מכוון ל4 צמיגים פניתי לפנצרייה הקרובה למקום מגוריי על מנת להחליף 4 צמיגים.

בהמלצה של הפנצרייה הוחלפו לי 4 צמיגים חדשים מתוצרת פדרל 215/45 - r17/

המנהל במקום אמר לי שהמדובר בצמיגים שיעשו את העבודה היטב והוא ממליץ עליהם. בשל כניסת השבת ביצעתי את ההחלפה.

כאשר הגעתי הבייתה ראיתי שאלו יוצרו בחודש 2/07 . ממראה חיצוני מצבם נראה מושלם אך הבנתי מקריאה באתרכם כי אין זה תקין לקבל צמיג שיוצר לפני זמן כה רב.

השאלות שלי הינם : האם מדובר בצמיג מאיכות ירודה שמסכנת את משפחתי בצורה כזו או אחרת ( תוצרת פדרל ). שאלתי השנייה, האם קיימת בעיה מבחינת מועד הייצור של הצמיג דהיינו האם אני יוכל לנסוע עוד שנה אחת לפחות על הצמיגים הללו ללא כל חשש ? .

תודה על התייחסותכם .

פורסם

לא מכיר את החברה פדרל. אולי פשוט לא יצא לי להתקל בה אך נראה לי שזה סיני או גרבג' אחר.

בכל מקרה, הצמיג בן שנתיים כמעט. זה צמיג ישן, ואני כמעט בטוח שזה לא חוקי למכור צמיג בן שנתיים.

זה לא סכנת נפשות, אל לך לדאוג. הצמיג בן שנתיים ל 7. אבל לך לצמיגייה ודרוש צמיג טרי! (שיוצר בחצי שנה האחרונה)

ואם אתה רוצה לישון בראש שקט, תשקיע עוד כמה גרושים בשביל לקבל צמיג טוב, עמיד ואיכותי מחברה מוכרת (למשל מישלין, ברדג'סטון, קונטיננטל, יוקוהמה, פירלי, גודייר ועוד)

פורסם
לא מכיר את החברה פדרל. אולי פשוט לא יצא לי להתקל בה אך נראה לי שזה סיני או גרבג' אחר.

בכל מקרה, הצמיג בן שנתיים כמעט. זה צמיג ישן, ואני כמעט בטוח שזה לא חוקי למכור צמיג בן שנתיים.

Federal Tyre - ארץ יצור טייוואן.

צמיג מיצור 02/07 עדיין ניתן למכור אותו בתור צמיג חדש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
Federal Tyre - ארץ יצור טייוואן.

צמיג מיצור 02/07 עדיין ניתן למכור אותו בתור צמיג חדש.

למדתי משהו חדש. החברה נחשבת טובה ?

וגם אם מבחינת החוק ניתן למכור את הצמיג, אני ממליץ בחום לפותח השרשור לפנות לצמיגייה להתקין צמיגים טריים (מחצי שנה האחרונה של 2008. שים לב ששני הספרות הראשונות בתאריך מציינות את השבוע בשנה ולא החודש). לדעתי אין סיבה שלא יחליפו לך, אולי הם יבקשו תשלום סמלי על פעולת ההחלפה.

פורסם

אם קיבלת מחיר טוב ומיהרת לעשות את זה בין רגע, אז מה אתה בעצם רוצה? שנרגיע אותך או נגיד שהעסקה גרועה?

מבחינה בטיחותית אין חשש, ולפי דעתי תגמור אותם תוך שנתיים ותרכיב משהו יותר איכותי ויותר טרי.

אז קח בחשבון עוד שנתיים-שלוש הוצאת כספית על רביעיית צמיגים.

פדרל קונים בעיקר ליסינג, בגלל המחיר הנמוך יחסית ומידות גדולות זמינות (205/55/16 215/45/17) שדי נפוצות בליסינג בקבוצת שווי 3 ומעליה.

בהצלחה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...