Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור האחרון שלי נפתח עם איזה פלאפון סיני שהבריח כניראה את כולם וגם אותי.

אני רוצה לעשות לזה סוף ומבקש את עזרתכם

החלטתי להביא פלאפון פשוט לא משנה לי בו המצלמה או GPS שארכוש בניפרד וחשוב רק שיהיה לו לוח שנה ואפשרות סינכרון עם המחשב ואני אוהב פליפרים.

האם לאחד מהטלפונים הבאים תהיה לי בעיה להתקין עברית או לעבוד איתו ברשת סלכום (יש לי סים לא דור 3)

והאם בכלל משתלם להביא פלאפון מחול (הבנתי שהסבה לארץ יכולה להגיע גם ל 250 שח)

SONY ERICSSON W380i

650 שח

w380_spec_magnetic%7Egrey_frontside.png

Sony Ericsson Z555a Diamond

600 שח

sony-ericsson-z555-1.jpg

Samsung Z510

580 שח

Samsungz510_1.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי את הסמסונג Z500 , עולה היום משהו כמו 500 שקל באורנג', מכשיר מאוד נחמד, לא הכי מדהים, אבל הייתי מבסוט, כנראה ש ה 510 לא פחות טוב, תקרא קצת בפורומים על הפלאפונים האלו

פורסם

רכשתי ממש היום סמסונג J משהו (אמור להיות חדש יותר מהZ) ב39 לחודש ל18 חודשים ובזיכוי מלא על מחיר הרכישה

כמו כן יש את המכשירים שניתן לקנות ללא התחיבות ועולים בין 400 ל800

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

השאלה שלי היא:

האם לאחד מהטלפונים הבאים תהיה לי בעיה להתקין עברית או לעבוד איתו ברשת סלכום ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ההבדלים במכשירים הם בגרסת מערכת ההפעלה ובתכונות מסויימות, במידה ולסוני אריקסון שהבאת פה יש נתונים ומערכת פעלה כמו של טלפונים אחרים שנמכרים בסלקום ניתן להתאים אותם (מנסיון קשה יותר להתאים את סידרה Z), מה שכן במרכז שירות צפויים לעקם את האף כי מדובר במכשיר זר, לכן במידה והטלפון שאתה רוצה להתאים הוא מדגם קרוב למה שכבר נמכר בסלקום לא תהייה לך בעייה.

פורסם

לא חייבים ללכת לסלקום כדי להתקין עברית, אפשר פשוט לגשת לחנות שמוכרת טלפונים סלולריים ושיש לה מעבדה.

סמסונג באופן עקרוני הרבה יותר בעייתי בארץ מבחינת התקנת עברית.

אסף

• תוכן חדש...