Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין מועדון פורד,למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חסר פוקוס RS?

מעניין, כשאני מוציא ת'ראש מהחלון אני רואה את השכן הערס שוטף את ההונדה לג'נד ושומע מזרחית, כלומר לא בדיוק באירופה.

אפשר לדעת איזה שנה הלג'נד? וסתם שאלה ומה רע במזרחית.

יניב

פורסם

שלום לכולם!

אם נודא לכם שלמישהו יש פורד אנא צרו עימי קשר בפרטי כדי שנצליח להרים את המועדון למעלה

תודה :)

"תמיד אנחנו בפוקוס" :arrow:

פורסם
סליחה? :roll:

כבודו של מועדון החמש במקומו מונח, אבל אתה בטוח שהוא המועדון ה"יחיד" שהצליח בכל הפרמטרים האלה?

אתה באמת צריך שאני אתחיל למנות מועדונים נוספים שגם הצליחו, או שאתה מסוגל לעשות זאת בעצמך?

כן, תמנה לי.

תראה לי עוד מועדון אחד שהצליח להשיג הטבה כה גדולה כחוק רכב אספנות שממנו נהנים אלפי בעלי רכבי אספנות כיום.

ואל תשכח שמועדון ה 5 לא מורכב מסוגדים למותג בלבד, וזה הבדל גדול.

גם המועדון המוטורי הישראלי הצליח יפה בשנותיו הראשונות, עד שניכנסה הפוליטיקה וחירבה הכל, ועל פניו כנראה שללא תקנה - וחבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ראשית, כדאי להגדיר מהי מטרת המועדון - טיולים משותפים, מפגשי שישי אחה"צ או גיבוש כוח מול היבואן במטרה לזכות בהטבות.

שנית, צריך מישהו שיתחזק את זה, אחרת הרעיון היפה יגווע די מהר.

ותחזוקה כוללת הרבה עבודה "שחורה" וסזיפית - העברת מיילים, תחזוקת האתר (אם יהיה), טיפול בנושאים כספיים וכדומה.

המועדון היחיד בארץ שהצליח עד עתה בכל הפרמטרים הללו, הוא מועדון ה 5 כי הוא נבנה נכון ונוהל נכון מיומו הראשון, ועקב כך הצליח להשיג הטבות לא מבוטלות.

אני בכוונה מצטט שוב את ההודעה שאליה התייחסתי.

אני קורא את ההודעה שוב ושוב, ולא רואה שום התייחסות להעברת חוק כזה או אחר.

לעומת זאת, בהתייחס לשאר הפרמטרים שפירטת, אני יכול לחשוב על כמה וכמה מועדונים שהגשימו אותם ושמתקיימים יפה מיום הקמתם ועד היום, ובהם: PSI, פיאט, אלפא רומיאו, VAG... להמשיך?

קיום של מועדון אינו נמדד רק ב(אי)יכולתו להעביר חוקים. הטיעון שנתת הוא במקרה הטוב חלש מאוד, ובמקרה הפחות טוב... תשלים לבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא לא חושב שלהקים עוד מועדון יתרום משהו

עדיף לך להתחבר למועדון פורד הקיים, ולפעול ממנו.

כבר יש בסיס, רק צריך לחזק

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...