Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין מועדון פורד,למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מביט בכל המועדונים שיש בישראל ואני לא מוצא מועדון להישתייך אליו.:cry:

מה קורה בישראל..מצידי לפתוח מועדון של פורד בעצמי:-P

בעלי פורד להתעורר,תודה:wink:

"תמיד אנחנו בפוקוס" :arrow:

פורסם

אוקי!

לרוב הביקוש הגדול והעצום.

אני פותח מועדון פורד ישראל!

מישהו מוכן להיות שותף?

למי שיש פורד או שאוהב את חברת פורד(הנרי פורד), רוצה להצטרף מוזמן להשאיר הודעה בפרטי.

להפיץ את השמועה לכל החברים!

מיכאל.

"תמיד אנחנו בפוקוס" :arrow:

פורסם

נער הייתי וגם בגרתי, ויש לי ניסיון לא מבוטל בהקמת מועדונים, ולכן תרשה לי להאיר את עינייך למספר נקודות.

היום, בעידן האינטרנט קל יחסית להקים מועדון - הודעה על מפגש בכמה פורומים מובילים, והופ, יש מפגש.

הבעיות צצות ביום שאחרי.

ראשית, כדאי להגדיר מהי מטרת המועדון - טיולים משותפים, מפגשי שישי אחה"צ או גיבוש כוח מול היבואן במטרה לזכות בהטבות.

שנית, צריך מישהו שיתחזק את זה, אחרת הרעיון היפה יגווע די מהר.

ותחזוקה כוללת הרבה עבודה "שחורה" וסזיפית - העברת מיילים, תחזוקת האתר (אם יהיה), טיפול בנושאים כספיים וכדומה.

המועדון היחיד בארץ שהצליח עד עתה בכל הפרמטרים הללו, הוא מועדון ה 5 כי הוא נבנה נכון ונוהל נכון מיומו הראשון, ועקב כך הצליח להשיג הטבות לא מבוטלות.

בכל מקרה אני מאחל לך הרבה בהצלחה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן.

ראשית פרסם הודעה מנוסחת היטב בכמה פורומי רכב ובדוק את הנכונות וההענות.

בהנחה שתהייה הענות טובה, תקבעו מפגש ראשון בו תכירו את הנפשות הפועלות ותראו מי מוכן לעשות מה.

שתעברו את השלב הזה פנה אלי שנית..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המועדון היחיד בארץ שהצליח עד עתה בכל הפרמטרים הללו, הוא מועדון ה 5 כי הוא נבנה נכון ונוהל נכון מיומו הראשון, ועקב כך הצליח להשיג הטבות לא מבוטלות.

סליחה? :roll:

כבודו של מועדון החמש במקומו מונח, אבל אתה בטוח שהוא המועדון ה"יחיד" שהצליח בכל הפרמטרים האלה?

אתה באמת צריך שאני אתחיל למנות מועדונים נוספים שגם הצליחו, או שאתה מסוגל לעשות זאת בעצמך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כבר יש מועדון פורד http://classicar.co.il/forum/forum_topics.asp?FID=19 :roll:

אבל הוא יותר לפורדים ישנים יותר..

לדעתי עדיף לך להצטרף למועדון הזה ולהציע להרחיב אותו גם לדגמים חדשים קצת יותר. בכלל, המועדון הזה לא עוסק בעיקר בפורדים ישנים. ראיתי פה כמה וכמה תמונות של אסקורט RS-ים...

פורסם

למי שיש פורד או שאוהב את חברת פורד(הנרי פורד)

מיכאל.

סתם על הדרך, למעריצי הנרי פורד -

"הנרי פורד היה גזען בכלל ואנטישמי בפרט. הוא התבטא אין ספור פעמים נגד האוכלוסייה האפרו-אמריקאית, וכמו כן נגד היהודים כאשר טען שהם מפיצי הקומוניזם באמריקה הצפונית.

הוא הפיץ למעלה ממיליון עותקים של הפרוטוקולים של זקני ציון, בשבע עשרה שפות, סבר והכריז שיש קנוניה יהודית עולמית והוציא לאור ספר אנטישמי בשם "היהודי הבינלאומי". ספר זה נמכר ברחבי העולם עד היום.

פורד היה חברו של אדולף היטלר ולפי דבריו של האחרון אף היה לו כ"מורה רוחני".

הוא הקים מפעלים לייצור מכוניות באירופה הנאצית לרווחת הגרמנים, ובהם הועסקו יהודים בעבודת כפייה."

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A0%D7%A8%D7%99_%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא חסר פוקוס RS?

מעניין, כשאני מוציא ת'ראש מהחלון אני רואה את השכן הערס שוטף את ההונדה לג'נד ושומע מזרחית, כלומר לא בדיוק באירופה.

• תוכן חדש...