Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם.

התחדשתי בבורה 2001 מנוע 1600 (ואני מרוצה מאוד) ויש לי כמה שאלות:

1. איזה שמן ממולץ למנוע זה (אני דיי בכיוון מובייל 1) אם אפשר מחירים יעזור לי מאוד.

2. הבנתי שסמים מים ורודים ההאים זה קרטי אם זה וורוד או משהו אחר ואיפה קונים מים ורודים?

3. לגבי פילטרים מה מומלץ?ואיפה אפשר לקנות חלקים לרכב במחירים נורמלים?

4. אני לא מתכוון ללכת למוסך מרכזי אני זקוק להמלצה למוסך טוב באיזור ירושלים, המלצו לי על מוסך השמש העולה, משהו יכול לתת לי חוות דעת עליהם?

בתודה מראוש שי:-P

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

כודם כל, מזל טוב!

אני מבין שאתה ירושלמי ,אז לגבי צ'מפיון מרכזי בירושלים. חוץ מלקנות חלקים שם, על תחשוב אפילו על להכניס את האוטו שלך לשם גם אם זה משהו קטן וגם אם יגידו לך שיעשו את זה בחינם.. לצערי אני לא מכיר מוסך שמתמחה ברכבי וואג לטעמי בירושלים,לכן את רוב הבעיות אני מתקן לבד.

אם אני זוכר נכון, מוסך השמש העולה מתמחה ברכבים יפניים בלבד...

לגבי נוזל קירור(אדום), G12+ בלבד(שים לב שצריך למהול אותו במים)..! שמן מוביל 1 הוא מצויין לרכב שלך ותואם לתקן של פולקסוואגן ...

כמו כן רכבים של פולקוואגן לא "אוהבים" חלקים לא מקוריים, לכן מומלץ בחום להשתמש בחלקים מקוריים שניתן למצוא אותם(לפחות בירושלים) לרוב רק בצ'מפיון לצערי..

פילטר שמן-מקורי בלבד אם אתה לא רוצה בעיות כמו לחץ שמן נמוך במנוע, פילטר אוויר אפשר לקנות חליפי באיכות טובה ופילטר בנזין מומלץ גם מקורי.. כמו שאמרתי כודם, וואגים רגישים לדברים כאלה,מנסיון..

בהצלחה. :-)

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

תודה לכם על העזרה! יש ל עוד כמה שאלות:wink:

בטיפול 100000 צריך להליף את רצועת הטיימינג?

לגבי פילטר אוויר לבורה כדיי לשדרג לפלטר לפתוח (לא שזה יתן כוח או משהו) או עדיף רגיל?

ולגבי מוסך משהו מכיר את מוסך החיפושית בטלפיות?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

אני לא מכיר מוסך באיזור שלך אבל אני מאמין שיוצא לך מדי פעם להגיע לאיזור המרכז ולכן המלצתי היא על מוסך רון ברחוב המסגר בת"א שמתמחה ברכבי קונצרן VAG שם תקבל עבודה איכותית (מנסיון) + חלקים מקוריים או תחליפיים לשיקולך במחירים סבירים לחלוטין. מומלץ בחום :wink:

TDI my ass . . .:evil:

• ספונסר פורום
פורסם

לעינין השאלות שלך כבר קיבלת תשובות, רק לעינין החלפת רצועת תיזמון ,

אותה לא מחליפים בטיפול שגרתי ,עליך לבדוק עם הבעלים הקודמים של הרכב

מתי בפעם האחרונה הם החליפו ולפעול לפי זה ,בגדול רצועת תיזמון בת 4-5 שנים

מומלץ להחליף .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...