Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי בשבוע שעבר דוח על דיבור בסלולארי ,תוך כדי נסיעה ,יש לציין כי אני בדרך כלל לא מדבר בנסיעה, אך הפעם כן דיברתי, אמנם בספיקר של הסלולארי אך אחזתי בו ביד, העבר שלי די נקי כשנתיים וחצי אחורה, ואף פעם לא היה לי דוח על דיבור בסלולארי, השאלה אם מישהו מכיר את הנושא אם אכתוב מכתב להמרת הדוח לאזהרה ,האם יש סיכוי לכך?

תודה

פורסם

עם יש לך רישיון 5 שנה לפחות גש לתחנת המשטרה שרשומה בדוח ובקש להמיר לאזהרה,עם לא אז לצערי אין הרבה מה לעשות וזה רק לשלם או למצוא את השוטר שרשם לך את הדוח ולנסות לשכנע אותו להמיר לאזהרה אבל זה כבר ענין של בירוקרטיה את האמת כי זה משהו ששוטרים לרוב לא עושים ורק מנסים לנפנף אותך ושתשלם.

• תוכן חדש...