Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנלהן חברה.

היום בבוקר פתחתי את מכסה המנוע ופתחתי את המכסה של המפלג מן צהוב כזה, וניקיתי אותו היה בו פיח,

לאחר הניקוי עם בד והחזרת הפלסטיק למקום הרכב פיתאום לא הניע לי,היה רעש של מן סטרטר תפוס.

לאחר מכן אחרי דחיפת הרכב הוא הניע, אבל איך שאני מדליק אור איתות ברקס או רדיו דיסק הרכב נכבה באמצע נסיעה,

ולאחר שאני מכבה את האור המנוע שוב פועל באמצע נסיעה. עכשיו גם בדחיפה האוטו לא מניע מה יכול להיות הבעיה החזרתי את המפלג כמו שהוא היה, תעזרו לי.

פורסם

משום מה לא ניראה לי שזה המפלג כי שהרכב הניע הוא לא קירטע או שהסל"ד היה נמוך אני דווקא חושד בלאטרנטור יכול להיות כי המצבר שלי ממש ריק עכשיו אפילו הרדיו דיסק לא נידלק

פורסם

אכן, לפי תאורך האלטרנטור אינו טוען המצבר שהספיק להיפרק כולו.

באיזה מנוע מדובר 1.0 או 1.1 או 1.4.

כשאתה מפעיל מתג ההצתה ל ON ללא הנעת המנוע צריכות להדלק נורת לחץ שמן מנוע ונורת האלטרנטור (מצבר) אדומות.

האם נורת האלטרנטור נדלקת?. כשהכל תקין נורת האחלטרנטור נכבית, לאחר הנעת המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לפני חצי שעה חבר בא לי עם כבלים, והרכב הניע השארתי אותו איזה 5 דקות מונע ופיתאום חום המנוע עלה כמעט לאדום,

המאוור לא פעל ושמתי לב שהרצועה של משאבת המים לא מסתובב, השאלה עם הרצועה הזאת גם קשורה לאלנטרנור.

דרך אגב החלפתי אתמול רצועה + משאבת מים חדשה והמנוע שלי זה 1.4 והנורה של אלנטרור כבויה כאשר זה על on וגם כאשר הרכב מונע

פורסם

אכן כן, במכוניתך רצועה אחת מניעה את משאבת המיים והאלטרנטור וכנראה שהיא נקרעה והאלטרנטור אינו טוען ולכן המצבר נפרק ובגלל שמש' המיים אינה מסתובבת המנוע מתחמם וגם מאורר הרדיאטור אינו פועל (כי אין תנועת מיים והרדיאטור בתחתית נותר קר עם יוניט המאורר.

אני מתפלא שלא ראית שנורת האלטרנטור דולקת גם כשהמנוע פועל.

פורסם
אכן כן, במכוניתך רצועה אחת מניעה את משאבת המיים והאלטרנטור וכנראה שהיא נקרעה והאלטרנטור אינו טוען ולכן המצבר נפרק ובגלל שמש' המיים אינה מסתובבת המנוע מתחמם וגם מאורר הרדיאטור אינו פועל (כי אין תנועת מיים והרדיאטור בתחתית נותר קר עם יוניט המאורר.

אני מתפלא שלא ראית שנורת האלטרנטור דולקת גם כשהמנוע פועל.

בקשר לרצועה היא חדשה היא הוחלפה לפני יומיים עם החלפת המשאבה יכול להיות שאלטרנטור תפוס ובקשר לנורה היא כבויה כאשר הרכב מונע

פורסם

חברה תודה על העזרה עליתי על הבעיה, היום בבוקר שמתי לב שהרצועה רפויה עד כדי כך שאני יכול להוציא אותו ממש בקלות, הייתי ממש עצבני שגיליתי את זה עקב רשלנות רצינית של המוסך שבגללו נהרס לי כמעט האוטו.

פורסם

כמו כן יש לי עוד 2 שאלות. 1. יש לי קצת שמן במפלג, האם זה גורם לצריכת דלק גבוהה, כי הרכב צורך הרבה יחסית למרות שעשיתי לו טיפול 10 אלף. 2.יוצא בועות מבורג ניקוז עליון למרות שסגרתי אותו עד הסוף, מה יכול להיות הבעיה.

• תוכן חדש...