Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב יד שנייה, די חשובים לי כמה פרטים והם:

נפח מנוע 1.3 - 1.6, ידני, מעדיף מכונית קטנה ולא משפחתית, משנת 2003 ועד 50 אלף ש"ח.

ראיתי שבקטגוריה אפשר למצוא את הפולו והאיביזה, רציתי לדעת מה עוד יש ואם למישהו יש ניסיון עם האיביזה או הפולו אשמח לשמוע חוות דעת חיובית וכמובן גם שלילית לגביהן.

פורסם

פולו רכב גרמני עם יתקלקל משהו צפה לחשבון גדול.

מה לגבי יונדאי גטס 1400 תוכל להשיג אפילו שנתון 2004-6 בתקציב.

סוזוקי איגניס 1300 2004-6

גולף mk2 1600 2001

קליאוb 2004 1400-1600 סמ"ק

זה המכוניות שנראה לי הכי יתאימו למרות שהאיגניס נראית קצת מגושמת,הגטס והגולף קצת גדולות ומתאימות למשפחה.

הקליאו נראה לי הרכב המתאים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...