Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, אתה צריך לבחור, יש יותר מצרפתיה אחת.

הכל אותו דבר :-)

ולגבי הדלק - היא לא צורכת יותר מרוב המכוניות המודרניות בנות ימינו (לפחות אלה שמטופלות טוב, וזה ברצינות...).

במיוחד ביחס למכוניות מאותו סגמנט.

מה שכן, מה לעשות שאתה לא מבזבז דלק כי הצרפתיה שלך פשוט לא מתניעה?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר נכנסת לMODE רצינות, אז תדע שמשום מה, כל הצרפתיות אצלי בבית מתניעות אפילו ללא תפילה לבורא עולם.

בעוד הכיעור והכבדות של הקובייה השוודית הן מציאות (עגומה), האגדות על (חוסר) האמינות הצרפתית הן רק אגדות. צי הרכב הצרפתי שלנו גומא (לא גומע, זה רק בשוודיה) בממוצע 25K ק"מ לשנה, בכ"א מהמכוניות, אחוז הנסיעות למוסך מתוכן אפסי.

פורסם

נו בטח, אחרי שהחלפת את כל החלקים ברכב פעמיים, זה היה אמור לקרות מתישהו...

כיעור? זה בעיניי המתבונן.

לטעמי, ביחס למרבית המכוניות בנות אותו הזמן, היא נראית לא רע בכלל.

אבל כל אדם ודעתו, וזה מקובל.

אגדות? אתה זה שפתחת שרשור על ה-BX שלך וקראת למערכת הקירור שלה (או מה שזה לא היה), "מערכת יצירת תקלות".

פורסם

אה, ואם הייתי קורא לה "דוגמא ומופת לאמינות מוחלטת", זה היה הופך אותה לחסרת נזילות?

עזוב, בן אדם שמאוהב בקובייה, אפילו לא הונגרית, מה כבר ראית בחייך? תמשיך לראות את החיים מבעד לריבוע (תראה כמה נפלא נראים השוודים על קובייה):

630.x600.ft.performa1.jpg?

פורסם

להבדיל מהרבה אנשים כאן אני לא פאן-בוי של אף מותג, ואני לא מסרב לראות חסרונות (שקיימים בכל רכב),

אבל אתה צריך להסתכל באופן גורף על כל המכוניות לפי השנתון.

מה היה לסיטרואן באותו זמן? BX? אפשר לחשוב שהיא עגולה.

לפיג'ו מה היה? 405? 309? ממש עגולות.

נו באמת...

פורסם

אם לקרוא לעצמך בשם משתמש תואם עגלת ילדים, כולל תמונה שמצאת בדי עמל ברשת (בפוטוצ'ופ כמובן) זה לא פאן בוי, מעניין מה כן.

ואם אתה משווה את ה-405 או ה-BX לקובייה שלך, רצוי שתיגש לרופא ותבקש להחליף את הכדורים שבמרשם.

פורסם

ולשים תמונה של BX על מצופים? זה לא? (תנסה להזכר)

בכל מקרה - שיהיה לך בכיף... תמשיך להתנייד לך בצפרדעים כאוות נפשך.

רק שתדע שהתמונה הזו היא לא פוטושופ, אבל בשבילך - כן, פוטושופ, ואתה יודע מה? אפילו ערכתי אותה בעצמי :screwy:

אולי יום אחד תתקדם ותראה שאפשר לקבל מכוניות אמינות ואיכותיות, שפנים הרכב שלהם לא מתפרק או מתפורר אחרי כמה שנים.

פורסם

ניסיתי להיזכר, לא הצלחתי.

אתה מוזמן למצוא סדקים בכל שבע הצרפתיות שיש לנו, וזאת בהנחה שאתה רגיל לבזבז את זמנך (טוב, נו, זה עדיף מלעמוד במקום עם מנוע מתאמץ וטנק שלא זז).

פורסם

טיפים אצלי זה בכסף.

ושוב, אני מזמין אותך למצוא רסיסי דש בורד כאוות נפשך.

אגב, איך אתה מכיר את צידם העליון של פסי ההאטה?בטח הלכת ברגל. זה לא שהעגלה השוודית מסוגלת לעבור אותם, מרוב כובד היא מדרדרת אחורה...

פורסם

הביטוח שלך תקף גם כנגד נזקים מהדשבורד בזמן נסיעה? :)

לפחות היא מגיעה לפס האטה ולא מתפרקת בדרך.

אני חייב לומר שמצאת דרך מצויינת לקדם את השרשור שלך - עד עכשיו היו לך 3 תגובות :hihi:

פורסם

אני מצטער להפריע לאידיליה, אבל נחזור לענייננו.

שיימר, פנה לבלצר בהר ציון, יש לו ארגז ממש ליד הלוחצי סופיות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש אצל בלצר כדור נגד כאב ראש הנגרם מילדים מציקים שיודעים אך ורק את המילה דש-בורד? להבדיל מהוולוו, שנשארו טנקים כבדים גם בימינו אנו - הצרפתיות התקדמו טיפה מאז ה-BX.

פורסם
אני מצטער להפריע לאידיליה, אבל נחזור לענייננו.

שיימר, פנה לבלצר בהר ציון, יש לו ארגז ממש ליד הלוחצי סופיות.

זה מלפני הילד שמכין כבלים עם מדבקה של מונסטר ?

פורסם

אני מבקש לא להעליב את בלצר, ולהשוות אותו ל"אבן אלקטרוניקה".

זה כמו שתציע לי סיבוב על אוטו, ותפיל אותי עם שעמומון בוולוו 240.

• תוכן חדש...