Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבואנית יונדאי פרסמה כי השבוע היא מציעה הנחות ומבצעים.

התקשרתי אליהם לקבל פרטים, אבל לא הסכימו לפרט בטלפון, אלא רק בפגישה.

האם מישהו יודע לפרט מה המבצע שהם מציעים? במיוחד על דגמי I30.

תודה.

פורסם

אם אתה מתעניין ה-I30 כדאי לך מאוד לבדוק גם את הקיה סיד אשר דומה ליונדאי בבסיסה אבל מוצלחת יותר (לא מנסיון אישי, נהגתי רק על ה-I30), ומגיעה עם 7 שנות אחריות על המנוע והגיר!

פורסם

אני הייתי משאר שהם נותנים תוספות חינם ( חיישני רוורס, אזעקה עם קוד ועוד משהו שלא זכור לי ) והנחה קטנה של כמה אלפים ( מאמין שבאיזור ה 3-6 ).

אם יש לך זמן, לך אליהם ותקבל הצעה מסודרת ( לא עולה כסף ).

לדעתי הם גם ינסו ללחוץ עליך לקנות עכשיו ( כמו שעשו לנו כשאנחנו הלכנו אליהם ), כמובן אל תקשיב להם ותהיה קצת סבלני ( לדעתי גם אם תבוא אחרי שהמבצע יעבור ( בהפרש של כמה ימים ), הם יתנו לך בדיוק אותם הטבות כמו שהביאו לך בהצעה ).

פורסם

לפי הפרסומים הדגם הבסיסי של I30 נמכר כעת ב105K ש"ח. אני דווקא מעדיף את הi30 על הסיד בגלל העיצוב היותר מעניין, המושבים היותר נוחים ותאורת המחוונים/פנים היותר נעימה, אבל זה כבר עניין של טעם.

פורסם

http://www.motocar.co.il/test/905.aspx

חבל שקאיה לא דאגו להתאים את כיוון המתלים של ה-ceed לכבישי הארץ, הם מותאמים לכבישים הטובים באירופה..

אולי הם יתפסו את עצמם ויעשו את זה בעתיד, בינתיים היונדאי יותר מתאימה לכבישי הארץ.

לגבי ה-7 שנות אחריות על ה-ceed זה לא שווה הרבה כי בניגוד לאירופה ששם מקבלים 5 שנים אחריות מלאה +2 על המנוע והגיר, בארץ זה רק 3 שנים אחריות כוללת +4 שנים רק על המנוע ותיבת ההילוכים שממילא סיכוי נמוך שיזדקקו לתיקון...

• תוכן חדש...