Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

מכירים את זה שאתם מתים מעייפו תאחרי משמרת ערב בעבודה ומתים להגיע הביתה ? =\

לפני כ 20-30 דק' בערך , ביריידה מהכביש הקופצני של איילון דרום לכיון ראשל"צ או בקיצור - סיירים

בסיבוב עצמו , נעמדה ניידית B4 עם מצלמה , כנראה .

אני מודה , האצתי ובטעות הגעתי ל 130 קמ"ש (לפני שהגעתי לניידת ולפני שעמדתי מול המצלמה), האטתי ובמהלך הסיבוב עמדתי על 118-120 קמ"ש (לפי המד ובהתחשב בכך שהוא מזייף)

כשקלטתי את הניידת תוך כדי ביצוע הסיבוב , האטתי את הרכב (לא רק בגללה אלא גם בגלל הסיבוב החד) וכשחלפתי לידה הייתי על מהירות של 110 קמ"ש בערך , באיזור הזה .

התרחקתי מהניידת וכשהתסכלתי במראה השמאלית , ראיתי כמו מין 2 פלאשים קטנים וחלשים מהבהבים , זה קרה כשהייתי על 110-115 קמ"ש.

עכשיו - מאחוריי נסע רכב , שכמעט התקרב אליי וכשעברתי את הניידת הוא היה מאחוריי בבערך אותה מהירות +- 5 קמ"ש .

לפי דעתי הוא המשיך להאיץ אחריי והוא לא קלט את הניידת .

עכשיו - איך אני יכול לדעת מי צולם ?

אני לא יודע איך המצלמות של הניידות עובדות , ראיתי אותן פעם על גהה מצלמות 2 מטורפים שנסעו על מהירות מופרזת לחלוטין והפלאש היה מאוד חזק בהשוואה לפלאש הזה .

מה גם שהייתי די רחוק מהניידת .

והשאלה השנייה שלי היא כזו : האם כשחולפים ליד הניידת במהירות מופרזת , היא מצלמת ישר או שהיא משתהה בצילום שלה לאורך מספר מטרים ?

חשוב להדגיש שבלמתי והגעתי למהירות שבין 110 קמ"ש ל 115 קמ"ש ושהפלאש שראיתי היה מאוד חלש ואם לא הייתי מסתכל במראה סביר להניח שלא הייתי מרגיש אותו .

מה זה אומר מבחינתי ? מה המהירות המותרת בקטע זה ? והאם יש לי סיכוי לקבל קנס כלשהוא ?

מה הזמן שבו הם צריכים לשלוח לי דו"ח במידה וחס וחלילה יישלח אחד כזה ?

מה בנוגע לתמונה ? אם מופיעים בה שני רכבים , מה זה אומר ? (בוודאות הופענו שנינו , לא היינו רחוקים אחד מהשני .

אני די בטוח בנוגע למהירויות כי הסתכלתי על המד אבל לא הספקתי לבלום יותר חזק כי הרכב היה בתנופה .

בנוגע לשאר - בסוף 2008 יסתיים לי הנהג החדש .

בבקשה מכם , בלי הטפות והרצאות , אני רק רוצה לקבל מידע ופרטים , אני מודע לעובדה שטעיתי אבל אני מעוניין לברר ,

כמה הטעות הזו תעלה לי .

כי אם היא תעלה לי בשלילה , אני אשלם פה מאוד ביוקר .

לפי מה שקראתי , 120 קמ"ש זה לא שלילה , אבל זה גם לא בא בחינם ...

עריכה : הייתכן שלניידת אסור לעמוד שם ? קראתי כרגע בנוסף להכול , שלניידת אסור לעמוד על השול\אי תנועה והניידת עמדה שם , משמעות - עצם הצילום לא חוקי כי עצם העובדה שהיא עומדת שם - לא חוקית , לא כך ?

בכל אופן תודה לעונים

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

מדוע להקדים את המאוחר?

חכה בסבלנות, אם יגיע דו"ח לביתך אזי נוכל להתייחס אליו.

מעבר לכך, ערוך חיפוש בפורום, הנושא נדון ולא פעם אחת(אפילו יותר מ10 פעמים).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מחיפוש בפורום שלקח 0.30 שניות נתגלה שהנושא נידון באופן מפתיע כ 250 פעמים בדיוק

אמנם זה לא יותר מ 10 כמו שקומפי אמר אבל זה מספיק

הערה שלי לכל נהגי הצולמתי לא צולמתי:

לשים לב שאתם על 130 או 200 זה פעולה קשה שאתם לא שמים אליה לב, אבל לראות פלאשים ומייד לסקור את זירת הפשע אתם כן מצליחים.

תחשבו על זה... (3 נקודות נחוצות, רז בבקשה לא למחוק אותן איבדתי בשבילהן קלוריה שלמה)

חייכתם , צולמתם

לא חייכתם, חבל, גם צולמתם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ומה זה קשור בדיוק לשאלות שלי ?

חיפשתי בפורום , אבל בשום נושא לא שאלו את השאלה בנוגע לחוזק הפלאש ורמה ההרגשה שלו .

אני די בספק שצולמתי כי הפלאש היה יחסית חלש והייתה עוד מכונית , אבל שוב- האם זה הורס את קבילות התמונה בשביל המשטרה ? 2 מכוניות בתמונה ?

בכל אופן שוב תודה

פורסם
שלום לכם ,

מכירים את זה שאתם מתים מעייפו תאחרי משמרת ערב בעבודה ומתים להגיע הביתה ? =\

מכיר, חטפתי, לא פעם, LIFE SUCKS.

לפני כ 20-30 דק' בערך , ביריידה מהכביש הקופצני של איילון דרום לכיון ראשל"צ או בקיצור - סיירים

בסיבוב עצמו , נעמדה ניידית B4 עם מצלמה , כנראה .

למיטב ידיעתי אין B4 עם מצלמה, הן מותקנות על הג'טות.

אני מודה , האצתי ובטעות הגעתי ל 130 קמ"ש (לפני שהגעתי לניידת ולפני שעמדתי מול המצלמה), האטתי ובמהלך הסיבוב עמדתי על 118-120 קמ"ש (לפי המד ובהתחשב בכך שהוא מזייף)

כשקלטתי את הניידת תוך כדי ביצוע הסיבוב , האטתי את הרכב (לא רק בגללה אלא גם בגלל הסיבוב החד) וכשחלפתי לידה הייתי על מהירות של 110 קמ"ש בערך , באיזור הזה .

התרחקתי מהניידת וכשהתסכלתי במראה השמאלית , ראיתי כמו מין 2 פלאשים קטנים וחלשים מהבהבים , זה קרה כשהייתי על 110-115 קמ"ש.

עכשיו - מאחוריי נסע רכב , שכמעט התקרב אליי וכשעברתי את הניידת הוא היה מאחוריי בבערך אותה מהירות +- 5 קמ"ש .

לפי דעתי הוא המשיך להאיץ אחריי והוא לא קלט את הניידת .

טווח הכיסוי של המצלמה הינו כ-50 מ'. פלאש של מצלמה הוא חזק וברור (כמו "חזק וברוך", אבל כואב). יש פלאש 1, לא 2.

עכשיו - איך אני יכול לדעת מי צולם ?

אם צולמת (ספק גדול), ותקבל דו"ח, תוכל לבקש את התמונה מהמשטרה (על הדו"ח יהיו הוראות לבקשה), ואז תוכל לדעת.

אני לא יודע איך המצלמות של הניידות עובדות , ראיתי אותן פעם על גהה מצלמות 2 מטורפים שנסעו על מהירות מופרזת לחלוטין והפלאש היה מאוד חזק בהשוואה לפלאש הזה .

מה גם שהייתי די רחוק מהניידת .

והשאלה השנייה שלי היא כזו : האם כשחולפים ליד הניידת במהירות מופרזת , היא מצלמת ישר או שהיא משתהה בצילום שלה לאורך מספר מטרים ?

לא משתהה יותר מכמה עשיריות שנייה (יש לה "תחום הערכה" המודד את המהירות, וברגע שאתה בחלון של המצלמה, תקבל תמונה).

חשוב להדגיש שבלמתי והגעתי למהירות שבין 110 קמ"ש ל 115 קמ"ש ושהפלאש שראיתי היה מאוד חלש ואם לא הייתי מסתכל במראה סביר להניח שלא הייתי מרגיש אותו .

לא ראית פלאש כנראה.

מה זה אומר מבחינתי ? מה המהירות המותרת בקטע זה ? והאם יש לי סיכוי לקבל קנס כלשהוא ? מותר 90, במקרה הגרוע (שוב, ספק), תקבל קנס לפי המפורט כאן.

מה הזמן שבו הם צריכים לשלוח לי דו"ח במידה וחס וחלילה יישלח אחד כזה ? היום זה בערך 4 חודשים, מותר להם עד שנה, או עד שנתיים אם הרכב שייך לחברה.

מה בנוגע לתמונה ? אם מופיעים בה שני רכבים , מה זה אומר ? (בוודאות הופענו שנינו , לא היינו רחוקים אחד מהשני .

קרא כאן על פענוח תמונה של מצלמת מהירות.

אני די בטוח בנוגע למהירויות כי הסתכלתי על המד אבל לא הספקתי לבלום יותר חזק כי הרכב היה בתנופה .

בנוגע לשאר - בסוף 2008 יסתיים לי הנהג החדש .

בבקשה מכם , בלי הטפות והרצאות , אני רק רוצה לקבל מידע ופרטים , אני מודע לעובדה שטעיתי אבל אני מעוניין לברר ,

כמה הטעות הזו תעלה לי .

כי אם היא תעלה לי בשלילה , אני אשלם פה מאוד ביוקר .

לפי מה שקראתי , 120 קמ"ש זה לא שלילה , אבל זה גם לא בא בחינם ...

עריכה : הייתכן שלניידת אסור לעמוד שם ? קראתי כרגע בנוסף להכול , שלניידת אסור לעמוד על השול\אי תנועה והניידת עמדה שם , משמעות - עצם הצילום לא חוקי כי עצם העובדה שהיא עומדת שם - לא חוקית , לא כך ?

אסור לה, יש לך מספר ניידת כדי להתלונן במח"ש?

הצילום עצמו חוקי, כי הילכת "הפרי המורעל" הנהוגה בבתי המשפט בארה"ב אינה נהוגה בד"כ בבתי המשפט בישראל. רוב רובם של דו"חות המהירות בארץ ניתנים אגב עבירת תנועה של המשטרה, המתרצת את עמידתה זו בתירוץ של "צרכי אכיפה". קשה לי להאמין שמכאן תצמח ישועה למישהו.

בכל אופן תודה לעונים

נראה לי שאתה יכול לישון בשקט. אם כל הפרטים שמסרת נכונים, ואכן צולמת (סיכוי קלוש לפי מה שתיארת), תיאלץ להיפרד מ-250 ש"ח ותו לא.

פורסם

ממה שתיארת , מה שראית היה "אור גבוה" שנוצר מהרכב מאחוריך בגלל המהמורות בכביש.

פלאש היית רואה חזק מאוד, וגם לא באיחור כה רב.

הפעם הצלחת להתחמק - בפעם הבאה - ספק.

פורסם

כנראה שגם אני אצטרך ולנטיין .

למרות שמדובר רק בשרייד , היא מביאה אותי על 150 קמ"ש בכל הזדמנות , אני יודע איפה להאיץ ולרוב אני נוסע על 110 כי רוב הכבישים בהם אני נוסע או שעמוסים מדי או שגדושים במצלמות .

מה אני יכול לעשות ? ירשתי את דוד שלי , שמכור למהירויות .

כנראה שזה בגנים , אבל גנים לא מעניינים את המשטרה .

גם לדעתי אני יכול לישון בשקט כי זה ממש לא היה פלאש , אני משחזר את זה שוב ושוב בראש וזה לא נראה לי מהמצלמה ואם אתם אומרים שהפלאש מורגש - אז אני בטוח שהוא לא היה .

אגב , שאלה נוספת -

יש לי מכשיר GPS עם "התראה על מכמונות מהירות ומארבי לייזר"

האם הדבר באמת אמין ? כמה אחוזי דיוק יש לו ? אפשר לסמוך עליו ?

תודה שוב למי שענה ועל הסבלנות :)

• תוכן חדש...