Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת ייעול - מיתוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוון שלכל שאלה שנשאלת יש מעל ל-20 מגיבים שונים שמתוכם אולי 3 צודקים או שהמידע שלהם באמת מהימן.. הייעול הוא למתג חברי פורום תחת מקצועם כגון:

חשמלאי רכב

פקח

מע"צ

עובד מכון רישוי

משטרה - מתנ"א\סיור

יכולה להיות עבודה קשה ומעייפת אך תהיה שווה כל דקה של השקעה, עפ"י תגובתם של המקצוענים ניתן יהיה לקבל אינדיקציה יותר מדוייקת.

ותחשבו על זה..

106955_3.jpg

פורסם

למה לעצור במיתוג?

מה עם כתוביות לחרשים? ברייל לעוורים? תגית שם לאילמים?

למה לא לשים מעקב קבוע על כל המשתמשים, נוכל לקרוא לזה (יש לי רעיון גאוני לשם): "האח הגדול"!

ואז גם יהיה אפשר לבצע סינון של המשתמשים לפי דעות, מי ימני ומי שמאלני, מי חרדי ומי חילוני,ניצור מלשינון בטלפון "זבינאמו-1-700 "ולרכז את כל אלה שלא מתאימים לדרישות האיכות (צריך למנות מישהוא שיקבע מהן) במחנות.

מה אתה רוצה מהחיים שלנו? גם סופרמן, אם הוא היה מוסכניק, לא יכול לתת תשובה אמיתית,מהימנה ומדוייקת על סמך 2 שורות מלל בפורום שמתארות סימפטום של 700 בעיות אפשריות שונות.

קח כל עצה בתור "כבדהו וחשדהו", וסגור עניין.

רעיון מעניין, אם כי לא כל כך בר ביצוע.

ובכלל היה צריך להיות מופנה בפרטי למנהלים לדעתי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה מתכוון "פרוקטולוג הפורום" :lol::lol::lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...