Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נגשתי לטסט לראשונה. יש לציין שאני למדתי ולומדת על אוטומט.

לצערי הטסטר שם לי ברקס במקום מסויים-האם זה אומר שנכשלתי בוודאות?

2. אם באתר של משרד הרישוי, בבירור תוצאות המבחן המעשי אים שום מידע לגבי-האם זה אומר שנכשלתי?

3. דבר נוסף ואחרון-המורה שלי אמר לי שאיןם לו טסטים בתקופה הקרובה (כן, אני יודעת שיש לחכות מינימום שבועיים).ותהייתי אם אני אוכל לקבוע בכוחות עצמי מועד לטסט נוסף?

תודה מראש

וערב טוב

פורסם

ברקס לא אומר שנכשלת בוודאות, אני עברתי גם אחרי שהטסטר לחץ על הברקס ונתן לי הערות, תלוי מי הטסטר הוא לא מכונה אלא בן אדם עם שיקול דעת משלו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דרך אגב, מה זה "לוליטה בארץ האכז"?

הדבר היחידי שעולה לי לראש זה לוליטה בארץ האכזמה :shock:

נא לכתוב בפונט בגודל רגיל ובצבע שחור אחיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם באמת מדובר באכזמה אז אני מניח שהיא לא עברה :) למרות שברקס לא מצביע בוודאות על כשלון.

פורסם

90 אחוז שנכשלת אבל כמו שאמרו פה תלוי בטסטר אם יש לו לב טוב:lol:.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

כאשר לי הבוחן לחץ על הברקס ,בטסט הראשון,נכשלתי..(1977 ).

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

ברקס לא בהכרח אומר שנכשלת. השאלה היא למה הוא נתן ברקס?

אצלי בטסט הטסטר גם לחץ לי ברקס וכששאלתי אותו לאחר מכן האם זה היה נחוץ,הוא הודה שעשה טעות :lol:.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
טסטר לא אמור להתערב לך בנהיגה בזמן טסט, בשביל זה יש מורה נהיגה.

אלעד מה נסגר איתך ?

ואם תוך כדי הטסט היא באה לעבור באדום ו/או לא עוצרת להולך רגל במעבר חציה כשהוא כבר התחיל לחצות ו/או נכנסת לצומת בלי לשים לב לתמרור זכות קדימה או כל דבר אחר שמסכן אחרים שעלול לקרות תוך כדי טסט, גם אז אסור לטסטר ללחוץ על הברקס ?!?

פורסם

כאשר אני ניגשתי לטסט, לא היה ברכב שום מורה נהיגה.

אנסה לנסח את ההודעה של אלעד מחדש:

אם טסטר נאלץ להתערב בנהיגה בזמן הטסט, זה אומר שנכשלת.

אלעד, אני הבנתי נכון את ההודעה שלך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...