Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לקנות רכב קטן בתקציב של 40-50 אלף ש"ח. מעוניינת מאוד ביאריס אבל מאוד קשה למצוא (יד 1).

וחשבתי גם על דייהטסו סיריון 2004 אך גם כאן יד 1 אין כמעט.

אפשרות נוספת שעלתה לי היא היונדאי גטס. שמעתי שהיא שותה דלק. מישהו יכול להגיד לי מספרים? כמה ק"מ לליטר היא עושה? עדיף מישהו שיש לו אחת כזו ויודע בדיוק..

ועוד שאלה לגבי הפולו (שנת 2003-2004).. שמעתי הרבה על אי אמינותה ותקלות רבות ברכב.. האם זה נכון?(למי שיש או יודע)

תודה רבה לכל המגיבים..

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

היונדאי גטס עושה בממצוע 1/10 וזה נקרא המוןןן.

רכב כדוגמת סיריון עושה בממצוע 1/15..

הגטס גם לא מי יודע מה אמינה, דבר שמעצבן אותי זה סאונד המנוע, היא מתניעה כמו אוטו בן 10.

הסיריון היא מכונית מעולה אבל מאוד קטנה. והפולו אני שמעתי ממכרים שהיא מעולה והכול אבל אין לי ממש ניסיון ממנה על אחזקה ואמינות.

שלומי.

פורסם

הפולו לדעתי עדיפה על שאר המתחרות שציינת, אלא שהיאריס גם רכב טוב מאוד.

אם אתה מתלונן על סאונד המנוע של הגטס, תישב ברכב ותשמע את מערכת הסטריאו, כמו צעצוע של ילד בן 3

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יאריס יד ראשונה בתקציב הזה קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא. המצב של הסיריון דומה אבל קל קצת יותר למצוא משהו סביר.

יש הרבה סיפורי פוגי על תצרוכת הדלק של הגטס. בפועל, יש בעיה מסוימת עם צריכת הדלק של הדגמים האוטמטיים הראשונים (אלא שלפני מתיחת הפנים ב2006). בדגמים שאחרי תצרוכת מתיחת הפנים תצרוכת הדלק נמצאת בתחום הסביר של הסקאלה, באזור ה1:12 בנסיעה מעורבת מניסיון אישי שלי.

הבעיה הגדולה של הגטס כמשומשת היא שחלק נכבד מהרכבים שירת בחברות השכרה וליסינג ומגיע עם מעט אבזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחרי מתיחת הפנים - כאשר נסעתי במשך יום שלם לאורך 400 ק"מ עם הגטס שנת 2008 (מספר בסוף 66), גיליתי תצרוכת דלק גבוהה מאשר באימפרזה שלי, תצרוכת שרק רכבים קטנים מסוימים ביותר יכולים להגיע אליו.

אני ממש לא רוצה לתאר איך זה בדגם הקודם של הגטס.

בכל אופן, ההשערה שלי לגבי התצרוכת הגבוהה היא בגלל המנוע העצל, הוא לא סחב בעליות (לא קשות מדי), אז הייתי חייב להיות קצת כבד על הגז ( מה שגרם לי להפסיק, הייתה העובדה שהדוושת גז היתה כמו כפתור להגברת ווליום המנוע (שנשמע רע בפני עצמו), בעוד שהמהירות נשארת אותה מהירות )

ללא ספק הרכב העצלן הזה שנקרא אימפרזה 1.5 אוטו' היה נמרץ בהרבה מסופר מיני נפוצה וקלה משמעותית, עם מנוע 100 סמ"ק בלבד פחות.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הבעיה של הגטס היא ביחסי ההעברה לא טובים של תיבת הילוכים האוטומטית, שמחייבים הורדות "קיק-דאון" כדי לשמור על קצב נסיעה מהיר ומשם הדרך לתצרוכת דלק גבוהה קצרה.

קצת סבלנות עם התיבה ועם ההילוך השני-שלישי, ותצרוכת הדלק תיהיה סבירה לחלוטין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הבעיה של הגטס היא ביחסי ההעברה לא טובים של תיבת הילוכים האוטומטית, שמחייבים הורדות "קיק-דאון" כדי לשמור על קצב נסיעה מהיר ומשם הדרך לתצרוכת דלק גבוהה קצרה.

קצת סבלנות עם התיבה ועם ההילוך השני-שלישי, ותצרוכת הדלק תיהיה סבירה לחלוטין.

יש אנשים שהסבלנות שלהם פוקעת ברגע שהרכב מחליט לפתוח בעיצומים, דבר שהגטס מאוד אוהבת לעשות (הכי ישראלי שיש).

• תוכן חדש...