Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה קניתי צבע לבן ( לבן רגיל ) והאוטו שלי בצבע פנינה - מה שעשיתי זה ככה:

שמתי סלוטייפ על הפסי קישוט אבל לא במדוייק אלה נתתי לו איזה 2 סנטים שיגלוש לדלת (חשבתי זהה ישתלב עם הלבן פנינה) מסתבר לאחר שהורדתי את הסלוטייפ והדפים וזה לא נראה טוב שהפס קישוט ועוד כמה סנטים שגלש לדלת ( בצבע פנינה הדלת ) ונראה מוזר.

אתמול בצהריים התבצעה הצביעה היום בצהריים ניסיתי להוריד עם אציטון תוך כדי שיפשוף עם מטלית ולא יורד ( הצבע יתיייבש ) אני ממש מצטער על הרגע הזה....

המטרה שלי הייתה לצבוע את הפסי קישוט בלבן וחשבתי שזה ישתלב טוב.. למרות שמשתלב טוב רק הפס קישוט בצבע לבן והאוטו בפנינה אבל יצא מצב שגלש הצבע הלבן לצבע הפנינה....

מה עושים? איזה חומר להשתמש שהוא יותר חזק מאציטון?( ולא שיוריד את צבע המקורי של האוטו - צבע פנינה ) תודה.

פורסם

תנסה עם פוליש , תקנה גם גס וגם עדין,

תתחיל עם העדין,

ן אם לא הולך תנסה עם הגס,

אם לא הולך פנה לפחח.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

חשבתי היה מדובר בפורשה 911

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה UP ? הלכת לפחח?

ובבקשה אל תגיד שאתה רוצה לעשות את זה לבד כי כשאתה עושה לבד כבר ראינו מה קורה... :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...