Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן מישהו שיכול להמליץ לי על אתר/י אניטרנט ופורומים שעוסקים בצילום מקצועי?

הכוונה לאתרים מרכזיים המרכזים את כל הידע הדרוש לצלם המתחיל?

‏(משהו סטייל CF‏ רק לצילום).

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

וגם

http://www.photo.net

אני לא משתגע על המבנה שלו, אבל האתר מאוד ותיק

ולכן הצטברו בארכיונים שלו כמויות אדירות של מידע.

יש באיזה שהוא מקום שם אוסף מדריכים לא רע המסווג על פי נושאים -

צילום אנשים, צילום טבע, צילום לילה, צילום תקריב וכו'.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה מתכוון לפורום עזרה וחוות דעת, D-SPOT פורום טוב לדעתי, מקצועי.

גלרייה, אפשר לנסות בפוטולייט.

פורסם

בעקרון אני מחפש ללמוד מאפס...

קניתי מצלמת קאנון 450d‏ עם עדשת קיט, ועכשיו אני רוצה ללמוד הכל החל מאיזה עדשות מתאימות בשביל הצרכים שלי, וגם טכניקות צילום.

אני מבין שדי-ספוט הוא די האתר המרכזי בארץ, זה נכון?

בכל מקרה תודה על ההיענות הזריזה! וכמובן אני אשמח לשמוע על עוד אתרים מומלצים! (האמת שגם מחול תופס, אבל אני פחות מחפש גלריות ויותר לימוד טכניקות בסיסיות ומתקדמות). ואם יש גם משהו יעודי למצלמה הספציפית שלי, זה גם יתקבל בברכה (לא יודע אם יש דבר כזה).

בברכה!

יונתן.

פורסם
קניתי מצלמת קאנון 450d‏ עם עדשת קיט, ועכשיו אני רוצה ללמוד הכל החל מאיזה עדשות מתאימות בשביל הצרכים שלי, וגם טכניקות צילום.

D-spot אתר מצויין, ורצוי לקרוא את המאמרים שם וגם אצל רועי גליץ וגם אצל קרמר.

לגבי "לדעת הכל" אין כזה דבר. אין סוף לכיוונים שאפשר להתפתח וללמוד בהם בצילום ואם אתה מכניס את כל עניין עיבוד התמונה במחשב והדפסה, אז בכלל...

תקרא וחשוב מכך, תסתכל הרבה על תמונות ותשאל, איך עשו את זה ככה וההוא אחרת וכו'. רק אל תתמכר לציוד (את הטעות הבסיסית של לקנות לפני שמבינים משהו כבר עשית. למזלך אין היום בחירות רעות בתחום ה-DSLR). תזכור שצלמים צלמו בעבר תמונות נפלאות גם עם ציוד שלא עומד בשום סטנדרט מודרני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...