Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

נתקלתי בבעיה ברכב שלי, הוא מתחיל לרעוד ממש ברגע שאני מדליק מזגן

בניוטרל שמתי לב שאיך שאני מדליק את המזגן הטורים צונחים

לכמעט 0 והרכב מתחיל לרעוד אם יש למשהו רעיון ממה זה נובע?

תודה .

פורסם

ערוך חיפוש תחת הנושאים: בית מצערת ומנוע צעדים,הידועים ברגישותם ברכב זה.

יתכן שניקוי מנוע צעדים ובית מצערת יספיק.ו אם לא תיאלץ להחליף לאחת מפירוק או משופצת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש מערכת שתפקידה להעלות אוטומטית את הטורים כשהיא מזהה שמדחס המזגן נכנס לפעולה. במידה והיא לא תהיה מכוונת או לא עובדת כלל המנוע יתקשה מאוד לשמור על סל"ד סרק תקין.

הערת ההנהלה: נמחקו דברים שאינם מתאימים לדגם זה של רכב.

היתה לי תקלה דומה באונו, (הערת ההנהלה: ששם המערכת אחרת לחלוטין), בשנת 2005 צביקה סידר לי את זה כששיפצתי אצלו את הקרבורטור.

פורסם

מנוע צעדים, לא מונה - ואין אפשרות לכוונו או להגבירו. כמו כן - מנוע הצעדים אחראי לייצוב הטורים בסל"ד סרק, ואם הוא לא היה תקין - הייתה לך בעייה ללא קשר למזגן.

זה יכול להיות מגוון של דברים, החל מתקלה פשוטה של חוט פיקוד מנותק, וכלה במנוע גמור.

קשה לי להאמין שיצליחו לאבחן את התקלה בשלט רחוק.

פורסם

יש לערוך חיפוש בנושא זה. השתמש במנוע החיפוש של הפורום תחת (למשל) "מנוע צעדים סופר לנסר" , אני מניח שתמצא את התשובה.

יתכנו בעיות אחרות, יש להתחיל כאמור, בבעיה ידועה מראש לדגם זה.

אם יהיו שאלות נוספות שלא מצאת תשובות בגינם, פתח תרד' חדש, שוב, בצע חיפוש ראוי.

ננעל

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...