Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכלל חברי הפורום.

עלה במוחי רעיון; לצבוע את הסעפת, העליונה והתחתונה, ( במצב שלי ) בצבע ספריי.

האם הצבע יהיה עמיד בחום שמפיקה הסעפת?

תודה. :)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

חובה להשתמש בצבע למתכת העמיד בחום גבוהה , יש גם חברות המתמחות בציפוי וצביעת מתכות לחום גבוהה .

בד"כ הצבעים הללו יקרים ונמצאים רק אצל בעלי מקצוע , אבל העולם מתקדם , ואולי אפשר להשיג היום בחנויות מתמחות

לחומרי בניין , או יבואני צבע לפחחים ולמוסכים,

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש צבעים עמידים בחום (600 מעלות צלסיוס) המתאימים לצביעת אגזוזים אותם ניתן לרכוש במיכל ריסוס או בפחית. אם אינני טועה יעקבי מיבאים צבע כזה. עשה חיפוש באינטרנט "צבע עמיד בחום".

פורסם
סעפת פליטה לעיתים יכולה להתחמם גם מעבר לכך, לדעתי שום צבע זמין לא יחזיק מעמד לאורך זמן.

ואם כבר לידע כללי..לכמה מעלות צלסיוס יכולה להגיע הסעפת?

פורסם

קראתי לא מזמן , על צבע/ציפוי על בסיס אפוקסי או קרמי ,למתכות המשמש למקומות חמים מאוד , מאוד .

אני לא זוכר היכן ומה הנתונים הטכניים , אני זוכר שהוא יקר מאוד .(אני משתמש בחומרים טובים :roll:, הזיכרון נדפק )

חנזו - צריך לבצע בדיקה רצינית ולבדוק מפרט טכני אמיתי , ולא שמועות שצבע זה או אחר מתאימים , זה מסוכן :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ואם כבר לידע כללי..לכמה מעלות צלסיוס יכולה להגיע הסעפת?

אם נקח בחשבון כי טמפ' הבעירה עוברת את ה 2000 מעלות סלזיוס ובהתחשב באיבודי חום על הבוכנה, צילנדרים ומערכת הפליטה הטמפ' יכולה במצבי עומס מתמשך לדגדג את ה 1000 מעלות סלזיוס, מנועים משופרים ו/או מוגדשים אך יותר.

פורסם

בכתבה כלל לא מדובר על צביעה כפי שאנו מכירים אותה אלא על ציפוי מאוד יחודי, אני לא מאמין שבעל רכב סטנדרטי או משופר ישקיע בזה.

פורסם
בכתבה כלל לא מדובר על צביעה כפי שאנו מכירים אותה אלא על ציפוי מאוד יחודי, אני לא מאמין שבעל רכב סטנדרטי או משופר ישקיע בזה.

על זה נאמר ,, YOU AIN'T SEEN NOTHING YET .

זה היפה בשגעון הרכבים , מפתיעים אותך מחדש , הכל פונקציה של כסף ידע ( שעמום ) ושיגעון חיובי :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מנסיון שהיה לי מצביעת סעפת של אופנוע בצבע ספריי כסף שמיועד לטמפרטורות גבוהות כמו שציינו פה 600 צלזיוס וכו

הצבע פשוט מתקלף אחרי כמה נסיעות מהחום הרב.. אני לא הצלחתי עם העניין הזה..

החלק לכיוון האגזוז עצמו קצת יותר קריר

וכמה שאתה מתקרב יותר למנוע עצמו החום עולה מן הסתם

אולי תנסה לחקור קצת ולמצוא צבע שעמיד בטמפרטורות יותר גבוהות או צבע מיוחד למטרות כאלה, אני מאמין שיש איפשהו

אבל עם הצבעים הסטנדרטים ל"טמפרטורות גבוהות" שמוכרים אני מציע לך לא לנסות אפילו אתה סתם תתבאס.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
אם נקח בחשבון כי טמפ' הבעירה עוברת את ה 2000 מעלות סלזיוס ובהתחשב באיבודי חום על הבוכנה, צילנדרים ומערכת הפליטה הטמפ' יכולה במצבי עומס מתמשך לדגדג את ה 1000 מעלות סלזיוס, מנועים משופרים ו/או מוגדשים אך יותר.

א.יש גם צבעים העמידים ב- 800-1000 מעלות צלסיוס (1500-2000 F).

ב. בפעולה נורמלית צינורות הפליטה לא יגיעו לטמפרטורה של 1000 מעלות צלסיוס.

הקושי הוא רק ביכולת לבצע הכנה טובה של החלקים לצביעה. לפני שנים רבות צבעתי בלוק של אופנוע בצבע חסין אש לאחר ניקוי חול והוא החזיק מעמד ללא קילוף מספר שנים.

• תוכן חדש...