Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העמדת רכב ל 11 חודשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להמעיד את הרכב שלי לתקופה של שנה.

ראיתי שהיו פה שירשורים שקשורים לנושא אך אני לא מצליח למצוא אותם=ערכתי חיפוש.

האם שווה להקפיא את הרשיוונות של הרכב והביטוח (הביטוח אצלי התחיל ביוני) והאם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא?

פורסם

יתכן וכשתחזור המנוע יתקשה להניע ואפילו תיגרם בעיה כלשהי במנוע.

אני מציע שתשאיר את הרכב למישהו שאתה סומך עליו שיניע את הרכב מידי פעם ויצא לסיבוב קצר

פורסם

אני העמדתי את הרכב ל-11 חודשים כנראה מאותה הסיבה (פשוט 11 חודש לא "מצלצל טוב באוזן" והמבין יבין...)

הקפאתי את רישיון רכב וגם את הביטוחים, שזה חוסך כסף, קיבלתי החזר מהביטוח ופחות לשלם על הטסט הבא.

פעם בשבוע הנעתי אותה לחצי שעה, רק בסוף התקופה המצבר מת.

פורסם

לא מספיק רק להניע- נדרשת גם נסיעה מועטה.

הצמיגים יהרסו בעמידה ממושכת על אותה נק', חלקי המנוע והנוזלים זקוקים לתזוזה גם הם במהלך התקופה.

אם אכן מדובר בשלילה- אתה יכול להניע את הרכב בעצמך מדי פעם ופעם בשבוע לתת למישהו בעל רישיון תקף לעשות איתך סיבוב קצר ברכב.

• תוכן חדש...