Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

ברשותי מזדה לנטיס 1600 שנת 2002.

בזמן האחרון נורית HOLD מהבהבת והמנוע קופץ בטורים. שמתי לב שזה קורה רק כשהאוטו חם ובהילוך גבוה.

הייתי במוסך מרכזי של מזדה אבל בגלל שהתקלה באה והולכת הוא לא מצליח לראות אותה. הרכב עשה 118000 קילומטר אז בגלל שמחליפים שמן גיר ב 120 הוא החליף לי שמן אבל זה לא עזר. הוא (וגם אני) לא רוצים להחילף גיר בלי להיות בטוחים שזה זה אבל בינתיים אני ממשיך לנסוע ככה ובסוף באמת ילך הגיר....

מה זאת התקלה הזאת?? ואיך אני יוכל להראות את זה למוסך?

פורסם

יתכן שהגיר מחליף להילוך נמוך יותר (עקב תקלה) ואז גם סבובי המנוע עולים.

אפשרות שניה הנה שיש החלקה בגיר ואז גם סבובי המנוע עולים.

במכון גירים אוט' טוב, כנראה, שיוכלו לאתר הבעיה לפי שמן הגיר (צבעו וריחו) למרות שהוא חדש וכן לפי בדיקה ע"י סורק תקלות,

לחצים בגיר ומדידת טמפרטורות.

אם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אולי ניתן יהיה לכוונך למכון גירים אוט' מתאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על התגובה המהירה. אני מבאר שבע.

המוסך אמר שהוא חיבר למחשב ולא ראה כלום

לגבי שמן גיר, כששאלתי אותו הוא מר שהיו קצת שבבים בשמן הישן ולכן הוא חושב שהגיר הולך למות אבל הוא רוצה להיות בטוח.

הקפיצה בטורים קורית בזמן נסיעה. בד"כ בהלוך גבוה וזה קופץ הילוך אחד אחורה. (כלומר מ4 ל3 נניח) אבל אתמול זה קרה לי גם במהירות נמוכה יחסית (40 קמש). נסעתי עם המוסכניר איזה חצי שעה כדי שזה יקרה גם לו וזה לא קרה.

פורסם

אסולין בבאר שבע. זה מוסך מזדה פורד מרכזי והוא נחשב בין הטובים. אני מכיר את המוסך הזה הרבה זמן (מרכבים של חברים)

פורסם

הנורה מהבהבת בקצב סדיר או שמדובר בהידלקות ללא סדר ברור כלשהו?

במידה ומדובר בהבהוב לא סדיר, כשהנורה נדלקת התגובה היא זהה לתגובה שקורית באופן נורמלי כשאתה לוחץ על כפתור הHOLD? כלומר, הגיר מוריד הילוך מההילוך הגבוה ובגלל זה אתה מבחין בעליית סל"ד המנוע?

אם זה התיאור, אז אולי מתג הHOLD או החיווט אליו מקצר מדי פעם.

פורסם

כאשר התופעה קורית (התופעה לא סדירה), הנורית מהבהבת בקצב סדיר. בערך שתי שניות /שתי שניות.

אני הולך היום למוסך אחר, אז נראה מה הוא יעשה ואני אעדכן.

תודה.

פורסם

הי לכולם

הבטחתי לעדכן אז בבקשה: ע"פ הסורק תקלות הבעיה היא בחיישן פולסים (פולס גנרטור) לאחר ההחלפה ועד לרגע זה (טפו טפו טפו חמסה שום בצל) התקלה לא חזרה.

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...