Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מחפש משפחתית חדשה והאפציות הן או לאנסר חדשה או סיויק חדשה.

-מבחינת תוספות אין שאלה בכלל הלאנסר עולה על הסיויק בכל מצב-נתנו לנו הצעה של 135K על הלאנסר לימיטד שכוללת כיסאות עור+סאן רוף+ג'אנט 18"+קסנון ועוד'.. שזה 2000 שח' יותר מהסיויק הפשוטה ביותר.

-מבחינת צריכת דלק שמעתי שהסיויק חסכונית מאוד! אבל גם הנתונים של הלאנסר לא רעים (סבירים) אבל..שמעתי שלסיויק יש כמה בעיות בגיר->מתקלקל מהר שמעתי כמה מיכרים שבינהם גם של חבר של אבא שלי.

כל שאר הנתונים כמו נוחות,ביצועים ועוד.. אני לא יודע ופה קיוויתי שתוכלו לעזור לי-מה עדיף?

נ.ב

אנחנו כניראה נבצע נסיעת מבחן בשבועות הקרובים.

פורסם

מיצובישי לאנסר החדשה רכב סביר, מנוע סביר, ביצועים סבירים, מרווח סביר, נוחות טובה, בטיחות גבוהה, בהחלט רכב מעולה למשפחות בינוניות.

הסיוויק קיבלה רק 4 כוכבי בטיחות, חסרון לעומת הלאנסר, אך היא איכותית בהרבה בתא הנהג, היא מלאה בג'אדג'טים מעניינים, ביצועיה סבירים ועיצובה פחות משעמם ומאיים מהלאנסר.

לשיקולך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לדעתי הסיוויק המאובזר שבא עם ההטבות הכספיות יוצא בסופו של דבר במחיר דומה למיצובישי המאובזרת והוא מהווה בסך הכל אופציה עדיפה יותר. לטובת מיצובישי ניתן לרשום בגז' יותר גדול ואחזקה קצת יותר זולה. לטובת סיוויק עדיפות טכנולוגית, עיצוב, נוחות, חיסכון בדלק וכנראה שמירת ערך טובה יותר. הביקורות על סיוויק בחו"ל מתלהבות ואילו על מיצובישי פושרות. לדעתי 4 או 5 כוכבים זה לא השיקול החשוב ביותר בבחירת הרכב.

פורסם

אני הייתי מבצע נסיעת מבחן ,אני לאחר נסיעה בגיר הרציף של הלנסר (שישה הילוכים ) העדפתי את הגיר האוטומאטי הסטנדרתי של הסיויק (חמישה הילוכים) שנותן יחידת כח חזקה וזמינה יותר מאשר הגיר הרציף .הנסיעה התבצעה לאיזור חמת גדר ודרום רמה"ג, שכלל סיבובים עליות ירידות חדות וכו', מהסיויק נהנתי יותר .

נכון שמבחינת אביזרים הלנסר נותנת יותר , אבל לי למשל חשובה הנהיגה וזמינות כח .

לגבי הגיר של הסיויק ש"הולך" זו סתם שמועה חסרת שחר .

פורסם
לדעתי הסיוויק המאובזר שבא עם ההטבות הכספיות יוצא בסופו של דבר במחיר דומה למיצובישי המאובזרת והוא מהווה בסך הכל אופציה עדיפה יותר. לטובת מיצובישי ניתן לרשום בגז' יותר גדול ואחזקה קצת יותר זולה. לטובת סיוויק עדיפות טכנולוגית' date=' עיצוב, נוחות, חיסכון בדלק וכנראה שמירת ערך טובה יותר. הביקורות על סיוויק בחו"ל מתלהבות ואילו על מיצובישי פושרות. לדעתי 4 או 5 כוכבים זה לא השיקול החשוב ביותר בבחירת הרכב.[/quote']

לדעתי מבחני ריסוק קודמים לעיצוב \ גודל בגאז' או אפילו חסכון בדלק. (יש על זה ויכוח בכלל ? :|)

אבל עזוב שטויות, בשביל רכב ישר ולעניין, הייתי לוקח את הסיוויק מבין השניים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין ספק שהבטיחות קודמת לעיצוב וכל השאר אבל עוד סיבה שאבא שלי חשב על הלאנסר זה שהיא ניראת מאיימת קצת ועיצוב הרבה יותר טוב מהסיוויק.

עוד דבר שאני לא אוהב כל כך זה שהסיוויק נפוצה מאוד (אני יודע שזה קשה למצוא משפחתית שהיא לא נפוצה בארצנו הקטנה) והלאנסר.

וגם ישבתי בלאנסר (לימיטד) ויש שינוי אדיר באיכות לעומת הלאנסר הקודמת שנתנה תחושה של חתיכת פלסטיק גדולה ודווקא יש תחושה נעימה בצורה החדשה.

נ.ב

רשימת תוספות כסטנדרט בלאנסר (לימיטד)

מערכת שמע של rockford fosgate שכוללת מגבר,צ'יינג'ר,8רמקולים+סאב.

דיבורית bluetooth נישלטת מההגה.

חלון שמש

שמשות אחוריות כהות

ג'אנט 18"

חצאית קידמית

מפתח חכם (kos)

כיסאות עור

ועוד דברים קטנים...

פורסם

אין ספק הלאנסר בלימיטד מגיעה ברמת איבזור גבוהה מאד ומעט עדיפה מהסיוויק.

ג'אנט 18 זה פוזה יפה אבל חיסרון ענק לנוחות ולכיס.

לגבי הבטיחות בסיוויק זה שטויות ה-4 כוכבים,במבחן הריסוק של אירגון חברות הביטוח האמריקני הסיוויק קיבלה ציון GOOD שזה הציון המירבי בדרגות שלהם.

ביצועים וחיסכון בדלק עדיפים בסיוויק.

בגדול 2 הרכבים מצויינים,בכל כתבה במגזין יש כל הזמן חילוקי דעות לגביהם.

נ"מ בשני הרכבים תעזור לך להחליט מי מבין השניים תאהב יותר.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

kernel על איזה לאנסר אתה מדבר ?

כי ראיתי פה באיזה מקום שפירסמת תמונה של המכונית שלך שהיא לנסר הצורה הישנה יותר..אני מדבר על הצורה החדשה ביותר ובה הפלסטיק היחיד שראיתי שהוא לא ניראה איכותי זה הידית של הדלת מבפנים.

(אם התכוונת לצורה החדשה,מצטער לא הבנתי)

פורסם
אין ספק הלאנסר בלימיטד מגיעה ברמת איבזור גבוהה מאד ומעט עדיפה מהסיוויק.

ג'אנט 18 זה פוזה יפה אבל חיסרון ענק לנוחות ולכיס.

לגבי הבטיחות בסיוויק זה שטויות ה-4 כוכבים,במבחן הריסוק של אירגון חברות הביטוח האמריקני הסיוויק קיבלה ציון GOOD שזה הציון המירבי בדרגות שלהם.

ביצועים וחיסכון בדלק עדיפים בסיוויק.

בגדול 2 הרכבים מצויינים,בכל כתבה במגזין יש כל הזמן חילוקי דעות לגביהם.

נ"מ בשני הרכבים תעזור לך להחליט מי מבין השניים תאהב יותר.

הסיויק שנבחנה הencap שהוא הגוף הקובע והמחמיר בנוגע לקביעת בטיחות רכבים בריסוק{ולא איזה גוף מצוקמק אמריקאי}חד משמעי קיבלה ציון בטיחותי נמוך מהמקובל אפילו לרכבים זולים בהרבה וגם הונדה קיבלה נזיפה בתקשורת על רמת הבטיחות הנמוכה בתגובה הונדה אמרו ש"לא שווה להם להשקיע יותר בבטיחות" לדעתי עניין של חיים או מוות במיוחד בכבישים שלנו קצת יותר חשוב מירידת ערך.

פורסם

מישיבה בתוך שני הרכבים הסיויק הרגישה טוב יותר.

איכותית יותר ו"אירופאית" יותר בחומרים..

מה גם שנראית יותר טוב אבל זה עיניין של טעם..

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אם ההתלבטות היא בין הלנסר המאובזרת והסיויק הפשוטה הייתי בוחר בלאנסר ללא ספק.

אגב הג'אנט בגודל 18 אבל הוא ממש צר(215 אם אני לא טועה).

בכל מקרה, בהתלבטות הנל הלאנסר עדיפה מבחינתי.

• תוכן חדש...