Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו מקור הסימן O.K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עניתי באדום.עניתי באדום.

Joecamel כתב:

1. מה הסיבה שברוב הארצות שנשלטו ע"י הבריטים נוהגים בצד שמאל? את החרב מחזיקים ביד ימין, ובדהירה מול רוכב נוסף מגיעים משמאלו כדי לדקור אותו ביד החזרה. זה לא מסביר למה המנהג נשאר רק באנגליה, הרי היה אמור לפי ההגיון להשאר בכל העולם.

אז ככה באמת היו אמורים לנהוג בכל העולם. כאן אפשר להאשים (שוב) את הצרפתים!

היה פעם איזה גמד קטן כזה, שכבש כל פיסת אדמה שהוא ראה, הגמד הזה היה שמאלי. הוא החליט שלא מתאים לו שאנשים ישאו את החרב שלהם בצד ימין אלא בצד שמאל, ובכך אנשים שהיו בצבא הצרפתי התחילו לרכב בצד ה"הפוך" של הדרך.

לגמד אגב קראו על שם הגבינה הנחמדה הזו ;)

אגב, בדיוק מהסיבה הזו שהזכרת הכפתורים בחולצות המכופתרות ממוקמים בצד שהם ממוקמים (כדי שנוכל לשלוף את החרב יותר בקלות) ובחולצות נשים הם ממוקמים ההפך (כדי שהן יוכלו להניק את הילד שלהן תוך כדי קטיף בשדה ;))

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם יודעים למה יש סימון 00 על הדלת של השירותים? זה מראשי תיבות Officers Only משירותי קצינים בצבא האנגלי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטער להיות משבית שמחות, אבל:

O.K הוא ראשי תיבות של השם אוסקר קייסי שהיה מבקר איכות של חברת פורד עוד כאשר יצרו את הפורד T , הוא היה כותב בגיר על כל שימשת המכונית שבדק והיא בסדר את ראשי התיבות של שמו וכך השתרש הסימן של נבדק ובסדר O.K .

קייסי בד"כ כותבים Casey, עם C.

9 יארד הם המרחק אשל קבוצת פוט-בול צריכה לעבור בכל מהלך.

יש לה 3 נסיונות.

לקבוצת פוטבול יש 4 ניסיונות לעבור 10 יארד...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

3. מה מקורו של המנהג להקיש כוסות זו בזו בעת הרמת כוסית?

מעניין, הסיבה שאני מכיר שונה מזאת שצוייה עד כה.

שתיית יין היא חוויה בה משתתפים ארבע חושים -

הראייה - צבעו של היין

הריח - הארומה של היין

המישוש - מרקם וטמפרטורת הכוס

וכמובן הטעם - טעמו של הין

כדי שלא לקפח את חוש השמיעה, נוהגים להקיש כוס אל כוס כדי שגם חוש השמיעה ישתתף בחגיגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקישור הבא ,עוד כמה בנושא .

בין היתר הקשר בין תחת של סוס להנדסת חלליות ,אכילה ביד ימין ועוד .

הרבה מהשירשור הזה נאמר כבר שם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97046&highlight=%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%AA+%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA+%D7%A1%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%9D

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אנחנו גם התעניינו בנושא והמרצה למת' שלנו סיפר לנו משהו אחר לגמרי מכל מה שסיפרתם פה אבל אני לא

זוכר את הכל הסיפור ולכן רוצה לכתוב סתם, אם אני יזכר אני ישתף!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

O.K כנראה הגיע דווקא מ-Oll Korrect שזה כתיב "עילג" ל-All Correct

המנהג היה נפוץ אצל העיתונאים באותו זמן שהביטוי הזה צמח, ככה נוצר גם N.S (כלומר Nuff Said) אבל O.K נשאר הכי נפוץ מבין כל הביטויים האלה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ואם כבר, אז מה המשמעות של נ.ב?

פעם אמרו לי שזה קיצור של נשכח בטעות, אבל אז מה המשמעות של נ.נ.ב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל התשובות ש-Razmel ענה תואמות את מה שגם אני יודע.

לגבי "The whole 9 yards"...

המקור כפי שידוע לי הוא ממלחמת העולם השנייה (את הגרסה ש-Bagira סיפק אני לא מכיר).

שרשרת תחמושת של תת-מקלע שהיה מורכב ע"ג מטוסי קרב היתה באורך 9 יארד.

הביטוי החל משם כסוג של התרברבות "I gave him the whole 9 yards..." ועם הזמן הפך לסלנג שגור שמשמעותו כאמור "הלכתי עד הסוף" -או- "לא ויתרתי" וכד'.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

נ.ב. למיטב ידיעתי זה "נזכרתי בדבר".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נ.ב גם = נוסף בזאת.

בנוגע להצדעה.

פרוש אחד טוען שמדובר בהרמת הכובע עם יד ימין(האוחזת בנשק) כדי שהבא מולך יראה שאינך מתכוון להרע לו.

פרוש שני טוען להרמת מכסה הקסדה, כפי שצויין.

ישנם עוד פרושים, רובם ככולם עוסקים בעובדה שיד ימין אינה מחזיקה בנשק ואין המרים יד זו מתכוון להרע לאדם שמולו, ועצם הרמת היד הריקה היא ההוכחה לכך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דווקא לגבי הנהיגה בשמאל הדרך שמעתי תיאוריה אחרת:

מקור המנהג הוא מהימים בהם היו נוהגים בכרכרות. העגלון היה מתפעל את בלמי הכרכרה באמצעות משיכת ידית, והיות והיד החזקה היא יד ימין, לא נותר לו אלא לשבת בצידה הימני של הכרכרה (הידית מוקמה על הדופן), ומאז ועד היום הבריטים יושבים מול ההגה בצד ימין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ת'כלס, זה אחד השירשורים היותר מעניינים שהיו פה זה המון המון זמן...ממש כיף לקרוא כאן את כל התגובות ולהחכים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...