Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2004 אוטומט או אופטרה 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין שני הרכבים הללו.

צרכים : 12000 ק"מ בשנה.

אני מודע ליתרונות ולחסרונות של כל אחת מהן (מגאן) ורק לחסרונות של האופטרה למשל.

אשמח אם מישהו יוסיף

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל ההוצאות שתצטרך להוציא על המגאן,עדיין אין מה להשוות באיכות ההרכבה והנסיעה .השברולט המדוברת היא מכונית עלובה ישנה ולא מחדשת,המגאן יפייפיה בטיחותית ונוחה מהרבה מאוד רכבים שאפילו עולות כפול ממנה.תברר על אופציות אחרות,אבל מבין השתיים-ברור שמגאן!

!

פורסם

המגאן זאת לא הבחירה הראשונה שלי אבל להשוות אותה לאופטרה זה ממש מעליב האופטרה זה רכב ברמה הנמוכה ביותר שיש מכל הבחינות.

פורסם

האופטרה הינה תחבורה בסיסית ותו לא, המודלים המדוברים סובלים לעיתים מבעיות של התחממות וראשי מנוע, חלקם הגדול טופלו על ידי היבואן, בקיצור רכב בסיסי , לטעמי אינו שווה קניה אלא אם כן אתה באמת בעל תקציב מוגבל.

את המאגאן אני מכיר היטב הייתה לי אחת ממודל 2005, והנוכחית מודל 2008, בשניהם כיסיתי כבר קרוב ל 190K ק"מ, ללא כל בעיה באף אחת מהרכבים.

יש לבדוק בעשר עינים את ההתקנות החשמליות המקומיות, חאפרים אשר נגעו במערכות עשו נזק למערכות החשמל השונות של הרכב, מעבר לזאת יש לבדוק האם הגיר מעביר הילוכים בצורה חלקה, נקישות בין העברות יכולות להעיד על שסתומי גיר אשר קרבים לסוף דרכם, סיפור של 2000 ש"ח בקירוב.

שים לב שמודל 2004 הינו המצויד ביותר אשר הגיע לישראל אי פעם, משנת 2005 החל תהליך של חיסכון והשמטת ציוד מצד היבואן על מנת להוזיל את מחיר הרכב.

באופן אישי המאגאן היא הרכב הטוב יותר, מה עוד שהוא מצויד כבר ממודל זה ב 6 כריות אויר , וקיבל 5 כוכבים במבחני הריסוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אבל הביצועים שלו זוועתיים,והמזגן זוועתי, ו3 אנשים מאחורה זה פשוט כאב עצמות.

אבל מצד שני,זה הרכב שבו הייתי מסיע את הילדים שלי.

6 כריות אוויר,EBD,ESP, 5 כוכבי בטיחות.

כרטיס התנעה אקטרוני... ומערכות חשמליות... ושלא נדע .... ו2 חלונות ידניים מאחורה :)

פורסם
אבל הביצועים שלו זוועתיים,והמזגן זוועתי, ו3 אנשים מאחורה זה פשוט כאב עצמות.

אבל מצד שני,זה הרכב שבו הייתי מסיע את הילדים שלי.

6 כריות אוויר,EBD,ESP, 5 כוכבי בטיחות.

כרטיס התנעה אקטרוני... ומערכות חשמליות... ושלא נדע .... ו2 חלונות ידניים מאחורה :)

אם אתה מדבר על המאגאן אז אתה לא מדייק , ESP נוסף ממודל 2007.

המאגאן היא הרכב המשפחתי המרווח ביותר בסגמנט , ו 3 אנשים נכנסים גם נכנסים מאחור, ומה יגידו נוסעי ה 3 ?

לגבי בעיות חשמל, הגבתי לזה קודם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אם אתה מדבר על המאגאן אז אתה לא מדייק , ESP נוסף ממודל 2007.

המאגאן היא הרכב המשפחתי המרווח ביותר בסגמנט , ו 3 אנשים נכנסים גם נכנסים מאחור, ומה יגידו נוסעי ה 3 ?

לגבי בעיות חשמל, הגבתי לזה קודם.

המושב האחורי ממש לא נוח.

מקדימה באמת יש המון מרווח.

מאחורה יש מקום 2 לבינונים ואחד קטן.... בטח לא ל3 ממוצעים.

והביצועים כל כך מזוויעים, שזה מפחיד.

פורסם

מגאן נראית לי כבחירה השפויה פה.

בתקציב שלי זה או יפנית שנת 2000 או צרפתיה סקסית משנת 2004.

נצטרך פשוט למצוא אסמפלר טוב ושמור.

פורסם

הביצועים של המגאן בהחלט סבירים. הסיבה למצב של העדר זמינות כוח לעיתים נובע מאופן הפעולה המוזר של תיבת ההילוכים שמסרבת להתייחס לנהג כי היא "יודעת" יותר טוב מתי להוריד או להעלות הילוך. לחיצה חזקה על דוושת התאוצה, מה שמזמין "קיקדאון" בריא בכל תיבה נורמלית, הוא בסה"כ בקשה שתידון בזמן ובמקום המתאימים, כשהמדובר ב AL4. הדרך היחידה להתמודד עם מצב חרום בו נדרשת פעולה מידית, הוא שימוש באופציה הידנית של ה"טיפטרוניק", אז בהחלט מדובר בתגובה לא רעה בכלל.

פורסם

אני הייתי מתרחק מהאופטרה. הבלמים כל כך גרועים שמפחיד לנהוג ברכב.

מה שכן, הרכב מאוד מרווח. הרבה יותר מהמשפחתיות היפניות. (במגאן לא נסעתי)

פורסם

מבין שתיהן המגאן עדיפה, השאלה היא למה רק שתיהן?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
הביצועים של המגאן בהחלט סבירים. הסיבה למצב של העדר זמינות כוח לעיתים נובע מאופן הפעולה המוזר של תיבת ההילוכים שמסרבת להתייחס לנהג כי היא "יודעת" יותר טוב מתי להוריד או להעלות הילוך. לחיצה חזקה על דוושת התאוצה, מה שמזמין "קיקדאון" בריא בכל תיבה נורמלית.

גם הקאוואליר שלנו לא ממהרת להוריד הילוך,אבל לפחות גם לא ממש מורגש צורך היא ממשיכה להאיץ גם בלי להוריד הילוך.

המגאן פשוט משתנקת.

פורסם

2004 היתה שנת המודל הראשונה ששיווקו בה את מגאן דור II בארץ, חלק מהרכבים סבלו ממחלות ילדות שונות ככה שיש לבדוק טוב טוב. בכל מקרה, אם הברירות האחרות הן אופטרה או לאנטיס/קורולה מודל 2000 אז ברור שעדיף מגאן.

• תוכן חדש...