Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם וחג שמח

אני יודע שזה לא קשור לכאן אבל היות והרכב עם בעיות עדיף שיהיה כאן

יש ברשותי בורה דיזל שנת 2001 110 כ"ס

יש לה בעיה בגיר יש נקישה בכל תחילת נסיעה

והמזגן לא עובד

עלות התיקון של הגיר הוא 4,500

עלות התיקון של המזגן הוא 2000 ש"ח

והנה השאלה הרכב במחירון הוא 42 אלף ש"ח כמה אני אמור למכור את הרכב עם הבעיות הללו

פורסם

אני הייתי נותן על רכב במצב כזה מקסימום 32, כי אם לא תיקנת את שני אלה מי מבטיח לי שאין עוד עיזים שמחכות?

וכן אני יודע שאתה עכשיו תענה "לא, באמת שזה שני הדברים והמחירים הם מהמוסך הכי טוב בסביבה לתיקון כזה".

אני במקומך הייתי מתקן וממשיך להינות מהרכב במקום לקנות משהו אחר שאתה לא יודע מה הבעיות שלו.

פורסם

רובם נותנים לי 28 ומטה כי הרכב את האמת לא נראה משהו משהו ( כולו שריטות ותיקוני צבע (לא מכות או תאונות)ויש לו טסט בינואר

שווה למכור בפחות מ32 או להישאר במחיר ואפילו קצת להתגמש?

פורסם

לך "שווה" למכור במחיר גבוה ככל האפשר. השאלה היא האם תמצא קונה שיהיה לו "שווה" לרכוש את הרכב במחיר כזה.

אם יש לך סבלנות ויש לך את הזמן להמתין לקונה שיקנה את הרכב ב32K ש"ח - תמתין.

מצד שני, אם אתה תקוע בלי רכב נורמלי ורוצה כבר לעבור הלאה בחיים - תמכור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצד שני אני רואה ביד 2 שמוכרים ב35 בלי שום בעיות ואני מאמין שאפשר עוד לכופף ל33 או 32 ושוב בלי בעיות כלשהן אז מה נראה לכם שאמכור גג 28 אלף וזהו???

פורסם
מצד שני אני רואה ביד 2 שמוכרים ב35 בלי שום בעיות ואני מאמין שאפשר עוד לכופף ל33 או 32 ושוב בלי בעיות כלשהן אז מה נראה לכם שאמכור גג 28 אלף וזהו???

אם אלו התקלות היחידות, והרכב ס"כ במצב טוב, זה באמת מחיר שחיטה לא מוצדק, זה לא עגלה, היא עובדת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...