Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשירת שיער הראש אצל גברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השיער היה כל כך חשוב אז הוא לא היה גודל על התחת! :lol:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שהשלבים אצל מתקרחים די זהים עד ההארה שאין הרבה מה לעשות.

זה מתחיל עם מפרצי שלמה בחזית או איים אבודים בקודקוד ואז אומרים אההה...זהו לא יהיה יותר,

אחרי זה זה מתדלדל יותר ואז מחפשים תסרוקות שיחפו על החסר,

לאחר מכן פונים לכיוון תכשירים,מוציאים תקופה סכום כסף על החארטה הזאת עד שיורד האסימון שזה לא עובד.

ולבסוף...כמוני...:-):-):-) פונים לכיוון ג'ילט מאך 3 טורבו...ועושים גארה.....(קרחת על הסכין למי שלא הבין).

היום לאחר 8 שנים אני גאה להכריז שאני קרחיסט גאה.

למרות שאשתי הכירה אותי עם שיער ונאלצה לקבל את העובדה שהגנים בסופו של דבר שולטים..היום אני מבסוט מהקרחת,לדעתי גברי ביותר (רק קצת בעסה בחורף שקר:-)).

פורסם

מה שלא תעשה - רק אל תעשה "הלוואה בריבית" !

עדיף להשלים עם המצב ולא "להלוות בריבית" !

rami.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ולבסוף...כמוני...:-):-):-) פונים לכיוון ג'ילט מאך 3 טורבו...ועושים גארה.....(קרחת על הסכין למי שלא הבין).

גרעא, במלרע. לא גארה.

יש גם אבו-גרעא, למקרים מתקדמים באמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רכוש לך כמה (9-10) בקבוקים של וודקה זולה.

פתח כל בקבוק ובקבוק ודחוף לשם פלפלים אדומים חריפים.

תחפוף את הראש שלך עם זה ורק עם זה.

עזוב אותך יש משהו יותר טוב. זה משחה הכי חזק מה יש היום בשוק. עושים אותה מדג חרב, דג חשמל ודג פטיש...

פורסם

המסכנה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אהלן.

יש לי נשירה מלווה בהמון קשקשים ושום שמפו לא עוזר לא האד&שולדרס וגם לא שמפו רפואי שניסתי.

במשפחה אין לנו קרחות בכלל (גם לא לסבים ולדודים).

ז"א אין לי קרחת אבל אני שם לב שהשיער דליל יותר.

אנשים שמכירים אותי שמים לב ומי שלא לא שם לב כי השיער שלי דיי סמיך (לפני שנה הייתי מסתפר אחת לשבועיים כי הקצב גדילה היה מטורף).

הנשירה ככה כבר 4 חודשים מלווה בקשקשים.

השאלה אם יכולה להיות סיבה אחרת (למשל סיבה שהורדתי 26 קילו, או אולי איזו פטרייה בקרקפת...?)

פורסם

לפעמיים דיאאטה לא מאוזנת היא גורם לנשירה יש לבדוק בדיקת דם קודם כול אצל רופא בשביל לשלול חוסר בוטימנים .

דבר שני, בקשר לקשקשת יש שמפו רפואי שניתן אם מרשם רופא הוא גם שמפו אנטי דלקתי השם שלו ניזורל עם מרשם רופא הבקבוק עולה 32 ש"ח תבקש מהרופא שירשום לך אותו ולא שמפו אחר !

אתה חופף איתו טוב טוב ונותן לחומר הפעיל בו (קטוקנוזול) "לעבוד" 5 דקות לפחות אחרי זה שוטף X פעמיים בשבוע עושה את זה

דרך אגב השמפו הזה גם הוכח קלינית כגורם לצמחית שיער מחודשת בראש ברמה מסויימת

מה שלא יהיה תזכור: קרקפת בריאה = שיער בריא

קשקשים ודלקות זה אחד הגורמים שמפעילים את הורמון הנשירה

שיהיה בהצלחה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תתמודד עם זה, פשוט ככה.

גדלתי כל השנים עם שיער מלא ובריא! הייתי מבקר את הספר פעם בשבועיים כי קצב גדילת השיער שלי היה פשוט מפחיד וחסר פרופורציה לחלוטין.

אחרי כמה וכמה הערות לגבי זה שהשיער שלי נראה יותר דליל בקרב הסובבים אותי הלכתי לרופא עור.

שיער נושר, אין מה לעשות, זאת דרכו של הטבע.

אצלי זה התחיל בגיל 24, אצלך אולי יותר אולי פחות, יש כאלה שמתחיל להם בגיל יותר צעיר ויש כאלה שבגיל יותר מאוחר.

(רק לציין שאני לא קירח והשיער שלי עדיין נראה בסדר גמור)

שלחתי את אמא שלי עם המרשם לקנות לי פרופסיה, מבלי לדעת שהשטות הזאת עולה כ- 300 שקל ולפני שידעתי עד כמה זה יכול לפגוע בתפקוד מיני והכי גרוע- שאתה מתחתן עם הכדורים היקרים להחריד האלה, אחרת כל מה שצמח לך נעלם כלא היה מעולם!! :shock:

אגב, רציתי להחזיר את המוצר לבית המרקחת בטוענה שהרופא הטמבל הזה לא הזכיר שום דבר בנוגע לחתונה קטולית עם הכדורים ואפילו לגבי חוזק ההשפעה בתחום המיני ולכן הוטעתי ורכשתי את הכדורים.

יש סיכוי לקבל החזר?? (לא השתמשתי הזה וזה זרוק אצלי בארון)

כי אני תקוע עם פאקינג קופסת קרטון קטנה ששווה 300 שקל.

פורסם
שלחתי את אמא שלי עם המרשם לקנות לי פרופסיה, מבלי לדעת שהשטות הזאת עולה כ- 300 שקל ולפני שידעתי עד כמה זה יכול לפגוע בתפקוד מיני והכי גרוע- שאתה מתחתן עם הכדורים היקרים להחריד האלה, אחרת כל מה שצמח לך נעלם כלא היה מעולם!! :shock:

.

בפירסומות שלהם בטלויזיה האמריקאית הם מזהירים מהבעיה.

פעם ג'יי לנו צחק על זה,הוא אמר:בשביל מה אתה משקיע בשיער אם אתה לא תוכל לתפקד מינית?

REGAINE הייתה תרופה לבעייות לב שגילו שהיא מצמיחה שיער ללקוחות.

גם את זה אתה חייב לשים כל הזמן אחרת הולך השיער.

ציטוט מדוייק:

Jay Leno joked: "great, these men want hair so they can get women, but with this, they will be impotent."

http://www.askmen.com/fashion/fashiontip_100/116b_fashion_advice.html

אייל

פורסם
תתמודד עם זה, פשוט ככה.

גדלתי כל השנים עם שיער מלא ובריא! הייתי מבקר את הספר פעם בשבועיים כי קצב גדילת השיער שלי היה פשוט מפחיד וחסר פרופורציה לחלוטין.

אחרי כמה וכמה הערות לגבי זה שהשיער שלי נראה יותר דליל בקרב הסובבים אותי הלכתי לרופא עור.

שיער נושר, אין מה לעשות, זאת דרכו של הטבע.

אצלי זה התחיל בגיל 24, אצלך אולי יותר אולי פחות, יש כאלה שמתחיל להם בגיל יותר צעיר ויש כאלה שבגיל יותר מאוחר.

(רק לציין שאני לא קירח והשיער שלי עדיין נראה בסדר גמור)

אגב, רציתי להחזיר את המוצר לבית המרקחת בטוענה שהרופא הטמבל הזה לא הזכיר שום דבר בנוגע לחתונה קטולית עם הכדורים ואפילו לגבי חוזק ההשפעה בתחום המיני ולכן הוטעתי ורכשתי את הכדורים.

יש סיכוי לקבל החזר?? (לא השתמשתי הזה וזה זרוק אצלי בארון)

כי אני תקוע עם פאקינג קופסת קרטון קטנה ששווה 300 שקל.

לדעתי לשלם 300 שקל לחודש בשביל לשמור את השיער שלך על הראש, זה קנס פעוט.

לא מעט אנשים סיפרו לי שזה לא פוגע להם בשומדבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הנשירה ככה כבר 4 חודשים מלווה בקשקשים.

השאלה אם יכולה להיות סיבה אחרת (למשל סיבה שהורדתי 26 קילו, או אולי איזו פטרייה בקרקפת...?)

בהחלט כן.

אני לא רופא עור, אבל עד כמה שאני יודע אם השיער שלך נושר מכל הראש ולא רק מהאזורים המועדים לפורענות ואם היא מלווה בקשקשת חריפה זה בהחלט עלול להגרם מפיטריה.

שווה לגשת לרופא עור ולהתייעץ איתו לגבי דרכי הטיפול בבעיה. כמו שציינו מעלי, יש שמפואים רפואיים ויש כדורים וחבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...