Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסינים (בקרוב) כאן !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפעם היחידה שכמעט עשיתי מעצמי תאונה ביום הראשון שעליתי על רכב, הייתה עם גטס.

מוזר.... אני לא זוכר שכמעט עשיתי תאונות על גטס בפעמים שנהגתי עליהם.

עושים תאונות גם עם BENTLEY, אתה יודע?

נראה לי שכולם נסחפים פה קצת.

אז נכון, שינו המון דברים, אבל זה עדיין רכב נחות מ90% מהרכבים באותה קטגוריה בארץ.

בארץ לא נמכרים הרבה דגמים של רכבים באותה הקטגוריה. תאמין לי יש רכבים הרבה הרבה יותר גרועים, ואז האופטרה הייתה נראת מרצדס לאומתם.

בכל מקרה דייהו הפגינה ומפגינה אמינות גבוהה יחסית. קצת בעיה של חלפים, אבל בכלליות דגמים די מוצלחים מבחינת כלי רכב בסיסי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את יונדאי אל תכניסו לדיון הזה, היא פשוט לא קשורה לעיניין.

אפשר לאהוב או לא את מכוניות היצרן, אבל לטעון שהן מכוניות גרועות או מסוכנות זה בפשטות שטויות.

היונדאי גטס והאקסנט הפגינו אמינות מוחלטת, שהלוואי שמכוניות שעולות פי 10 מהן היו מפגינות.

לגטס יש 4 כוכבי בטיחות, לא מדהים במונחי ימינו, אך רחוק מלהוות סכנת נפשות, וכנ"ל גם לגבי האקסנט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מוזר.... אני לא זוכר שכמעט עשיתי תאונות על גטס בפעמים שנהגתי עליהם.

עושים תאונות גם עם BENTLEY, אתה יודע?

נראה לי שכולם נסחפים פה קצת.

בארץ לא נמכרים הרבה דגמים של רכבים באותה הקטגוריה. תאמין לי יש רכבים הרבה הרבה יותר גרועים, ואז האופטרה הייתה נראת מרצדס לאומתם.

בכל מקרה דייהו הפגינה ומפגינה אמינות גבוהה יחסית. קצת בעיה של חלפים, אבל בכלליות דגמים די מוצלחים מבחינת כלי רכב בסיסי.

יצא לי לנהוג על אופטרה (2006 ) בסביבות 300 ק''מ בכל מיני תנאים ומהירויות ופשוט לא אהבתי את הרכב באופן כללי

וגם את ההתנהגות שלו בכביש , בהשוואה לפוקוס (2004) שלי זה כמו שמיים וארץ

כל אחד והטעם שלו , אני אישית ממש לא אהבתי את הרכב

פורסם
יש הבדל בין לא לאהוב דברים ברכב מסויים לבין לטעון חד-משמעית שהוא מסוכן.

לא דייהו (שברולט) ולא יונדאי מסוכנות לאף אחד.

אני קורא את כל השירשור ולא מצאתי מישהו שאמר שהאופטרה מסוכנת

פשוט באותו מחיר ניתן לקנות משהו איכותי וטוב יותר .

פורסם

בדיוק, יש אלטרנטיבות יותר טובות בשוק.

אפילו היבואן יודע שהמוצר שלו ממש לא עומד בקנה אחד עם יבואנים אחרים.

בגלל זה הם עשו גרסאות כמו "MORE" ו"BIG".

זה ממש מגוכך, לא חושבים?

בתכל"ס, היונדאי גטס הוא הסובארו DL של שנות האלפיים.

הוא לא רכב יפה, הוא לא מעניין, הוא כן פראקטי, אמין מאוד, ומותאם לקהל שרוצה פשוט להגיע מנקודה A לנקודה B.

הוא כלי תחבורה טוב, אבל אוטו... לא ממש.

פורסם

אני מכיר אופטרה מקרוב , היא לא שווה את הכסף שלה.

אפשר לקנות בכסף הזה רכבים הרבה יותר טובים...

העיקר ששמו לה את הצפצוף הזה שמוכר מרכבים אמריקאים ,זה מה שחשוב :p

שאלה תמוהה שעלתה לי ,

למה הצליל מנוע של הרכבים הקוריאנים מזעזע ?

כמוכן לרוב היפניות יש רעש מנוע של שעמום (ולכל החכמולוגים תוציאו מהמשוואה ספורטיביות יפניות)

אז ככה שאני כבר מתאר לעצמי איך ישמע מנוע סיני :roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מי שמעוניין כאן, יוטיוב מוצף במבחני התרסקות על מכוניות סיניות ושות'.

אבל שום סרטון לא זעזע אותי כמו זה-

http://www.youtube.com/watch?v=weFVM7K4Clo&feature=related&resnum=4

מכוניות סיניות לא טובות הרבה יותר. ממה עשו את המכונית? מקרטון?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

זה אופל רקורד

היו כאלה בארץ בתחילת שנות השמונים למי שזוכר

זה ממש הריסוק הכי מפחיד שראיתי

אתה יודע באיזה מהירות זה קורה?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אף אחד לא יכול למכור מכונית חדשה בסכום כזה, וגם לא בפי 4 מזה.

בניגוד לרחש בחש שנשמע בעת האחרונה, כאילו הסינים עומדים לכבוש את שוק הרכב בארץ, אני ממליץ לכולם להרגע.

מכונית זה לא מקלדת מחשב או צעצוע לילד ב 10 שקלים.

אני לא רואה תור ארוך של אנשים ממתין בכיליון עיניים לאיש המכירות שיואיל בטובו למכור להם סיאט טולדו MK1 ממוחזרת, למשל.

הסברתי זאת פעמים רבות, ואני אחזור שוב - בתעשיית הרכב המודרנית אין שום יתרון לכח אדם זול, ומחיר זול במיוחד יכול לנבוע או מסיבסוד מאסיבי של ממשלת סין, מה שלא הגיוני במכוניות שמיועדות לייצוא, או בשימוש בטכנולוגיות מיושנות, שמוזילות את המוצר המוגמר.

בנוסף, קהל רוכשי הרכב די "התבגר" בשנים האחרונות, והבין שאין ארוחות חינם, ואם יש, לרוב הן לא זולות כלל..עיין ערך דאצ'ייה, אוטוסאן, קיטן ועוד.

למה אף אחד לא יכול למכור מכונית חדשה ב 15K או אפילו בפי 4 מזה ?

אם ישווקו בישראל את הרכב ההודי, נאנו של חברת טאטא, שעולה 9500 ש"ח, גם אם יוסיפו לו 100 אחוז מס הוא לא אמור לעבור את ה 20 אלף.

תסביר לי כי אני לא מבין למה היחס בין השכר השנתי של עובד ממוצע במשק למחיר רכב חדש צריך להיות כל כך אבסורדי במדינה הזאת

פורסם
זה אופל רקורד

היו כאלה בארץ בתחילת שנות השמונים למי שזוכר

זה ממש הריסוק הכי מפחיד שראיתי

אתה יודע באיזה מהירות זה קורה?

64 קמ"ש... אבל טוב שאמרת, כבר פחדתי שזה רכב מודרני שנמכר כיום.

זה רק מראה כמה יצרני הרכב השתפרו ברמה הזאת.

הנה מצאתי סרטון שככל הנראה מופיעה בו הלנדווינד המדוברת, או ג'יפ סיני אחר

http://www.youtube.com/watch?v=DZWy_fASSiQ&NR=1

התוצאות כמובן מזעזעות, וניתן לראות ממש מה קרה בתוכו ומה מצבו של הנהג.

אתם הייתם רוצים לעשות תאונה בכזה רכב??

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא יתנגד לג'פ סיני כזה זול לגזור אותו בשטח, אם יש לו מנוע בריא.

בכלל בכלל לא מתנגד.

ותאמת לא מעניין אותי המבחן ריסוק הזה, כול עוד יהיה אפשר לשפר לו דרימפנציאלים, הגבהות צמיגים ועוד..

תמיר

פורסם

במבחני ריסוק הוחלטה משום מה מהירות של 64 בפגיעה חזיתית.

לעומת זאת הראו סרטון של פגיעה ב80.

זה ממש לא הזכיר את ה64 קמ"ש (ועוד מדובר על רכב מעוטר פרסים - מגאן או לגונה) ונראה הרבה יותר גרוע.

מעניין מה יקרה לזבל הסיני במהירות גבוהה יותר , אם ב64 קמ"ש הוא ככה "מתקצר".

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תודה לפותח השירשור על הידיעה המשמחת הזאת , אם המחיר יהיה אטרקטיבי אז אני מקווה שכל בעליי הסובארו DL הישנות ובעלי הדיאסטו שריידים והפיאסטות המיצובושי והדהיו והאריקות והאסקורטים והאוריון (וזה כולל אותי)

יעברו לסיניות מודרניות ואפילו אם היו מביאים לפה את הדלתות והדאצ'ה הייתי שמח כי זה עדיף על פני המכוניות הישנות , פחות זיהום אוויר וגם יותר אסטתי על הכביש

כעובד דוד לובינסקי (לשעבר) אני סומך על דורי מנור המנכ"ל שיתמחר מחיר טוב ומקווה שהסיניות יחליפו את המאזדות זוללות הדלק .

לגביי בטיחות ... אי אפשר להאמין ולהבין איזה טיפשים אנשים יכולים להיות גם אם הסיניות לא בטוחות לפחות יש להן כרית אוויר מה שאין במכוניות הישנות אז בטוח שהסיניות יותר בטוחות

ואם בגרמניה מוכרים דאצ'ה רומנית ב 40000 שקל אנחנו לא יותר טובים מהם ....

הינה קישור לדאצ'ה :

http://www.dacia.de/dacia_sandero_presse.php

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אף אחד לא יכול למכור מכונית חדשה בסכום כזה, וגם לא בפי 4 מזה.

בניגוד לרחש בחש שנשמע בעת האחרונה, כאילו הסינים עומדים לכבוש את שוק הרכב בארץ, אני ממליץ לכולם להרגע.

מכונית זה לא מקלדת מחשב או צעצוע לילד ב 10 שקלים.

אני לא רואה תור ארוך של אנשים ממתין בכיליון עיניים לאיש המכירות שיואיל בטובו למכור להם סיאט טולדו MK1 ממוחזרת, למשל.

הסברתי זאת פעמים רבות, ואני אחזור שוב - בתעשיית הרכב המודרנית אין שום יתרון לכח אדם זול, ומחיר זול במיוחד יכול לנבוע או מסיבסוד מאסיבי של ממשלת סין, מה שלא הגיוני במכוניות שמיועדות לייצוא, או בשימוש בטכנולוגיות מיושנות, שמוזילות את המוצר המוגמר.

בנוסף, קהל רוכשי הרכב די "התבגר" בשנים האחרונות, והבין שאין ארוחות חינם, ואם יש, לרוב הן לא זולות כלל..עיין ערך דאצ'ייה, אוטוסאן, קיטן ועוד.

חן ידידי אני לא מסכים איתך לחלוטין.

לגבי מחירים, נחכה ונראה. אבל אין לי ספק שאם הם יהיו זולים יותר - הרוב המוחלט של האנשים ישקול ברצינות לקנות אותם.

לא צריך ללכת רחוק - זה בדיוק מה שקורה בשוק הדו-גלגליים.

אם מכונית לא בטיחותית זו סכנה, אז מה יאמר על אופנוע ?

אופנועי ליפאן, זונגשן ושאר חרא סיני מגעיל, נרכש ועולה על הכביש כמו לחמניות חמות. זו לא דעתי, אלו עובדות. אגב זה המצב גם באירופה, לא רק ישראל. אנשים רואים זול וקונים.

הכסף מדבר והקהל מצביע ברגליים...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...