Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בלא מעט פנצ'ריות.

התרשמתי שרובם מכירים רק פירמות, אבל לא יודעים איזה דגמים יש לכל פירמה וגם לא מבדילים ביניהם או מייחסים לכך חשיבות.

בד"כ מחזיקים גם רק דגם אחד מכל פירמה.

לדעת או להסביר על הבדלים בנוחות, באחיזה, בחיסכון- על זה כמובן אין מה לדבר.

קודי מהירות ועומס- מה זה??

פנצ'רמכער מאוד ותיק בשוק הציע לי לחכות לצמיג של מישלן, והייתי צריך להוציא ממנו בכח שמדובר בדגם "טי".:-)

במקום אחר מאוד התרשמתי מאחד העובדים שהצליח לזהות את הצמיגים שלי ממרחק של 20 מטר! הוא הציע לי contiecocontact3 אבל טען שלא מדובר בצמיג ירוק, למרות שיש על הסוליה קו ירוק ברור.

בעוד מקום הציעו לי dunlop sp490, אבל לא היה עליו תאריך יצור, והוא נראה כמו צמיג משנות ה-70.

לזכותם יאמר שהם הסכימו להזמין לי יוקוהמה a-drive, ב-1200 ש"ח. הבנתי שבמידה שלי (175/70R13) זה האופטימום.

• תוכן חדש...