Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!!

יש לי שאלה קצת טיפשית , התחדשתי במאזדה 3 שקניתי מיד 2 , לפני שאני מניע את הרכב יש 3 נוריות התראה שדולקות :

icon2yg6.jpg

לאחר ההתנעה כל הנוריות נעלמות.

השאלה היא האם זה תקין, הנוריות הנ"ל אמורות להיות דלוקות מתי שאני עוד לא הפעלתי את המנוע ? או שאני צריך לבדוק משהוא ?

תודה רבה לעוזרים!!8)

פורסם

הכל תקין. זה נועד לבדוק האם המנורות תקינות ולא נשרפו. אם הן אינן דולקות כאשר אתה מסובב את הסוויץ' ל-ON לפני שאתה מניע - גש מיידית למוסך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זה תקין. לעומת זאת, מוזר שאתה לא רואה נורות טעינה, כריות אוויר וABS. אני לא מכיר את הרכב הספציפי ואת האבזור שלו, אבל כדאי לבדוק אם הנורות האלו אמורות לדלוק, ואם הן אמורות, אז לדעת למה הן לא דולקות ברכב שלך. מצב כזה עלול להעיד על קיומן של תקלות חמורות ויקרות ברכב.

פורסם
לעומת זאת' date=' מוזר שאתה לא רואה נורות טעינה, כריות אוויר וABS[/quote']

או שהוא לא שם אליהם לב, או שחלקם מהבהבים ונכבים טרם התנעת המנוע.

כרית אויר של הנוסע נדלקת במנורה נפרדת ליד המצית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...