Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני ביצוע איזשהוא תיקון באוטו צריך לבדוק את הרכב בסורק תקלות אולי יש תכלה אחרת

אולי חוט מנותר חיישן אחר תקול לא חייב ניקוי לא חייב להחליף ללא טעם ולהפסיד כסף

אז כדאי להשקיע בדיקת מחשב

פורסם
שלום

אתה מתכוון להפסיד כסף אם אני יכניס אותו לבדיקה ממוחשבת!

350 שקל זה מה שדורשים במוסך פג'ו

אני מעדיף לאתר לבד את הבעיה בכל זאת פג'ו106 לא פלאי התכנולוגיה

עוד נאמר לי שבדגם הזה 106 (95) אין הרבה תקלות שגורמות לנורה הכתומה לדלוק. וחיישן חמצן הוא הגורם ב90 אחוז מהמקרים!

פורסם

אז תחליף חיישן בעלות של כמה מאות שקלים ואחרי זה כשהבעיה תישאר, תמשיך לקנות עוד חיישנים עד שהיא תעלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אז תחליף חיישן בעלות של כמה מאות שקלים ואחרי זה כשהבעיה תישאר, תמשיך לקנות עוד חיישנים עד שהיא תעלם.

חיפשתי טוב ומצאתי סוכן של חלקי חילוף ואני מביא תחיישן ב170 שקל

פורסם

אני ממליץ על בדיקת מחשב. אם הנורה דולקת כל הזמן, אני מאמין שבבדיקה התקלה תופיע, ולא תהיה בעיה לשחזר את התופעה.

לי, עם חיישן למדה תקול היו סימפטומים דומים לשלך אך לא לחלוטין. ב 206 שנת 2000.

לי היו בעיות של טורים לא יציבים סביב ה 1000 פלוס\מינוס בסרק, גם בבוקר וגם נגיד ברמזורים, גם אחרי שהמנוע חם. נורת המנוע הייתה נדלקת לסירוגין, מתי שמתחשק לה. בנוסף הרכב היה נכבה לפעמים, בעמידה (שוב פעם ברמזור למשל), לא בנסיעה.

לאחר בדיקה במוסך, אכן אובחן חיישן למדה תקול. לי זה עלה הרבה, אך מאז התקלה לא שבה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תראה במידה ואתה מנתק את החיישן למבדא, המערכת נכנסת למצב חרום ומעשירה באופן מתמיד את התערובת.

אם אתה רוצה לפסול או לאשר את תקינות חיישן החמצן, פשוט נתק אותו מהרתמה שלו. ותראה אם המערכת עובדת באופן עגול.

הייתי מציע לך בכל זאת לבצע ניקוי של מערכת הדלק בצורה שהסברתי לך, ובמידה וזה לא עוזר לפנות למכון שינקה לך את המזרקים.

אבל הדבר הכי חכם פה ,זה לנסות כן להתחבר למחשב ולראות מה הוא אומר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
תראה במידה ואתה מנתק את החיישן למבדא, המערכת נכנסת למצב חרום ומעשירה באופן מתמיד את התערובת.

אם אתה רוצה לפסול או לאשר את תקינות חיישן החמצן, פשוט נתק אותו מהרתמה שלו. ותראה אם המערכת עובדת באופן עגול.

הייתי מציע לך בכל זאת לבצע ניקוי של מערכת הדלק בצורה שהסברתי לך, ובמידה וזה לא עוזר לפנות למכון שינקה לך את המזרקים.

אבל הדבר הכי חכם פה ,זה לנסות כן להתחבר למחשב ולראות מה הוא אומר.

שלום

למייטב ידעתי אם אין חיישן חמצן המערכת עובדת על מצב ברירת מחדל יחס אוויר\דלק שגוי

אז ככה שאם אני ינתק אותו המצב רק יחמיר בכל מקרה אני אנסה ואם אתה צודק אז אתה מחדש לי בנושא הזה

תודה!.

פורסם
שלום

העיצה הכי טובה שקבלת פה בשרשור, כל השאר...אני לא מוצא ביטוי שלא יהיה מעליב אז אחריש.

• תוכן חדש...